אני מת לעשות פריצה אבל אני מפחד מהקטע שיביאו לי באן
מהלייב
עכשיו ככה אני לא רוצה לשחק את המשחקים הפרוצים בלייב
יש לי 4 משחקים מקורים שאיתם אני רוצה לשחק בלייב..
ואני רוצה לעשות צ'פ כדי לשחק פיפא וכאלו
מה עושים? מישו מבין
אני מת לעשות פריצה אבל אני מפחד מהקטע שיביאו לי באן
מהלייב
עכשיו ככה אני לא רוצה לשחק את המשחקים הפרוצים בלייב
יש לי 4 משחקים מקורים שאיתם אני רוצה לשחק בלייב..
ואני רוצה לעשות צ'פ כדי לשחק פיפא וכאלו
מה עושים? מישו מבין
גשם של עופרת יצוקה.
|
|
נראלי שיביאו לך באן מהלייב בכל זאת אבל יש צ'יפ IXETREME שנראלי שאפר לשחק איתו בלייב תבדוק
לא לעשות פריצה בצ'יפ! (זה באן מידי מלייב!)
עושים פריצה רק בפריצת תוכנה!!
עד עכשיו לא קרה לי כלום עם הפריצה שלי על הלייב ואני משחק כל משחק שבא לי ברשת ולא קורה לי כלום...
(חחח תסתכל על החתימה ותבין כמה)
תעשה פריצה אבל עם כל הפרוצים אל תשחק בלייב
נערך לאחרונה על ידי U2tr4x; 05-08-2008 בשעה 12:36.
מה הכוונה לא לעשות פריצה בצ'פ
האקס בוקס שלי מקורי אני רק רוצה שיעשו לי צ'פ שאני יכול לשחק משחקים מגובים
1.4 וזהו
לא הבנתיי מזה פריצה בצ'פ דבר אליי חבוב
גשם של עופרת יצוקה.
כן פריצת תוכנה
אני מת לשחק בלייב.. אתם אומרים שלא תפסו אותכם
ושאלתי מלא ילדים והם אמרו שלא תפסו אותם
בכל אופן מי יכול להרשות לעצמו לקנות משחק ב400 ש"ח?..
למרות שיש לי 4 משחקםי מקורים שהבאתי מאמריקה
gta
assain creed
gears of war
halo 3...
האלו 3 אני הולך לשחק בלייב אתה מבין בגלל זה שאלתי אם יתפסו אותי בכל אופן..
כי אני רוצה צ'פ לפיפא דברים כאלו..
גשם של עופרת יצוקה.
באמת נכון אי אפשר לקנות משחקים ב-400+ ש"ח כל הזמן אז פשוט מאוד:
תחפש התקנת צ'יפ בגוגל (יותר מ-500 ש"ח זו כבר גניבה,ואז תקנה משחקים צרובים משוקים וכאלה. ואז אתה מסודר לכל חיי ב-xbox שלך! משחקים ב-0ש"ח (אם תצרוב) עד 35 ש"ח גג! ואז תוכל לקנות בכסף של משחק אחד (400 שח נגיד..) 24 משחקים בשוק ממוצע! הכי חסכוני והכי טוב!
בקשר לפריצה בעצם קוראים לה iXtreme והגירסא האחרונה היא 1.4 (גירסא 1.4.1 לכונני BENQ) ובעצם מחליפים לך את הפקד של הכונן שמריץ את הדיסקים זה הכל. עכשיו למה הכי טוב תוכנה??
א) בגלל שתוכנה אם אתה רוצה פתאום להתחיל לקנות משחקים ולא לצרוב אותם (כי אתה לא רוצה לקבל באן מהלייב) אתה תמיד יכול במדריך פשוט או ללכת לחנות והם יחזירו לך את התוכנה המקורית שקיבלת ממיקרוסופט.
ב) על הצ'יפ צרובה הגירסא 1.2 (זה על הצ'יפים החדשים ביותר) והסיכון שתקבל באן כשאתה משתמש בגירסא הזאת הוא גבוה יותר מאשר שתקבל באן עם גירסא 1.4 וגם אולי עוד כמה חודשים תצא גירסא 1.5 אז תצטרך לעדכן את הגירסא (זה מומלץ לעדכן אם אתה משחק בלייב) ובצ'יפ אי אפשר אז אתה תקוע עם גירסא ישנה...
Savage 2
בקיצור תקשיב לי אני רצתי את האקס בוקס שלי (פריצת תוכנה i-extreme ) בחנות שקוראים לה : enjoystick פריצה עולה 350 ש"ח ובפריצה יש מהו שקוראים לו stealth שזה מאפשר לך גם לשחק במשחקים צרובים ברשתיש לי לייב גולד ולא תפסו אותי ואני מלא ברשת...