אחי אתה יודע מה אני לא כל כך מבין בזה יש לך שאלות תלך באמצע שבוע לבית כנסת תשאל את הרב שמה איזה שאלות שאתה רוצה והוא יענה לך
אחי אתה יודע מה אני לא כל כך מבין בזה יש לך שאלות תלך באמצע שבוע לבית כנסת תשאל את הרב שמה איזה שאלות שאתה רוצה והוא יענה לך
|
|
עוד אחד....אם אין לכם מושג בכלום אל תענו ואל תגידו דברים שקריים,הפורום הזה לא בשביל אתאיסטים?אנחנו כופרים?"* אין להעליב מישו בגלל הגזע דת או המין שלו - או בגלל היותו דתי או חילוני ["גוי משומד!" "דתי מסריח"]"
רק על זה כבר צריכים לתת לך אזהרה,וה"משיח" לא מגיע בגלל סיבות אחרות כמו זה שאולי אין אותו?...
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
אתה חושב ככה ואני חושב ככה
אומרים שבגלל אנשים כמוכם המשיח לא בא וכן מכנים אתכם כופרים אין מה לעשות
שלום חברים יקרים ראיתי שאתם רבים בנוגע לקיומו של האל.
ואני אוכל לעזור.
לצורך העניין אדגיש שאני מאמין בו אמונה שלמה ואני מסכים לנסות לענות על כל שאלה ושאלה שלכם אשר גרמה לכם לספיקות בו ואני מקווה שאוכל לענות על כולם ואוכל גם להוכיח לכם את קיומו.
תוכיח את הבריאה כמו שהיא מוזכרת בתנך
חחח אתה לא יכול להגיד לי תוכיח.
פתאום תגיד לי תראה תמונה של אלוקים.
יודע מה.
תוכיח לי שהיה המפץ הגדול.
אמרתי שאני יכול להוכיח על אמיתותו של התנ"ך.
לא כל דבר שנמצא בו כי אם הייתי יכול להוכיח כל דבר שנמצא בו אז אני לא צריך אותו.
הלא כן?
אתה רוצה שאני אוכיח לך על קיום התנ"ך?
אבל בתנאי שאם אני צודק אז תיהיה מוכן לשנות את התפיסה שלך.
תרד 2 נושאים למטה תראה הסברים על המפץ הגדול
אתה אמרת לבקש ממך להוכיח אז ביקשתי שתוכיח את הבסיס של כל התנך ומה אתה כותב לי "חחח אתה לא יכול להגיד לי תוכיח."..
ובטח שעדיין היית צריך את התנך אם היית יכול להוכיח כל דבר שנמצא בו. אני לא יודע איך הגעת למסקנה הזאתי. בלי קשר לא ביקשתי את כל התנך ביקשתי משו אחד.
ואם תוכיח לי שהתנך נכון אני ישנה את הדעה שלי.
אבל בטוח שלא תצליח, אין לך סיכוי, אי אפשר.
נערך לאחרונה על ידי rofl; 05-08-2008 בשעה 19:30.
קראתי את זה וזה שטויות!
איך זה שהכל נוצר כל כך יפה ומסודר מבסך הכל פיצוץ!
אני לא מבין אתכם במה אתם שקועים.
תבין זה שקר אין אפילו הוכחה אחת שהיה פיצוץ.
אלא מנחשים שזה מה שקורא היום.
שים לב
הינה כמה הוכחות מהתנ"ך.
נסה לסתור אותם!
בספר ויקראי"א פסוק ט'
מבטיחה התורה שכל דג שיש לו קשקשים חייב שיהיה לוסנפיריםאיך מבטיחה התורה דבר כזה הרי עכשיו אם מדען מגלה דג עם קשקשים ובליסנפירים אפשר לשים איקס על התורה אלה מוכח מכן שקיים בורא לעולם שיודע שאין דגשיש לו קשקשים ואין לו סנפיריםהוכחה אחרת מהתורה שבעל פה הזוהר הקדושאומר:
דעלמא סגלגל הוא ככדורא דא-פירוש:העולם הוא עגול ככדור הזה
(להזכירכםרק לפני כ500 שנה גילו שכדור הארץ עגול חלק חשבו הוא מרובע וישר ודבריםכאלה)
הזוהר הקדוש נכתב לפני 1800 שנה איך יכול להיות שהוא לוקח כזה סיכון אלהמוכח מכאןשבורא עולם העביר את סודתיו לרבי שמעון בר יוחאי שרשם את הזוהר הקדושוידע שכדור הארץהוא עגול מוכח מכאן שיש בורא לעולםממשיך הזוהרואומר:
אלין לתתא אלין לעילא-יש אנשים בחלק העליון של כדור הארץ ויש בחלקהתחתוןוכל אינון בריין משניין בחזווייהו-וכל האנשים שם משונים במראהשלהם
(הכוונה לסינים והאפריקאים)
ממשיך הזוהר ואומר:
אית אתר בישבואכד נהיר לאלין חשיך לאלין-יש מוקם שבזמן שבו יש אור בצד אחר של כדור הארץ יש חושךכמו(אוסטרליה וישראל פה יום שם חושך)
ממשיך הזוהר:
ואית אתר דכוליהיממא- ויש מקום בכדור הארץ שכולו יוםולא אשתכח ביה ליליא בר בשעתא חדאזעירא-ואין בו לילה חוץ משעהאחת זעירה(כוונה לקוטבים אנטרטיקה)
הזוהראומרים דברים מדהים שאנחנו גילנו רק לפני כמה מאות שנים דבר שידעו חכמינו לפני 1800שנהמוכח מכאן שיש בורא לעולם ששיתף בסודתיו את חכמינו שהם כתבו את זה בזוהרוגילו לנו סודות אלומי שרוצה לראות בעצמו שיפתח זוהר פרשת ויקרא דףי'
עוד הוכחה היא מוות קליני אנשים שמתו וחזרו לחיים מי שרוצה ללמוד על זהמוזמן ליכנסלסרטים הבאים ולראות שיש הוכחה מוצקת שיש בורא לעולם:
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=961395
חלקא':
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2088798
חלקב':
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2088802
נערך לאחרונה על ידי TootyFruty; 05-08-2008 בשעה 19:19.
חחחח קרעת אותי.
עלאק מהיוונים
מי עבד עליך.
איזה חתיכת המצאה!
זה רבי שמעון בר יוחאי כתב את הזוהר.
לא אף אחד אחר.
ואם אתה סובר שזה מישהו אחר אז תוכיח.
תנסה לדחות את טענתי הראשונה עם הקשקשים.
ואכן קראתי.
איך זה שהאדם נוצר בגלל הפיצוץ כל כך מסודר ומתאים לכל הבריאה!
נערך לאחרונה על ידי TootyFruty; 05-08-2008 בשעה 19:37.
לא ענית לי בקשר להוכחה עם הקשקשת והסנפיר.