|
|
תביא מקורות כדי שאני ידע שזה נכון.
תביא כתבה או משהו.
דרך אגב עד מחר אני כנראה לא אענה כי אני הולך.
אני אחפש לך באינטרנט חומר איך נוצרים/מתים כוכבים. יש לי ספר של זה.. כמו שרשמתי את כל הסיכום על המפץ הגדול, כך אני יכול לכתוב על היווצרות כוכבים. אין פה שום חארטות. אם יהיה לי כוח אני אסכם..
הנה אתר נחמד שמצאתי.. http://www.cosmopedia.co.il/
נערך לאחרונה על ידי NoiTuloVe; 05-08-2008 בשעה 20:51.
מה יעזור לללכת לרב? מה אנחנו מחפשים את התשובה לאמת? את הרב אי אפשר לשכנע שהוא טועה..
הילדים פה עוד פחות מקובעים ובגיל הזה יותר קל ללמוד דברים חדשים.
ובקשר למי שאמר פה על אירועים אחרים כמו האנתיפאדה אז שתדע שלעםישראל היה מובטח שאחרי שהוא יחזור לארצו יהיוא לו 40 שנה של שקט-היוא מלחמות אבל מנצחים
ובדיוק 40 שנה אחרי קום המדינה פרצה האנתיפאדה
והיה מובטח שיהיה שקט 40 שנה וניצחונות במלחמות לפי זה אבל אם לא יחזרו בתשובה לא יהיה שקט
הבנתי אתה פוחד ללכת לשאול...בסדר..ומה שהביאו זה שונה...כאן זה בעמוד אחד דבר שהוא בדיוק ויש עוד הרבה כאלה והכול בעמוד אחד וכל מילה רצף שווה בינה וגם מדענים אומרים שהסיכוי שזה יצא הוא 1 לעשר אלף או ל100 אלף אם אני זוכר נכון
פוחד לשאול |:
בקשר להמשך הסיכוי שצירוף כזה יצא הוא אחד ל100 אלף מה?
תתווכחו עם מדענים שאומרים בזאת על הסיכוי הזה שהוא כל כך נמוך ויש פשוט מלא מלא צפנים!
וכולם דילוג שווה בין כל מילה ויש כמה מילים והכול בעמוד אחד.
קודם כל לזה שתקף אותי..המשיח על הזין שלי איך אני איתך?
דרך אגב אמרתם פה שהסיכוי כאן הוא 1 ל 100 אלף או משהו כזה .. לגבי הצופן הנואש הזה
שהמילים בו הולכות מאלכסון מלמטה למעלה כמו בתשבצים של כיתה א'..
ובכן הסיכוי לזכות בלוטו הוא פי כמה יותר גבוה...ועדיין אנשים זוכים..
הכל אפשרי..
ונתתי קטע בוויקיפדיה על בן אדם שהחליט לתקוע קונטרה נגד הדבר הזה
ועובדה שהוא הצליח למצוא חרטות זהות בספר מובי דיק חחחחחחחחחחחחחחח
תקראו למה אתם מתווכחים
לליאור- כן הטענה הזאתי גם הועלתה בספר
לכן אני ממליץ לך לקרוא למה סתם להתווכח כאן?(הרי לא תאמין למה שאני אומר)
לפי מה שהוא כתב בספר
יש שני אפשרויות
1. התנ"ך מתאר את כל מה שקרה\ייקרה-יש הוכחות לך
2. התנ"ך פה כדי שאנחנו נפרש אותו ונמצא אזהרות שתפקידינו לתקן את אותם מאורעות שעוד לא קרו ואם נתקן אותם לא ייקרו
בסוף הספר הוא מביע דעה על כך:
לפי דעתו גזע של עב"מים או איזשהם חוצנים נתנו לעולמינו את התורה ואת הצופן שלו כי יש להם את היכולת לראות את העתיד\לנוע בזמן (אפילו מדענים אובייקטיבים בימינו מסכימים שאפשר לנוע בזמן רק עוד לא עלינו על איך- או שכן אבל זו רק תיאוריה שכרגע אינה ברת יכולת)כדי לאנחנו נציל את עולמנו מהשמדה טוטאלית (כמו מלחמה גרעינית כלל עולמית-כבר עכשיו כל הנשק שיש לארה"ב ורוסיה בלבד יכול למחוק את כדור הארץ פעמיים-הוכח )
קיצר ממליץ לך לקרוא למה סתם להגיד "לא זה חרטא שלא שווה שניה מהזמן שלי"