שלום,
ראשית אציין שכבר פעלתי עפ"י הנאמר לי באשכול הזה.
שנית, לאחר פרק זמן מסוים - לאחר שכבר הווינדוס כתב לי שהוא חוקי והכל בסדר, כשהדלקתי את המחשב הוא כותב לי הודעה שאני חייב להפעיל את הווינדוס תוך 5 ימים ואז הוא שואל אותי האם אני רוצה להיכנס לווינדוס ואני לוחץ על: "כן" ומיד קופץ המסך הכחול שכותב לי שהווינדוס שלי כבר הופעל!
וכך במשך תקופה של 5 ימים וכל יום יורד במונה מספר הימים שנותרו לי על מנת להפעיל את ווינדוס. אוקיי, אני רגוע (כי אני רואה במסך הכחול שווינדוס כבר הופעל הודות למדריך הזה) ואומר לעצמי שבטח זו בעיה/תקלה טכנית מסוימת אבל לא! כעבור 5 ימים הווינדוס לא נותן לי את האופציה של "האם אתה רוצה להיכנס לווינדוס - "כן" ו-"לא". אלא פשוט לא נותן לי להיכנס לווינדוס ומאילוץ זה אני מפרמט את המחשב ומתקין ווינדוס מחדש.
פורץ את הווינדוס עפ"י אותו מדריך המצויין לעיל ושמח.
היום, כשהפעלתי את המחשב הוא כתב לי שיש לי 7 ימים להפעיל את ווינדוס (בדיוק כמו בפעם השעברה רק עכשיו נותרו לי 7 ימים ושאני לוחץ לו: "כן" - אני רוצה להיכנס לווינדוס ישר קופץ החלון הכחול שמסמן לי שווינדוס כבר הופעל!).
חברים, אני נואש, כל מדריך שכבר ניסיתי לא עזר לי, עד שחשבתי שבעזרת המדריך הנ"ל פתרתי את כל הבעיות שלי אז מסתבר שלא.
אשמח לכל עזרה, לכל אחד שקרה לו דבר דומה או כל אחד שהצליח לפרוץ את הווינדוס שלו והוא פועל לו כבר 31 יום.
תודה מראש,
Coca_Cola.

ציטוט ההודעה

OBE}