נכתב במקור על ידי yariv1206 זה שאת מנהלת/מפקחת זה לא אומר שאת עושה מה שבה לך ויאלה תנעלו חפרו את הנושא לעומק ולרוחב תקשיב, אתה תקוע פה כמו לאדעת מה, לא קשור לנושא הזה בגרוששש, אז פשוט שתוק.
נכתב במקור על ידי Itushh היא היתה פה לפני אז מה אתה מדבר אה? תשמע אני איתוש אמרתי לך חחח חפרת עם ה "אני איתוש" תזכיר לי מי אתה ?
נערך לאחרונה על ידי Tal; 06-08-2008 בשעה 04:58.
נכתב במקור על ידי Itushh עזבי אותך שטויות היא היתה פה לפני אז מה אתה מדבר אה? תשמע אני איתוש אמרתי לך זה לא עוזר לי שאתה איתוש.. אתה מבקש לתת לי באן לא מוצדק
נכתב במקור על ידי PaintBrush תקשיב, אתה תקוע פה כמו לאדעת מה, לא קשור לנושא הזה בגרוששש, אז פשוט שתוק. גם את לא ממש קשורה..
נכתב במקור על ידי Itushh עזבי אותך שטויות היא היתה פה לפני אז מה אתה מדבר אה? תשמע אני איתוש אמרתי לך אחי תירגע מנהל צריך להיות רגוע אל תתעצבן מכל דבר קטן היה משהו יופי נגמר למה עוד פעם מה סתם לחמם אהה!!!
נכתב במקור על ידי Tal חחח חפרת עם ה "אני איתוש" תזכיר לי מי אתה ? נכתב במקור על ידי Aj זה לא עוזר לי שאתה איתוש.. אתה מבקש לתת לי באן לא מוצדק שמעעעעעעעעעעעעעעע אל תשגע אותי בעיה שלך יאא ראבקקקק אני מסביר לך שעה
נכתב במקור על ידי Aj גם את לא ממש קשורה.. אתה בכלל מועמד להעפה ממתי ישלך זכות דיבור ?
יש מכות בין בנות
נערך לאחרונה על ידי Tal; 06-08-2008 בשעה 05:00.
נכתב במקור על ידי PaintBrush תקשיב, אתה תקוע פה כמו לאדעת מה, לא קשור לנושא הזה בגרוששש, אז פשוט שתוק. את כאילו עוזרת לו מהצד? למה מי את שתגידי לו לשבת בשקט שבי בלול את יהיה הכי טוב
נכתב במקור על ידי Tal יש מכות בין בנות חחח תמשכו בשיער
נכתב במקור על ידי sHaooLizZ את כאילו עוזרת לו מהצד? למה מי את שתגידי לו לשבת בשקט שבי בלול את יהיה הכי טוב בואנה תירגע עם הדיבור שלך אליה.. שאני לא יושיב אותך בלול של יותם
נכתב במקור על ידי PaintBrush אתה בכלל מועמד להעפה ממתי ישלך זכות דיבור ? לא יודע אם לומדים את זה בכיתה ח'.. אבל יש לי את חופש הביטוי.. ככה שאני אתבטא מתי שאני רוצה,ואיך שאני רוצה וכמה שאני רוצה.. ואני אשים עליך פס כזה גדול...
נכתב במקור על ידי Tal בואנה תירגע עם הדיבור שלך אליה.. שאני לא יושיב אותך בלול של יותם תפסיקו אתם שוב מחממים את העניין
נכתב במקור על ידי sHaooLizZ את כאילו עוזרת לו מהצד? למה מי את שתגידי לו לשבת בשקט שבי בלול את יהיה הכי טוב סעמק לא חושבים שהגזמתם ? שב בבאן תנוח
נכתב במקור על ידי yariv1206 תפסיקו אתם שוב מחממים את העניין אני לא מחמם :\ (ובינינו עכשיו Aj אמר לי בפרטי שאתה הומו..)
חוקי הפורום