יש לי הרבה בעיות עם הויסטה אחת הבעיות היא שהורדתי לפניכ מה ימים משחק ושמרתי אותו בתיקייה מסויימת וברגע שההורדה הסתיימה חיפשתי את המשחק והוא נעלם הוא לא היה בתוך התיקייה ששמרתי בה...אפי האני יכול למצוא אותו ולמה זה קרה??
יש לי הרבה בעיות עם הויסטה אחת הבעיות היא שהורדתי לפניכ מה ימים משחק ושמרתי אותו בתיקייה מסויימת וברגע שההורדה הסתיימה חיפשתי את המשחק והוא נעלם הוא לא היה בתוך התיקייה ששמרתי בה...אפי האני יכול למצוא אותו ולמה זה קרה??
|
|
זה קרה כניראה מכיוון שההורדה לא הסתיימה או שזה היה וירוס והאנטיוירוס מחק אותו (כמובן אם קפצה לך הודעה של האנטיוירוס) או שהישתנה בטעות המקום של השמירה וזה ירד למקום אחר.
תנסה שאתה נימצא בשולחן עבודה לילחוץ f3 תירשום חלק מהקובץ של מה שהורדת ותתחיל את החיפוש בכל המחשב אולי זה ימצא לך את הקובץ.
בקשר לבעיות האחרות שאתה אומר שיש לך מהם הבעיות?
קודם כל תודה רבה על זה שעזרת לי... דבר שני הרבה משחקים לא עובדים בויסטה משום מה.. אני יכול לעשות איכשהו שהם יעבדו לי??וגם אין לי מושג למה אבל הוא לא נותן לי להתקין ולהפעיל deamon tools...וגם ההגנה בויסטה היא כבדה מדי והוא לא נותן לי לעשות הרבה דברים זה ממש מעצבן הייתי רוצה לבטל אותה או משו כזה הוא מסתיר לי קבצים בגלל ההגנה הזאת איך אני מבטל אותה או מפחית אותה??
נערך לאחרונה על ידי clu; 04-08-2008 בשעה 19:25.
יש תוכנות חדשות שכן עובדות בויסטה לדוגמא deamon tools תוריד מכאן:
![]()
Code: http://rapidshare.com/files/11331531...4.10.218.0.rar
![]()
Code: www.theviperfiles.com
אני הייתי מציע לך להחליף לxp אם אתה לא רגיל לויסטה בקשר למשחקים תוודא שהגירסה directx מעודכנת במידה ולא אני יסביר לך איך לעדכן, ודרייבר של הכרטיס מסך גם כן תיצטרך להסיר ולהתקין שוב ועוד משהו אתה יכול להגיד לי מה המיפרט של המחשב שלך?
ובקשר לזה שהמחשב חוסם לך כל מיני דברים אתה מישתמש בחבילת אבטחה או איזשהו פיירוול?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אני חושב שהויסטה שלך אינה עברה אקטיבציה/נמצאה כפרוצה על ידי הכלים של מיקרוסופט ולכן אפשרויות רבות נחסמות לך.
נסה להתקין מחדש גרסא שבטוח עוברת אקטיבציה כמו למשל ההפצות של BIO
לא יודע אחי הורדתי את הdeamon tools שנתת לי ואני בא לחלץ אותו מהווינראר והוא אומר לי שהסיסמא שגויה
http://rapidshare.com/files/12850334...o_Iolanthe.rar
תתקין,
ותיבדוק גם את מה שמוגי כתב לך.
רק הבהרה, כל המשחקים החדשים שיוצאים היום ויצאו בחצי שנה האחרונה תואמים ויסטה. והפתרון של לברוח חזרה לXP לרוב אינו מוצדק. במידה וההתקנה נעשתה כראוי והתקנות החומה נעשתה כראוי אין שום בעיה לעבוד בויסטה ואפילו ממולץ.
אין בעיה אני יבדוק את זה עכשיו..
ועוד משהו הורדתי את הדיימון טולס שנתת לי והצלחתי לחלץ ולהתקין והכל היה טוב אבל ברגע שלחצתי על הסמל כדי להכינס לתוכנה הוא עשה לי שגיאת מערכת והוא הוציא חלון שהיה כתוב בו "שהdeamon tools אינו מיועד לפעול ב-windows או שהוא מכיל שגיאה" ואז היה כתוב לי נסה להתקין את התוכנה בעזרת אמצעי ההתקנה המקורי או פנה לספק התוכנה ובלה בלה בלה.. מה זה אומר???
נערך לאחרונה על ידי clu; 07-08-2008 בשעה 09:59.
מחק את כל הדימון טולס שיש לך ותוריד ותתקין את זה:
http://www.disk-tools.com/request?p=...n4301-lite.exe
אל תשכח לעשות ריסטרט אחרי המחיקה ורק אז תתקין !
עכשיו בויסטה עצמה לך ללוח בקרה בלוח בקרה לך ל User Accounts
(תלחץ על ALLOW בכל חלון שיקפוץ..)
יש לך שם בעמוד שיעלה לך שורה כזו: (זה השורה האחרונה שם)
Turn User Account control on or off
וחוץ מזה איזה משחק את מנסה להתקין לדוגמה?
תלחץ על זה.. תוריד את הסימון מהתיבה בצד ותלחץ OK על כל מה שיגיע..
בברכה,
D-j-d.