|
|
אם כמה שאני רוצה שבית"ר תעלה ואם כמה שאני רוצה לראות את בארסה בארץ,בת"ר תפשל ולא תעלה
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אני חושב שביתר תעלה למרות שהיא חייבת להבקיע גול כי ויסלה שווה מינימום גול בבית שלה
כולם ליצפות עכשיו בערוץ 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שידור ישיר!
שווה לנסות! ^^^
rotem55 לשעבר.
פתגם חכם אומר:אף פעם אל תתווכח עם אידיוט. הוא רק יגרור
אותך לרמה שלו, ואז ינצח אתך בזכות הניסיון .
2-0 לויסלה קראקוב \=
כבר 2:0 לויסלה קרקוב...
ה1:0 היה מבעיטה חופשית בדקה ה8 והשני מפנדל בדקה ה25.
3:0..
בית"ר, מה קורה לכם בחוץ..
ביתר אוכלת אותה כבר 3-0 דקה 38
יאאלה ביתר להתעורר!מי היה מאמין 3 שערים במחצית אחת
צריך לנסות להביא מאמן מאירופה דחוף ... יואב זיו חייב לרדת לספסל ואין מה לעשות .. בנאדו כבר לא זה ובן יוסף אפס . עד שלא יבטלו את הגבלת הזרים קשה לי להאמין שיהיה טוב . עוד משו אל תקשיבו לשלמה שרף בואטנג עשה מה שהוא יכול .. מה הוא רוצ שהוא יעשה יעזוב את האמצע שהם יחטפו עוד 3 ?
Siete
מילא הפסד, אבל להביש מדינה שלמה.. חחח מצטער לומר, אבל כרגע אני מבוייש להיות
אוהד בית"ר.. לא בגלל השחקנים שלא יהיה לכם ספק אלא אך ורק בגלל שום ושיפגל.. הם נתנו
לקאלה את ההזדמנות להיות בשער, הם האשמים היחידים.. בושה, פשוט מפגר האיש שהוליד אותו
בתור שוער.. כמה טמבל, כמה מפגר, איך הוא לא מתבייש להוריד קבוצה שלמה לקרקעית.. 2 שערים
אך ורק בגללו.. חמור חמור.. קיצר ירד החשק לראות את המשחק.. אני מקווה שלפחות יבקיעו שער
כבוד..
מה זה איך אפשר לפגר 3-0 רק במחצית?? חחח במקום ארזי או מישהו אחר הייתי בורח ומעדיף להפסיד באופן טכני
ביטר מקבלים בתחת!
כזה צפוי מזלזלים בקראקוב, קבוצה פי 100 טובה יותר מביטר.
תראו כמה הם היו בשוק פשוט, טוטאלי בשוק אחרי ספיגת השער ה-1..
איזה קבוצה טובה איזה.. אני מסתכל על ויסלה, בה' אני רואה את הפועל כפ"ס יותר טובים מהם...
מהם הם עשו? בחייאת ראבק? השער הראשון מבעיטה חופשית וטעות של קאלה.. השער השני
מטעות של קאלה שלא הדף טוב.. השער האחרון מכדור של 80 מטר.. מזה החרא הזה.. איך אפשר
להפסיד לקבוצה עלובה כמו ויסלה.. השוער שלהם, כל בעיטה שבועטים לו, הוא שומט אותה.. חוץ
מברוז'ק הזה שטוב, כל השאר עלובים.. תסתכלו טוב ותראו שאני צודק.. אני מתערב איתכם שברצלונה
נותנת להם 4-5 לפחות..