ביום רביעי יתקיים המשחק המכריע שבו יקבע מי תפסיד לברצלונה! ביתר או ויסלה . מי לדעתכם תנצח את המשחק?
אני חושב שביתר יותר טובה , כי היא ניצחה בבית וגם הגול שהיא ספגה היה בפוקס , וכדי שויסלה תעפיל , היא צריכה לנצח , קשה לי להאמין שזה יקרה...
ביום רביעי יתקיים המשחק המכריע שבו יקבע מי תפסיד לברצלונה! ביתר או ויסלה . מי לדעתכם תנצח את המשחק?
אני חושב שביתר יותר טובה , כי היא ניצחה בבית וגם הגול שהיא ספגה היה בפוקס , וכדי שויסלה תעפיל , היא צריכה לנצח , קשה לי להאמין שזה יקרה...
|
|
בית"ר תנצח , היא תיפגש עם ברצלונה , את המשחק הזה אני יהיה חייב לראות[אם בכלל בית"ר תעבור את ויסיליה קראקוב] אבל קשה לי להאמין שבית"ר לא תנצח ככה יגמר שם בהפרש של שער אחד ככה 1-0 או 2-1
יותר שערים לא נראה לי שיהיו .
נערך לאחרונה על ידי .Eliran.; 04-08-2008 בשעה 12:10.
אני אומר 4-1 לבית"ר !
אני מקווה שבן יוסף וקאלה לא יעשו שטויות !
אני בדרך כלל שונא את ביתר וזאת פעם ראשונה שאני רוצה שהם ינצחו בגלל שאני אוהד ברצלונה ויהיה נחמד לבוא למשחק שלהם!!!
בהצלחה ביתר!
קשה מאוד לומר... ראינו כבר את החלוץ המהיר שלהם.. שמה הוא ירגיש בבית..
כל שאר הקבוצה לא מפחידה.. רק החלוץ שלהם.. הוא מהיר בצורה אדירה.. בכל מקרה,
אני מאמין שנעבור עם תיקו של 1-1..
יש תחושה שעוברים, אבל כלום לא בטוח.
הפולניים קבוצה ביתית מאוד, מה שילך אצלהם לא ידוע, רק שקאלה לא יעשה טעיות(איפה קורנפיין?)
יצחקי חייב לפתוח על חשבון זנדברג, מקווה שנעבור.
זה גם תלוי בקאלה , כי אם הוא ימשיך את ההופעות "המעולות" שלו במוקדמות ליגת האלופות בצורה זהה , ביתר יכולה לעוף בגלל גול שטותי כמו שליברפול לא עלתה השנה לגמר ליגת האלופות מגול עצמי ודבילי של ריסה בדקה האחרונה...
למה סתם לפתוח עוד אשכול ..
מקוה שביתר יעברו אם לא זה כשלון , הם חייבים להיות בגביע אופ"א.. וגם אם כבר ברצלונה אז שיעשו את זה.. הולכת ליהיות שם מלחמה .
Siete
המשחק ממש לא יהיה קל כמו שכולם חושבים.
לויסלה יש קהל מטורף, ויסלה תתקוף מההתחלה וממש לא תשחק כפי שהיא שיחקה בטדי [והיא שיחקה דווקא לא רע, יכלה להבקיע עוד 2 בקלות].
הדבר שיכול להרוס להם זה שהקשר שהורחק להם והבלם גלובצקי שנפצע עוד במשחק בירושלים ולא יהיה כשיר למשחק - ייעדרו, מה שמשפר מעט את סיכויי בית"ר להעפיל.
אבל אחרי הכל - ויסלה היא הפייבוריטית.
זוהי שאלה רטורית!
בית"ר בתנופה!!! ואני לא התפלא אם יהיה סנטציה בקאמפ נואו!
נערך לאחרונה על ידי אבו נפחה; 05-08-2008 בשעה 13:55.
נעוץ.
בהצלחה לבית"ר, יהיה לה קשה היום.