נכתב במקור על ידי
Desire
טוב קראתי את כל השטויות שנרשמו פה, וכרגיל זיוני שכל.
א. סקיילנסר - עובדתית מנצ'סטר יונייטד שיחקה את הכדורגל היפה ביותר בשנה שעברה, ולכן
לקחה דאבל, אתה יכול להתווכח עד מחר, אבל אתה עצמך אמרת את זה.
זה שריאל ניצחה את ברצלונה ללא דקו, אטו, ורונאלדיניו זה יפה מאוד, גם הפועל טייבה יכולה לנצח
את ברצלונה ללא השחקנים המרכזיים שלה, אגב גם באותו זמן הם היו במשבר הגדול שלהם.
ב. סקיילנסר צודק ב100% בנוגע לדבר אחד וחשוב - לריאל יש סגל הרבה יותר טוב ורחב מאשר למנצ'סטר,
אבל עובדתית - ריאל מדריד משנת 2004 קבוצה לוזרית וחבורה של אפסים. מנצ'סטר לקחה שנה שעברה
אליפות וגביע אלופות עם סגל שעולה פחות בכמה רמות מריאל מדריד, אז עובדתית אתה מראה לנו שהכסף
שאתה כל כך גאה בו - מראה כמה ריאל מדריד לוזרית בדיעבד לעומת קבוצה כמו מנצ'סטר שאם סגל הרבה
פחות טובה משלה, לקחה את אליפות אירופה + אליפות אנגליה.
ג. למה שאוהדי מנצ'סטר יונייטד כולל אני, לא נשמח שרונאלדו נשאר? אתה רציני? זה כמו שאני יגיד שאתה
לא תשמח שרוביניו/סניידר ישארו בריאל? הוא החלק הכי חשוב של הקבוצה כיום, הוא מרכיב ומנהיג הקבוצה,
ילד בן 23 שלקח קבוצה שלמה על הכתפיים והביא אותה לרגע השיא שלה, הפך לשחקן המבוקש והטוב ביותר
בעולם - מודיע לעולם שלם שהוא נשאר בקבוצה שלו, מה אנחנו צריכים יותר מזה? לא נשמח? אני יהיה
ילד חולה נפש אם אני לא ישמח שהשחקן הטוב בעולם נשאר בקבוצה.
ד. מנצ'סטר יונייטד ניצחה את רומא בשנה שעברה 3 פעמים ברציפות, פעמיים בבית, ופעם אחת בחוץ.
הם סיימו מול מנצ'סטר 1-1 כאשר השדים האדומים שיחקה עם סגל שני באולימפיקו.
ריאל עם הרכב שני לדברייך, הפסידו נכון? אבל בעצם ההרכב שני של ריאל אמור לעשות זאת, אמור לנצח
קבוצה כמו רומא, אבל להפסיד בבית, בברנבאו - הוכיח לכולם כמה ריאל קבוצה לוזרית.
האמת מזכיר לי את בית"ר, יש כסף, יש סגל רחב, אבל המזל והמסורת לא נמצאים איתם.
תבין אף אחד לא בא להרצות לך, ואף אחד לא בא להוכיח לך מי יותר טוב, אלא באים להסביר לך שכמה
שתנסה לרדת פה על מנצ'סטר או על השחקנים ולשבח את ריאל, תמיד תבוא אותה תשובה - יש עובדות,
והעובדות הולכים לטובת מנצ'סטר יונייטד.
מבחינת קהל - עובדתית קבעו שלמנצ'סטר יש הכי הרבה אוהדים בעולם.
מבחינת כסף - מנצ'סטר יונייטד היא הקבוצה הרווחית ביותר לשנת 2007/2008.
מבחינת אירופה - מנצ'סטר יונייטד לקחה דאבל, האחד זה אליפות, השני זה גביע אלופות.
שחקנים - כריסטיאנו רונאלדו נבחר לשחקן הטוב ביותר באנגליה שנתיים ברציפות + השנה כמעט
בטוח הולך לזכות בתואר השחקן הטוב ביותר בעולם.
מתחילה שנה חדשה, שנת 2009, בה ריאל הולכת להתמודד חזק עם ברצלונה על האליפות לעומת מנצ'סטר
שהולכת להתמודד עם ליברפול, ארסנל וצ'לסי - 3 אריות של אנגליה שבהם כל אחת ואחת ראויה לקחת את
האליפות מבלי למצמץ. לגבי אליפות אירופה - ריאל רכשה כמה שחקנים דומיננטים, לעומת השדים האדומים
שרכשו רק 2 אחים צעירים בני 18, מי תילך יותר רחוק השנה, את זה נראה כבר בהמשך...
שיהיה בהצלחה ל2 הקבוצות, במיוחד לשדים האדומים שלי - שבת שלום :]