אני הלכתי כבר לאילת, למלון נובה היה סבבה.
אני הלכתי כבר לאילת, למלון נובה היה סבבה.
|
|
אם אתה לא תפסיק לזיין את המוח אני ידפוק את אמא ש'ך בדוגי
יואו איזה ילד טמבל
שנה שעברה בזבזתי [בלי מלון]1200 שקל והייתי 6 לילות באילת ואכלתי בחוץ כל הזמן קניתי אלכוהול כמו מטורף ועישנתי כמו קיטור...
זה שאתה גיי שהולך לעשות "שופינג" ולקנות בגדים בקניון ולחזור לישון וככה נגמר לך הכסף לא אומר ש1000 שקל זה לא מספיק לבנאדם שהולך באמת להנות... ות'אכלס לא הייתי מחושב בגרוש =\ קניתי מה שרציתי ולא הסתכלתי על הכסף בכלל
בואנה תחשוב לעצמך יא סתום... 200 שקל לבזבז ביום לא מספיק? על מה תבזבז ????????????
ממש עצבנת אותי עכשיו... כי כל מי שיורד לאילת בפעם הראשונה מקשיב לכל זיון מוח אפשרי שאומרים לו או שהוא קורא...
והשנה אני יורד עם אותו סכום בערך ואני בטוח שזה יספיק לי ואם לא בשביל זה יש כרטיס אשראי
יאללה ירין יהיה כזה טובבבבבב 3>3>3>
קודם כל יא קוקסינל דבר יפה
דבר שני ירדתי יותר ממך לאילת ואני עוד יותר קטן ממך וגם טסתי אבל לא משנה.
אני ירדתי השנה עם 1200 כמו חמור ל5 לילות, וואאלה כבר אחרי 3 ימים נשארתי אולי עם 500 שקל וקנינו שתייה כל יום, עשינו קניה של אוכל אכלנו בחוץ, בדירה זה מסריח פעם הבאה שאני יורד זה רק במלון, כל פעם בבוקר לקום ללכת לקנות אוכל.
אז אל תגיד לי שמעתי מאחרים, שישיבת היה לי מזל שאני שומר כי לא הייתי לא היה לי כסף לקנות שתייה ולא כלום. מוצש בלי כסף,יום ראשון בלי כסף, בקיצור יצא שאיזה 3 ימים הייתי בלי כסף. נשאר לי רק 50 לנסיעה...עוד חבר שלי הוסיף לי 7 שקל
נראה לי הלכת למסיבה אחת בגלל זה לא נגמר לך כלום
וואלה לא קניתי כלום משם יש לי מספיק בגדים
חחחחחחחחחחחחחחח ילד בן 12... אני בשוק שבזבזתי זמן לכתוב לך את 2 התגובות האלו...
איזה מטומטם אתה
אתה יוצא למסיבות באילת? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
רואים שאתה בן 15
וואו היית יותר ממני באילת וטסת? יואו איזה גבר זהו עכשיו אני מחזיק ממך
חחחחחחחחחחחחחח כי אתה הומו שהולך לקנות שמלות בגלל זה נשארת בלי כסף
תראה מה ביקשתי ותראה מה ענית- מוכיח שאתה טיפש רצח אין מה לעשות. קיצור שב אין לי כח למסכנים.
גם אני יורד ב17
הולך להיות איכות
אני יורד ב - 15....
מממ עבדתי שם לפני שבוע חזרתי לבית הייתי כבר בכול המקומות האפשריים...ממממ...
אני יורד לקחת משכורת 4 אלף במזומן!!(דרך קבלן עבדתי)(בשרתון מוריה)
הספקתי להיות שם בהכול בנייטמר באימקס ספורט ימי אופנועי ים מסיבות אנפלאגד קוליסאו ויאו
קיצור אחלה שם דברים יש שם.....
יש לי קומבינות בהכול מי שרוצה שידבר איתי בפרטי...
בתהליכי פרישה מאטרף.
חחח זה כבר מזמן לא אילת...
הייתי בבורגס השנה... אולי נעשה גיחה 3 ימים לאילת עוד מעט... נאסוף טיפה כסף
ישי התותח