קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] גארת' בייל הודיע: אני נשאר בטוטנהאם
    על ידי -Max- בפורום כדורגל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-11-2010, 22:00
  2. חתימת פרישה מפורום אחר|אל תדאגו כאן אני נשאר =]
    על ידי nipi בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 10-11-2009, 18:29
  3. טרזגה: "אני נשאר ביובנטוס"
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 08-04-2007, 17:00
  4. "אני נשאר אמשיך כרגיל" [ארקדי] הכתבה
    על ידי Offer בפורום כדורגל
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 05-01-2006, 20:02
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 50

[סאגת] כ.רונאלדו נגמרה - השחקן הודיע, אני נשאר - עמוד 3

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי Desire צפיה בהודעה
    טוב קראתי את כל השטויות שנרשמו פה, וכרגיל זיוני שכל.
    א. סקיילנסר - עובדתית מנצ'סטר יונייטד שיחקה את הכדורגל היפה ביותר בשנה שעברה, ולכן
    לקחה דאבל, אתה יכול להתווכח עד מחר, אבל אתה עצמך אמרת את זה.
    זה שריאל ניצחה את ברצלונה ללא דקו, אטו, ורונאלדיניו זה יפה מאוד, גם הפועל טייבה יכולה לנצח
    את ברצלונה ללא השחקנים המרכזיים שלה, אגב גם באותו זמן הם היו במשבר הגדול שלהם.
    ב. סקיילנסר צודק ב100% בנוגע לדבר אחד וחשוב - לריאל יש סגל הרבה יותר טוב ורחב מאשר למנצ'סטר,
    אבל עובדתית - ריאל מדריד משנת 2004 קבוצה לוזרית וחבורה של אפסים. מנצ'סטר לקחה שנה שעברה
    אליפות וגביע אלופות עם סגל שעולה פחות בכמה רמות מריאל מדריד, אז עובדתית אתה מראה לנו שהכסף
    שאתה כל כך גאה בו - מראה כמה ריאל מדריד לוזרית בדיעבד לעומת קבוצה כמו מנצ'סטר שאם סגל הרבה
    פחות טובה משלה, לקחה את אליפות אירופה + אליפות אנגליה.
    ג. למה שאוהדי מנצ'סטר יונייטד כולל אני, לא נשמח שרונאלדו נשאר? אתה רציני? זה כמו שאני יגיד שאתה
    לא תשמח שרוביניו/סניידר ישארו בריאל? הוא החלק הכי חשוב של הקבוצה כיום, הוא מרכיב ומנהיג הקבוצה,
    ילד בן 23 שלקח קבוצה שלמה על הכתפיים והביא אותה לרגע השיא שלה, הפך לשחקן המבוקש והטוב ביותר
    בעולם - מודיע לעולם שלם שהוא נשאר בקבוצה שלו, מה אנחנו צריכים יותר מזה? לא נשמח? אני יהיה
    ילד חולה נפש אם אני לא ישמח שהשחקן הטוב בעולם נשאר בקבוצה.
    ד. מנצ'סטר יונייטד ניצחה את רומא בשנה שעברה 3 פעמים ברציפות, פעמיים בבית, ופעם אחת בחוץ.
    הם סיימו מול מנצ'סטר 1-1 כאשר השדים האדומים שיחקה עם סגל שני באולימפיקו.
    ריאל עם הרכב שני לדברייך, הפסידו נכון? אבל בעצם ההרכב שני של ריאל אמור לעשות זאת, אמור לנצח
    קבוצה כמו רומא, אבל להפסיד בבית, בברנבאו - הוכיח לכולם כמה ריאל קבוצה לוזרית.
    האמת מזכיר לי את בית"ר, יש כסף, יש סגל רחב, אבל המזל והמסורת לא נמצאים איתם.

תבין אף אחד לא בא להרצות לך, ואף אחד לא בא להוכיח לך מי יותר טוב, אלא באים להסביר לך שכמה
    שתנסה לרדת פה על מנצ'סטר או על השחקנים ולשבח את ריאל, תמיד תבוא אותה תשובה - יש עובדות,
    והעובדות הולכים לטובת מנצ'סטר יונייטד.
    מבחינת קהל - עובדתית קבעו שלמנצ'סטר יש הכי הרבה אוהדים בעולם.
    מבחינת כסף - מנצ'סטר יונייטד היא הקבוצה הרווחית ביותר לשנת 2007/2008.
    מבחינת אירופה - מנצ'סטר יונייטד לקחה דאבל, האחד זה אליפות, השני זה גביע אלופות.
    שחקנים - כריסטיאנו רונאלדו נבחר לשחקן הטוב ביותר באנגליה שנתיים ברציפות + השנה כמעט
    בטוח הולך לזכות בתואר השחקן הטוב ביותר בעולם.

מתחילה שנה חדשה, שנת 2009, בה ריאל הולכת להתמודד חזק עם ברצלונה על האליפות לעומת מנצ'סטר
    שהולכת להתמודד עם ליברפול, ארסנל וצ'לסי - 3 אריות של אנגליה שבהם כל אחת ואחת ראויה לקחת את
    האליפות מבלי למצמץ. לגבי אליפות אירופה - ריאל רכשה כמה שחקנים דומיננטים, לעומת השדים האדומים
    שרכשו רק 2 אחים צעירים בני 18, מי תילך יותר רחוק השנה, את זה נראה כבר בהמשך...

שיהיה בהצלחה ל2 הקבוצות, במיוחד לשדים האדומים שלי - שבת שלום :]
    אני לא מבין על מה אתה מרצה לי ? אמרתי בעצמי שריאל לוזרית בליגת האלופות.
    אגב אטו רונלדיניו ודקו שחקו ב1-0 בקמפ נו .
    למנצסטר אין עובדתית קהל יותר גדול משל ריאל מדריד שאל תשכח שחצי ספרד אוהדת אותה , כל משחק חוץ מהיריבות שחוששים מהקהל ריאל מביאה רבע אצטדיון (ממלאה יציאים אחרים גם , ותאמין לי ספרד גדולה ) .
    לגבי רכישות - היו רק 2 , מנצסטר לא צריכה יותר מדי רכישות אחרי שלקחה דאבל ויש חיבור טוב בין הקבוצה .

אני רב איתו על זה שהוא אומר כמה ריאל לוזרית כרגע כאילו מננסטר עד 2006-2007 ( כן כולל ההפסד 3-0 למילאן , לא הייתה כזאת למשך יותר שנים ).
    זה היה רק לפני 2 עונות (אפשר לומר עונה עוד ) לפחות תסכים איתי שיש משו במה שאני אומר , סבבה הקבוצה שלך אלופת אירופה אבל לא צריכים להשתחצן ולרדת על קבוצות אחרות על זה.

ואגב הבן אדם שמתחתיי גבר , אתה באמת בן אדם דפוק תקרא כל הודעה 1 על 1 ואולי תבין למה רשמתי את זה .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 08-08-2008 בשעה 06:18.
    Siete

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

טוב קראתי את כל השטויות שנרשמו פה, וכרגיל זיוני שכל.
    א. סקיילנסר - עובדתית מנצ'סטר יונייטד שיחקה את הכדורגל היפה ביותר בשנה שעברה, ולכן
    לקחה דאבל, אתה יכול להתווכח עד מחר, אבל אתה עצמך אמרת את זה.
    זה שריאל ניצחה את ברצלונה ללא דקו, אטו, ורונאלדיניו זה יפה מאוד, גם הפועל טייבה יכולה לנצח
    את ברצלונה ללא השחקנים המרכזיים שלה, אגב גם באותו זמן הם היו במשבר הגדול שלהם.
    ב. סקיילנסר צודק ב100% בנוגע לדבר אחד וחשוב - לריאל יש סגל הרבה יותר טוב ורחב מאשר למנצ'סטר,
    אבל עובדתית - ריאל מדריד משנת 2004 קבוצה לוזרית וחבורה של אפסים. מנצ'סטר לקחה שנה שעברה
    אליפות וגביע אלופות עם סגל שעולה פחות בכמה רמות מריאל מדריד, אז עובדתית אתה מראה לנו שהכסף
    שאתה כל כך גאה בו - מראה כמה ריאל מדריד לוזרית בדיעבד לעומת קבוצה כמו מנצ'סטר שאם סגל הרבה
    פחות טובה משלה, לקחה את אליפות אירופה + אליפות אנגליה.
    ג. למה שאוהדי מנצ'סטר יונייטד כולל אני, לא נשמח שרונאלדו נשאר? אתה רציני? זה כמו שאני יגיד שאתה
    לא תשמח שרוביניו/סניידר ישארו בריאל? הוא החלק הכי חשוב של הקבוצה כיום, הוא מרכיב ומנהיג הקבוצה,
    ילד בן 23 שלקח קבוצה שלמה על הכתפיים והביא אותה לרגע השיא שלה, הפך לשחקן המבוקש והטוב ביותר
    בעולם - מודיע לעולם שלם שהוא נשאר בקבוצה שלו, מה אנחנו צריכים יותר מזה? לא נשמח? אני יהיה
    ילד חולה נפש אם אני לא ישמח שהשחקן הטוב בעולם נשאר בקבוצה.
    ד. מנצ'סטר יונייטד ניצחה את רומא בשנה שעברה 3 פעמים ברציפות, פעמיים בבית, ופעם אחת בחוץ.
    הם סיימו מול מנצ'סטר 1-1 כאשר השדים האדומים שיחקה עם סגל שני באולימפיקו.
    ריאל עם הרכב שני לדברייך, הפסידו נכון? אבל בעצם ההרכב שני של ריאל אמור לעשות זאת, אמור לנצח
    קבוצה כמו רומא, אבל להפסיד בבית, בברנבאו - הוכיח לכולם כמה ריאל קבוצה לוזרית.
    האמת מזכיר לי את בית"ר, יש כסף, יש סגל רחב, אבל המזל והמסורת לא נמצאים איתם.

תבין אף אחד לא בא להרצות לך, ואף אחד לא בא להוכיח לך מי יותר טוב, אלא באים להסביר לך שכמה
    שתנסה לרדת פה על מנצ'סטר או על השחקנים ולשבח את ריאל, תמיד תבוא אותה תשובה - יש עובדות,
    והעובדות הולכים לטובת מנצ'סטר יונייטד.
    מבחינת קהל - עובדתית קבעו שלמנצ'סטר יש הכי הרבה אוהדים בעולם.
    מבחינת כסף - מנצ'סטר יונייטד היא הקבוצה הרווחית ביותר לשנת 2007/2008.
    מבחינת אירופה - מנצ'סטר יונייטד לקחה דאבל, האחד זה אליפות, השני זה גביע אלופות.
    שחקנים - כריסטיאנו רונאלדו נבחר לשחקן הטוב ביותר באנגליה שנתיים ברציפות + השנה כמעט
    בטוח הולך לזכות בתואר השחקן הטוב ביותר בעולם.

מתחילה שנה חדשה, שנת 2009, בה ריאל הולכת להתמודד חזק עם ברצלונה על האליפות לעומת מנצ'סטר
    שהולכת להתמודד עם ליברפול, ארסנל וצ'לסי - 3 אריות של אנגליה שבהם כל אחת ואחת ראויה לקחת את
    האליפות מבלי למצמץ. לגבי אליפות אירופה - ריאל רכשה כמה שחקנים דומיננטים, לעומת השדים האדומים
    שרכשו רק 2 אחים צעירים בני 18, מי תילך יותר רחוק השנה, את זה נראה כבר בהמשך...

שיהיה בהצלחה ל2 הקבוצות, במיוחד לשדים האדומים שלי - שבת שלום :]

אממ. אני מצדיק אותך ברוב הדברים שאמרתה.. אבל שאמרתה שמנצ'סטר שיחקה את הכדורגל היפה ביותר אתה ממש לא צודק.. ראינו בליגת האלופות מול ברצלונה אחרי הגול של סקולקס איך הם התגוננו ועוד בבית שלהם.. ובחוץ בכלל.. רוני כבר שיחק כמגן... חח ובקשר למסורת שאמרתה שאין לריאל טחח.. תגיד אתה רציני? יש לה את הכי אליפויות אירופה והכי הרבה אליפויות ספרד מה אתה מדבר בכלל על מסורת
    להימורים ליגת האלופות :

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=385591

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

בחצי הראשוון של הליגה מנצסטר היו מצוינים פשוט בכיכובו של רונאלדו , בצמפיונס זה היה משו אחר , הם התגוננו נגד ברצלונה בחוץ ובבית . בקשר למסורת - תראה כמה אליפויות יש לריאל מדריד בליגה הכי קשה בעולם .
    עד 2004 למנצסטר בכלל בקושי הייתה מתחרות (ואל תאמרו לי שזה לא נכון ) , כל שנות ה90 כל הקבוצות היו עלובות ולא מתקרבות ליונייטד - בגלל זה יש כל כך הרבה אליפויות לפרגוסון - על המסורת של מדריד אין מה לדבר בכלל -מלא אליפויות ומלא ליגת אלופות ש3 מהם ב10 השנים האחרונות .
    ב10 השנםי האחרונות רילא מדריד הציגה את הכדורגל הכי יפה בעולם אז אל תאמרו שאין לריאל מסורת כי לה אין אז לא יודע למי יש.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 08-08-2008 בשעה 07:36.
    Siete

משתמש כבוד
    RealMadrid 4 Ever
    האוואטר של -Raul-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    285
    משפט מחץ
    Real Madrid ♥

ציטוט נכתב במקור על ידי OR8PARKER צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מזה נראה אתכם בלי....מנזה השטויות האלה אם ואם תודה מנצ'סטר קורעת את ריאל!
    חחחחח אם קרעת אותי אם לא היו לכם תסגל הזה לא הייתם יותר טובים חחח

אחי, אם אתה לא מבין אל תגיב.
    Real Madrid ♥

משתמש כבוד האוואטר של Red Devils
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    1
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    "יש מצב לגזוז?"

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    אני לא מבין על מה אתה מרצה לי ? אמרתי בעצמי שריאל לוזרית בליגת האלופות.
    אגב אטו רונלדיניו ודקו שחקו ב1-0 בקמפ נו .
    למנצסטר אין עובדתית קהל יותר גדול משל ריאל מדריד שאל תשכח שחצי ספרד אוהדת אותה , כל משחק חוץ מהיריבות שחוששים מהקהל ריאל מביאה רבע אצטדיון (ממלאה יציאים אחרים גם , ותאמין לי ספרד גדולה ) .
    לגבי רכישות - היו רק 2 , מנצסטר לא צריכה יותר מדי רכישות אחרי שלקחה דאבל ויש חיבור טוב בין הקבוצה .

אני רב איתו על זה שהוא אומר כמה ריאל לוזרית כרגע כאילו מננסטר עד 2006-2007 ( כן כולל ההפסד 3-0 למילאן , לא הייתה כזאת למשך יותר שנים ).
    זה היה רק לפני 2 עונות (אפשר לומר עונה עוד ) לפחות תסכים איתי שיש משו במה שאני אומר , סבבה הקבוצה שלך אלופת אירופה אבל לא צריכים להשתחצן ולרדת על קבוצות אחרות על זה.

ואגב הבן אדם שמתחתיי גבר , אתה באמת בן אדם דפוק תקרא כל הודעה 1 על 1 ואולי תבין למה רשמתי את זה .
    תגיד אתה דפוק או מה?
    אתה מתווכח עם עובדות כל הזמן!
    מנצ'סטר הקבוצה האהודה ביותר בעולם, לא בספרד.
    די לחשוב שריאל שלך היא הקבוצה הטובה בעולם, כי היא לא, וגם לא בחמישייה. כי אם רומא מעיפה אותכם מהצ'מפיונס..
    Manchester United glad to present you the Red Weapon

Be Careful

משתמש כבוד האוואטר של SoL
    לייקים
    103
    נקודות
    100

סוף סוך נגמרה הפרשה!
    מצד אחד זה טוב כי זה נגמר אבל אולי זה לא יהיה טוב שהוא יגיע אח"כ כי לכו תדעו באיזה כושר הוא יהיה שנה באה ,
    יכול להות שהוא יתן עונה כל כך גרועה שלא ירצו אותו...

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי Red Devils צפיה בהודעה
    תגיד אתה דפוק או מה?
    אתה מתווכח עם עובדות כל הזמן!
    מנצ'סטר הקבוצה האהודה ביותר בעולם, לא בספרד.
    די לחשוב שריאל שלך היא הקבוצה הטובה בעולם, כי היא לא, וגם לא בחמישייה. כי אם רומא מעיפה אותכם מהצ'מפיונס..
    חחחחחחחחחחח גם זה עובדה ? תביא את העובדה בבקשה .אני יביא לך כמה עובדות - כאשר מנצסטר יונייטד ברבע גמר ליגת אלופות שנה שעברה ולפני שנתיים לא מילאה חצי יציע באולימפיקו ריאל בשמינית גמר פוצצה אותו. אתה חי בסרט גם אז זה נכון ואין לך עובדות זה במספרים קטנים מאוד , ושרונאלדו יעבור למדריד זה ישתנה גם .
    עכשיו אתה מדבר שטויות . אתה אומר שריאל לא בחמישיה תראה את הסגל שלה - תגיד עכשיו שאתה לא מדבר שטויות . תראה איך היא משחקת בליגה ליגת האלופות לוזרית נכון אבל זה לא כמו אינטר משעממת זה קבוצה אטרקטיבית שכבשה הכי הרבה שערים באירופה .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 08-08-2008 בשעה 12:08.
    Siete

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

סקיילנסר אתה איש דפוק בשכל, מצטער על המשפט הזה, אבל אתה פשוט לא מבין מה רושמים
    לך בגרוש. כשמתכוונים אהדה בעולם, זה מדבר על כל העולם, מסין ועד לאמריקה, מנצ'סטר יונייטד
    עובדתית הקבוצה האהודה ביותר בעולם.
    לא מדברים פה מי מכניס יותר קהל למגרשים אלא איזה קבוצה אהודה יותר, עכשיו בטח הבנת.
    לגבי מסורת, מי דיבר על ריאל? רשמתי בית"ר ירושלים, והוספתי משפט על בית"ר.
    ריאל מדריד לקחה את כל האליפויות שלה וגביעי אירופה בתקופת המנדט, רוב הזכיות שלה היו בשנות
    50-70, ככה שאל תבואו לי עם זיוני שכל ותגידו שהם לקחו בגלל שהם היו טובים.
    סקיילנסר אתה רושם שריאל שיחקה את הכדורגל הכי טוב במשך 10 שנים? מה אתה מבין מהחיים שלך
    בחייאת ראבק.. איזה זיוני שכל.. מי אתה שתקבע דבר כזה? אפילו פרשן כדורגל לא יגיד דבר כזה מטופש,
    על סמך מה ולמה אתה אומר את השטות הזאת? אתה רק מבייש את עצמך.. שום קבוצה לא יכולה לשחק
    כדורגל הכי יפה בעולם באופן רציף במשך שנה, אתה שומע אותי, לא למשך 10 שנים אלא למשך שנה, ככה
    שאל תזיין בשכל.
    לגבייך Skiper - מנצ'סטר יונייטד שיחקה עד שלב רבע הגמר מול רומא את הכדורגל הכי יפה באירופה.
    אח"כ בחצי הגמר מול ברצלונה ובגמר מול צ'לסי הם פשוט התמוטטו מבחינה פיזית, לא יכלו להמשיך לשחק
    את אותו הכדורגל, ריאל מדריד שיחקה במפעל אחד - שזה בליגה, לא פילא שהם שיחקו כדורגל יותר טוב
    ויותר נחוש ככה שלהשוות ביניהם זה בלתי אפשרי.

סקיילנסר, אל תיעלב אם רשמתי 'זיוני שכל' וכאלה.. כבר התרגלת אלי ולשפה שלי..

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

סקיילנסר אתה איש דפוק בשכל, מצטער על המשפט הזה, אבל אתה פשוט לא מבין מה רושמים
    לך בגרוש. כשמתכוונים אהדה בעולם, זה מדבר על כל העולם, מסין ועד לאמריקה, מנצ'סטר יונייטד
    עובדתית הקבוצה האהודה ביותר בעולם.
    לא מדברים פה מי מכניס יותר קהל למגרשים אלא איזה קבוצה אהודה יותר, עכשיו בטח הבנת.
    לגבי מסורת, מי דיבר על ריאל? רשמתי בית"ר ירושלים, והוספתי משפט על בית"ר.
    ריאל מדריד לקחה את כל האליפויות שלה וגביעי אירופה בתקופת המנדט, רוב הזכיות שלה היו בשנות
    50-70, ככה שאל תבואו לי עם זיוני שכל ותגידו שהם לקחו בגלל שהם היו טובים.
    סקיילנסר אתה רושם שריאל שיחקה את הכדורגל הכי טוב במשך 10 שנים? מה אתה מבין מהחיים שלך
    בחייאת ראבק.. איזה זיוני שכל.. מי אתה שתקבע דבר כזה? אפילו פרשן כדורגל לא יגיד דבר כזה מטופש,
    על סמך מה ולמה אתה אומר את השטות הזאת? אתה רק מבייש את עצמך.. שום קבוצה לא יכולה לשחק
    כדורגל הכי יפה בעולם באופן רציף במשך שנה, אתה שומע אותי, לא למשך 10 שנים אלא למשך שנה, ככה
    שאל תזיין בשכל.
    לגבייך Skiper - מנצ'סטר יונייטד שיחקה עד שלב רבע הגמר מול רומא את הכדורגל הכי יפה באירופה.
    אח"כ בחצי הגמר מול ברצלונה ובגמר מול צ'לסי הם פשוט התמוטטו מבחינה פיזית, לא יכלו להמשיך לשחק
    את אותו הכדורגל, ריאל מדריד שיחקה במפעל אחד - שזה בליגה, לא פילא שהם שיחקו כדורגל יותר טוב
    ויותר נחוש ככה שלהשוות ביניהם זה בלתי אפשרי.

סקיילנסר, אל תיעלב אם רשמתי 'זיוני שכל' וכאלה.. כבר התרגלת אלי ולשפה שלי..
    אתה תפסיק לזיין בשכל , איזה עובדתית ? לברצלונה יש יותר אוהדים מלכם .
    האוהדים שלכם בסין זה הרוב אוהדי רונאלדו ושהוא יבוא למדריד הם יעברו גם למדריד .
    3 מליגת הנאלופות שלנו היום ב9-10 שנים האחרונות + הצגות כדורגל שנמשכו במשך הרבה שנים.
    ריאל מדריד מעונת 98 עד עונת 2004 הציגה כדורגל מדהים - שהרבה זמן לא נראה כל כך הרבה רציפות
    הם זכו 3 פעמים בליגת האלופות וכן זה כן היה רציף (ותאמר משהו על זה , לדעתי ולדעת הרבה שדרנים מ2001 -2003 לריאל היתה את הקבוצה הכי טובה שראה אי פעם מגרש כדורגל בכדורגל המודרני ) .
    אתה מדבר כאילו זה עובדה פה תראה לי עובדה בו :\ זה זיוני לשכל .. לברסה יותר אוהדים בסין מלמנצסטר וריאל לטעמי (בגלל רונאלדיניו ומסי ) , עכשיו שרונלדיניו עזב הם בטח יעברו למילאן או משו . ככה זה בסין זה המנטליות שלהם לאן שהכוכבים הולכים הם הולכים איתם . אתה אומר שזה עובדות אבל בטחלס זה לא באמת עובדות ולא בטיח , תסתכל כמה כסף ריאל מדריד עושה אותו דבר כמו מנצסטר יונייטד כשמנצסטר יונייטד לוקחת ליגת אלופות ותבין עד כמה המועדון הזה ענק. אם לא ראתה בסין עשו אלינו כמה סרטים ותראה כמה אוהדים יש לנו שם . מאיפה אתה חושב כל הכסף הזה של ריאל ? משמיים ? לא כי יש לנו פול אוהדים זה לא ברגל . זה ממש זיוני שכל מצטער לומר לך -
    ב2005 שזידאן בהקאם רונאלדו וכולם היו היו לנו הכי הרבה אוהדים בעולם (וזה עובדתית ) , תאמין לי שגם עכשיו יש לנו הכי הרבה אוהדים בעולם ואחרי זה לברצלונה (אני יכול להביא לך 2 סרטיים שתראה מה הולך שם רק ) .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 08-08-2008 בשעה 13:56.
    Siete

שם פרטי
    תומר
    לייקים
    1
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    "יש מצב לגזוז?"

3 מליגת הנאלופות שלנו היום ב9-10 שנים האחרונות + הצגות כדורגל שנמשכו במשך הרבה שנים.
    ריאל מדריד מעונת 98 עד עונת 2004 הציגה כדורגל מדהים - שהרבה זמן לא נראה כל כך הרבה רציפות
    הם זכו 3 פעמים בליגת האלופות וכן זה כן היה רציף (ותאמר משהו על זה , לדעתי ולדעת הרבה שדרנים מ2001 -2003 לריאל היתה את הקבוצה הכי טובה שראה אי פעם מגרש כדורגל בכדורגל המודרני ) .
    אתה מדבר כאילו זה עובדה פה תראה לי עובדה בו :\ זה זיוני לשכל .. לברסה יותר אוהדים בסין מלמנצסטר וריאל לטעמי (בגלל רונאלדיניו ומסי ) , עכשיו שרונלדיניו עזב הם בטח יעברו למילאן או משו . ככה זה בסין זה המנטליות שלהם לאן שהכוכבים הולכים הם הולכים איתם . אתה אומר שזה עובדות אבל בטחלס זה לא באמת עובדות ולא בטיח , תסתכל כמה כסף ריאל מדריד עושה אותו דבר כמו מנצסטר יונייטד כשמנצסטר יונייטד לוקחת ליגת אלופות ותבין עד כמה המועדון הזה ענק. אם לא ראתה בסין עשו אלינו כמה סרטים ותראה כמה אוהדים יש לנו שם . מאיפה אתה חושב כל הכסף הזה של ריאל ? משמיים ? לא כי יש לנו פול אוהדים זה לא ברגל . זה ממש זיוני שכל מצטער לומר לך -
    ב2005 שזידאן בהקאם רונאלדו וכולם היו היו לנו הכי הרבה אוהדים בעולם (וזה עובדתית ) , תאמין לי שגם עכשיו יש לנו הכי הרבה אוהדים בעולם ואחרי זה לברצלונה (אני יכול להביא לך 2 סרטיים שתראה מה הולך שם רק ) .
    אתה ילד חפרן מסכן מצטער להגיד לך..
    מנצ'סטר הקבוצה הכי רווחית בעונה האחרונה מה אתה מדבר בכלל?
    ומאיפה אתה יודע שהאוהדים בסין אוהדים את מנצ'סטר בגלל רונאלדו? מי אתה שתקבע את זה?

Be Careful

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

מי אתה שתקבע שלמנצסטר יש הכי הרבה אוהדים בעולם ? היא יותר רווחית בכמה "גרושים" מריאל בגלל ההצלחות שלה באירופה ושמקבלים יותר כסף מזכיה לפריימר ליג - ריאל לא עשתה כלום בליגת האלופות ומרויחה כמוה .
    בכל מקרה זה הנושא האחרון שיהיה אפשר לריב עליו , דברים כאלה משתנים בעולם מידי שנה ושנה וזה נושא בלי קשר להתווכח עליו כי אין עובדות על זה - בסופו של דבר בכל ארץ הקבוצות האלה תמיד ימלאו מגרשים והכוכבים שלה ימכרו הרבה חולצות.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 08-08-2008 בשעה 14:50.
    Siete

שם פרטי
    תומר
    לייקים
    1
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    "יש מצב לגזוז?"

מי אתה שתקבע שלמנצסטר יש הכי הרבה אוהדים בעולם ? היא יותר רווחית בכמה "גרושים" מריאל בגלל ההצלחות שלה באירופה ושמקבלים יותר כסף מזכיה לפריימר ליג - ריאל לא עשתה כלום בליגת האלופות ומרויחה כמוה .
    בכל מקרה זה הנושא האחרון שיהיה אפשר לריב עליו , דברים כאלה משתנים בעולם מידי שנה ושנה וזה נושא בלי קשר להתווכח עליו כי אין עובדות על זה - בסופו של דבר בכל ארץ הקבוצות האלה תמיד ימלאו מגרשים והכוכבים שלה ימכרו הרבה חולצות.
    זה לא אני קבעתי..גופים רשמיים מצאו את זה..
    כמה מיליונים זה לא גרושים..

Be Careful

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אני רוצה לראות את הגופים האלה.. למה סתם לומר? מתערב שלברצלונה ולריאל יש הכי הרבה אוהדים בעולם ואני נשבע לך שאני לא אומר את זה בגלל שאני אוהד ריאל .
    Siete

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

אתה הבן אדם אחד האנשים היותר מפגרים שראיתי.. אין לי כוח יותר לריב
    איתך.. תראה איזה שטויות אתה רושם אלוהים ישמור.. אתה מפחיד באמא
    שלי.. קיצר תחשוב מה בראש שלך, תחייה בסרט שאתה נמצא בו, אין לי כוח
    יותר להגיב לך..

שם פרטי
    תומר
    לייקים
    1
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    "יש מצב לגזוז?"

אני רוצה לראות את הגופים האלה.. למה סתם לומר? מתערב שלברצלונה ולריאל יש הכי הרבה אוהדים בעולם ואני נשבע לך שאני לא אומר את זה בגלל שאני אוהד ריאל .
    על מה מתערבים?
    מי שמפסיד פורש מהפורום?
    נערך לאחרונה על ידי Red Devils; 08-08-2008 בשעה 19:05.

Be Careful

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
נושאים: 2,473,246 | הודעות: 8,173,833 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect