יש לי וונידוס לא מקורי ואני לא רוצה את הסימן הזה שיופיע כי הוא גורם לכמה מהמשחקים לא לעלות:
![]()
יש לי וונידוס לא מקורי ואני לא רוצה את הסימן הזה שיופיע כי הוא גורם לכמה מהמשחקים לא לעלות:
![]()
|
|
תבטל את העדכונים אוטומטיים
התחל>לוח בקרה>עדכונים אוטומטיים>בטל עדכונים אוטומטיים>החל אישור.
או כלי ניהול>שירותים>ושם אתה מחפש עדכונים אוטומטיים.
אבל שאלה לי אלייך למה שלא תהפוך את הwindows למקורי?
טוב זאת כבר החלטה שלך אבל זה שווה (למרות שיש את כל התוכנות של מיקרוסופט גם לwindows לא מקורי)
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כל וינדוס הוא מקורי.. חוץ מה TENNED EDITION.. אתה מתכוון ל חוקי.
בכל מקרה אפשר לרמות את התוכנות אבטחה של מיקרושיט. אבל מזה קשור.
הסמל שהראת הוא רק העדכונים האוטומטים. ותבטל אותם כמו שחביב אמר לך.
בכל מקרה אני לא רואה סיבה למה זה מונע ממך להריץ משחקים.
מכיוון שכבר יש לך את ההודעה פשוט בצע את השלבים הבאים :
- פתחו את המחשב שלי ונווטו אל תיקייה: c:\Windows\System32
- מצאו את הקובץ: WgaTray.exe ולחצו על כפתור del במקלדת. בשלב זה תופיע ההודעה ששואלת האם אתם בטוחים שאתם רוצים למחוק את הקובץ - לא ללחוץ על כלום.
- יש להפעיל את מנהל המשימות (Ctrl+Alt+DEl), לעבור לרשימת התהליכים (processes) ולמצוא את הקובץ WgaTray.exe - עכשיו מתחיל החלק של זריזות הידיים*.
- גררו את הודעת אישור המחיקה כך שתהייה מספיק קרובה אל מנהל המשימות, סמנו את הקובץ WgaTray.exe ולחצו על סיים משימה (End Process) ולאחר מכן, בזריזות אשרו את מחיקת הקובץ - לצורך פעולה זו עומדת לרשות המשתמש כשניה אחת בודדה - לרוב נדרשים מספר ניסיונות** אם מחיקת הקובץ נכשלה (מלווה בהודעת שגיאה וצליל צורם) יש לחזור על שלבים 2-4.
- נווטו אל תיקיית: c:\Windows\System32\dllcache ומחקו את הקובץ WgaTray.exe.
- הפעילו את עורך הרג'יסטרי (start–>run–> regedit) ונווטו בעץ התיקיות אל: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\
Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify ומצאו את הספרייה WgaLogon- מחקו את הספרייה WgaLogon על כל תכולתה.
- שנו את הגדרות העידכונים האוטומטיים כפי שהוסבר בתחילת הפוסט***.
- אתחלו את המחשב.
Connection Info :
Email : Dzcomp@gmail.com
LinkedIn : il.linkedin.com/in/davidtzhmach
FaceBook :Facebook.com/david.tzhmach
Blog : www.dtvisiontech.com
PhoneN : +972 526982298
ככה:
התחל > לוח בקרה > מרכז אבטחה > בצד ימין למטה יש לך "שנה את האופן שבו מרכז....."
תלחץ על זה ויעלה לך חלון.. בחר באפשרות השלישית (הכי למטה) "אל תודיע לי ואל..."
וזה הכל![]()
בברכה,