|
|
גם אם תמצא, הם לא הבינו את הפואנטה של ההסתברות.
אומרים עוד שאנחנו אטומים.
המסכן היחידי פה זה אתה. ככה אתה הולך אחרי האמונה שלך בדיוק כמו הגרמנים שהלכו אחרי היטלר (אל תתחילו לזיין לי תשכל בקשר להשוואה). אין לך הוכחות אז אתה אומר "וואלה הרבה אנשים מאמינים אז גם אני יאמין. מה אכפת לי. לא אכפת לי למה.. סתם בלי סיבה אני ילך אחרי האל". אם אין לך דעה אז זדיין מפה בבקשה.וואי איך שאין לי כח לענות ולהתעצבן סתם על המסכנים האלה, בתאכלס הם לא מאמינים בכלום רק בעובדות מוחשיות מדעיות ומדוקיות, אין להם שום אמונה שמחזקת אותם בשום מצב.
מה באתם להגיד פה בעצם? שאין הוכחות? טוב אוקיי, עכשיו זדיינו מפה בבקשה.
אתם אנשים מסכנים מאוד.
נערך לאחרונה על ידי NoiTuloVe; 09-08-2008 בשעה 17:59.
מי אתה בכלל שתגיד לו תזדיין מפה יא הומו
תשמור על הפה שלך ומהר
עלק בגלל שכולם מאמינים אז גם אני מאמין
אני מאמין בגלל העובדות שיש ומה שהבאנו לך כאן זה חלק קטן מאוד מהדברים שבגללם אני מאמין
אם כבר אתה מתנהג כמו נאצי
אנשים כמוך לא צריכים להיות במדינה הזאת בכלל תלך לגרמניה,ארה"ב או לאיראן עדיף
זאת מדינה של יהודים אמיתיים ולא של כופרים שמאמינים במוחמד
בפעם הבאה שאתה פונה אליי דבר יפה אני לא אחד מהחברים שלך.
בגלל העובדות? איזה עובדות? לא הוכחתם שום דבר עדיין.
אני לא מתנהג כמו נאצי כי אני לא אומר לכם במה להאמין. אתה עוד ילד, אני בטוח שלא למדת על הנאצים.
אנשים כמוני כן צריך במדינה כי בניגוד לכל החרדים שיושבים בישיבות ולא מתגייסים לצבא, אני מוכן לתרום למדינה. בינתיים הם אלה שיושבים על קצבאות וכו וכו', ואני לא צריך להרחיב.
אני לא מאמין במוחמד.
אתה מחזק את האי אמונה שלך עם דוגמאות כאלה? אז אתה ממש ממש מסכן.
לאנשים כמוך איזה זכות קיום פה לפי דעתי, אתה אדם שפל ועלוב, ואני מקווה שאת התמורה המתאימה מהחברה שאתה תקבל, חתיכת נטחן בטח אתה נראה בהתאם. חתיכת מסכן.
תראה בכלל מה אתה מחפש מהחיים שלך, אתה בא לפה לפורום באינטנרט, ואומר "אוי איזה טיפש מי שמאמין ביהדות זה סתם שטויות אין הוכחות לכך"
כאילו מה אתה מצפה יא מסכן? שפה יענו לך על דברים כאלה, אם אתה באמת מתעניין ממקום אמתי לך לרב והוא יסביר לך.. וגם אם להכל לא תמצא תשובה אתה לא חייב להאמין פשוט תפסיק לזיין ת'שכל ולשחק אותה אדם משכיל כי אתה חתיכת אפס שנשמע כמו איזה אדם פגוע ומסכן.
נערך לאחרונה על ידי Or; 09-08-2008 בשעה 20:02.
לא, אני לא מחזק את האמונה שלי עם דוגמא כזאת. אני רק תיארתי את התחושה שלי לגבי האמונה שלך. באת לפה עם תגובה, טוב אוקיי אין הוכחות לאל אבל עדיין אני בוחר להאמין בו. אין לי סיבה למה אני אפילו לא יודע אם הוא קיים. (ואם אני טועה, אז זה הרושם שהשארת בי).
אדם שפל ועלוב? אתה אפילו לא מכיר אותי ככה שאתה לא יכול לשפוט אותי. אני בטוח שאני יותר טוב מהרבה דתיים במדינה הזאת.
מה אני מחפש? שום דבר יש לי עכשיו חופש כי אני עוד חודש מתגייס. אז סתם נכנסתי לאחד הדיונים ונגררתי. כן, ציפיתי שיביאו לי הוכחות. אחרת למה להאמין במשהו שאני בכלל לא יודע אם יש לו הוכחות? רב לא יעזור פה, כי הוא יתן לי פסוקים מהתנ"ך ואני אתן לו הוכחות מדעיות מדויקות כמו שאמרת. אני בוחר להאמין למדע.
אני לא מזיין את השכל. כל מה שאני אומר אני מבסס בניגוד אליכם. תנ"ך זה לא ביסוס. גם אני יכול עכשיו לכתוב תנ"ך על חד-הקרן הוורודה. איזה ביסוס יהיה לזה?
דרך אגב, אתה יכול להמשיך לקלל אותי ולהגיד לי כמה שאני מסכן. זה רק מחזק אותי לדעת שיש אנשים כמוך ששופטים בני-אדם עפ"י האמונה שלהם.
אז קח את המדע יחד איתך ופשוט סתלקו מהפורום הזה, אתה צריך גם להבין את העניין שלבן אדם מאמין, אם הוא חילוני,מסורתי דתי וחרדי עוד יותר קשה לקרוא תגובות של אנשים כמוך, זה ישר מעורר התנגדות ואם אותו בן אדם לא ממש מחונך הוא גם יקלל אותך, זה פשוט תגובה אוטומטית שמתעוררת אצל אדם מאמין, אתה סתם הורס את הפורום בעבר זה לא היה ככה.
תן לי לנחש ? סתמנו לך את הפה ובגלל התחלת להתעצבן ?, אני בטוח שהתשובה היא לא.
אבל כשאני התחלתי לקלל (זה היה בדיוק כמו שעשית עכשיו ואח"כ התדרדר)
אמרתם שזה היה בגלל שסתמתם לי תפה, אז עכשיו זה באותה הסיבה, לא ככה?
ואל תשווה לי את הגרמנים ושואה להאמנה בשם.. ולא באמת נראה לי שלמדת באוניברסיטה, יש לי הרגשה שהכל זה מויקפדיה, תמצא אולי גם המדענים הצליחו להוכיח שסקאזי מת למרות שהוא חי. (היה כתוב בויקיפדיה שסקאזי מת, אבל יום למחרת הייתה לו הופעה =\.)
חחחחחחחחחחלללללללללללללאסססס כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הביאו מספיק הוכחות! מי שרוצה שיקבל אותן מי שלא אז לא.