מה זה השטויות האלה? אוף איזה מעפן שאני יתגייס בטח גם לי זה יהיה בית מלון
כוס אמק רציתי אוהלים רציתי שטח מזה הצבא שוקולד הזה
מה זה השטויות האלה? אוף איזה מעפן שאני יתגייס בטח גם לי זה יהיה בית מלון
כוס אמק רציתי אוהלים רציתי שטח מזה הצבא שוקולד הזה
|
|
חחחח יא טמבל תגיד תודה ותסתום!!
תאמין לי לא תישן יותר מדיי בחדרים האלה גם ככה
4 חודשים שחצי מהם זה שבועות שטח ואחרי זה אימון מתקדם רק שטח
ואז שכח מהבא"ח
נערך לאחרונה על ידי Syntazya; 09-08-2008 בשעה 20:28.
////:Boxing:
FUCKyou
לא כאילו גולני ממש לא עושים כלום בטירונות
FUCKyou
שמור על הפה שלך לפני שאתה טס מפה לכל החיים.
פוזות תעשה במקום אחר...
ישי התותח
חבל שהצבא מאפשר כזה ת"ש לטירונים.
שיוציא את הכסף הזה על ציוד לחימה
נערך לאחרונה על ידי MaTaN_O; 10-08-2008 בשעה 13:58.
אכן הכל תרומות.
האמת שחבל זה כך.
זה יוצא שלנח"ל, גבעתי וכפיר יש הרבה פחות הקצאות.
לכפיר בקושי יש מתחם של חדרים לאולי שני גדודים, לגבעתי אין לי מושג אם יש להם חדרים בכלל ולנח"ל גם כן לא בטוח.
אני חושב שצריך לאזן את התרומות האלה, אחרי הכל נח"ל, גבעתי וכפיר לא עושים פחות מגולני וצנחנים.
פשוט אתר נופש מה שיש להם, זה ממש לא פייר מבחינת הלוחמים, במיוחד שגדוד 51 הוא לא איזה סיירת אלה גדוד רגיל בדיוק כמו כל גדוד בנח"ל, גבעתי וכפיר.
אני בנח"ל בבא"ח בערד, לשום חייל שם לא לטירונים ולא לאימון מתקדם יש חדר, כולם באוהלים.
יהיה כיף!
זה שאתה מורעל גולני לא אומר שאני מזיין את השכל...
הייתי 8 חודשים בבא"ח בגבעתי וחרא של תנאים ולא התלוננו. אבל כשאין מספיק מימיות נורמליות או ברכיות זה מחדל. חייל צריך להיות מקצועי ולא להתעסק במימיה שלו שדולפת.
או גומי הפעלה / איזולירבנד / משחה לגלח"צ... דברים בסיסיים שדורשים שיהיה לך אבל אין בפלוגה אז צריך לקנות מהכסף שלך. אם דורשים ממך להיות מקצועי צריכים לאפשר לך את זה ולא להסתמך על זה שתוציא על זה את ה500 שקל שאתה מקבל בטירונות / אימון מתקדם
ואתה לא ראית איזה הבדל יש בין אנשים שהיו באוהלים מרגע הגיוס שלהם לבין כאלה שהתרגלו לבניין עם מיזוג. אני כן ראיתי את ההבדל הזה ואני יודע להגיד לך שכאלה שלא יצאו לקורס מ"כים ולא ראו מה זה אוהל בחיים שלהם יאכלו כאפה במלחמה כי זה עוד יותר גרוע לישון בתוך שיחים מאשר באוהל.
גם אני שמעתי שזה מתרומות כל הבסיס של גולני (ושל צנחנים)