חח כל הפורום עליי? למה כמה זה כל הפורום? חמישה? 10 ילדים?
תבואו בהמונייכם מה שנקרא..
אני גם לא כל כך מנסה לרדת עלייכם מנסה להגיד לכם שאם תמשיכו ככה הרמה של הפורום שלכם תרד עוד יותר[אם אפשר]
חח כל הפורום עליי? למה כמה זה כל הפורום? חמישה? 10 ילדים?
תבואו בהמונייכם מה שנקרא..
אני גם לא כל כך מנסה לרדת עלייכם מנסה להגיד לכם שאם תמשיכו ככה הרמה של הפורום שלכם תרד עוד יותר[אם אפשר]
|
|
חחח הומואים פה כולם
"מה אתה מדבר אל שאולי? יא מסכן"
בוא יא עבריין מקלדת
יבנאל-משמר השלושה.
בוא יא משועממם חסר חיים שנדחף לכל דיון
מה קרה חבר'ס חחחחחחח למה מכות..
קרדיט לחבר מפורום אחר על החתימה !קרדיט לחבר מפורום אחר על הפצצה שלמעלה!נתונים אישייםגובה1.72משקל78ק"גהיקף יד39אחוז שומן 12קראטיסט סיני[לא קלאסי]דרגת קוברה קאי לבן.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
ד"א החברים שלי מפקירים?
אני מביא לפה חבר אחד מוריד את כולכם חודש אתם לא יוצאים מהבית שלכם בגלל השפלה כזאת
הבעיה היא שאין לי טעם להגיד לו שירשם.. סתם יבזבז לו זמן מהחים
חחח הומואים פה כולם
"מה אתה מדבר אל שאולי? יא מסכן"
בוא יא עבריין מקלדת
יבנאל-משמר השלושה.
בוא יא משועממם חסר חיים שנדחף לכל דיון
פאק
יש לנו פה ברוס לי
קרדיט לחבר מפורום אחר על החתימה !קרדיט לחבר מפורום אחר על הפצצה שלמעלה!נתונים אישייםגובה1.72משקל78ק"גהיקף יד39אחוז שומן 12קראטיסט סיני[לא קלאסי]דרגת קוברה קאי לבן.
בולי מספיק עם הדאבלים...
מי שם כסף שלפחות שניים מפה מקבלים באן מחר בבוקר ואין אשכולילה כמה ימים?![]()
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אחי התבלבלת אתה זה ההוא עם הקראטה בחתימה..
ירוסי יהומו תראה איך אתה נראה ימצניאקקקקקקקקקקקקקקקקקק
אמא שלך מזיינת אתיופים אם נמשים בתחת