אז מה זה מה שעשית למעלה
איזה רוסי קטן ה' ישמור
אז מה זה מה שעשית למעלה
איזה רוסי קטן ה' ישמור
קרדיט לחבר מפורום אחר על החתימה !קרדיט לחבר מפורום אחר על הפצצה שלמעלה!נתונים אישייםגובה1.72משקל78ק"גהיקף יד39אחוז שומן 12קראטיסט סיני[לא קלאסי]דרגת קוברה קאי לבן.
|
|
בעע אחד המנהלים זה מוגזם פה סתם היה אשכול לילה יפה בהתחלה ועכשיו זה סתם קללות וירידות =\
שמישהו ינעל...
בולי זה גם יכול להיות משהו יפה, וזה גם משו שאתה לא אם אתה חושב שזה משהו אחר אז אתה טועה
חח תלמד אנגלית? אני באנגלית ברמה של כיתה י"א אז תחשוב לפניי שאתה מדבר..
נכון יש תמשפט"אל תעצבן שבע אנשים כשיש לך 6 כדורים"?
אז הקטע אצלכם זה שאתה מעצבנים בן אדם אחד כשאין לכם כדורים בכלל
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
הוו עשתי טריפללל יחנון מחשבים ציטוט"מאמא יוליה יורדים עלי בפוררום אטרף מה אני עושה"
מאמא יוליה:בני אתה יודע ברוסיה ככה בידיוק התנהגו אלינו אז זה היגיוני שאתה ילד כאפות
תביאו באן פורום על הזין יכוש של אמא של כולםםםםםםםם
באן חביב חנון הומו
ואתה רוסי עלק לא אתה נראה כמו הזין שלייי ימניאק
חח אתם גם לא יודעים לקרוא הא?
אמרתי כבר שאני לא רוסי
למרות שרוסים זה אחלה..
חנון מחשבים?
בוא תפרסם תמונה שלך יהיה לי על מה לצחוק שבוע..
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
stooooooooooooooppppppppppppp
this is the kucking rimexxxxxxxxxx
XDDDDDDDDDDDD
קרדיט לחבר מפורום אחר על החתימה !קרדיט לחבר מפורום אחר על הפצצה שלמעלה!נתונים אישייםגובה1.72משקל78ק"גהיקף יד39אחוז שומן 12קראטיסט סיני[לא קלאסי]דרגת קוברה קאי לבן.
fucking*
בוליייייייייייייייייייי
אמא שלך זונההההההההה
בולייייייייייייייייייי
אמא שלך מוצצתתתתתתתת
בולייייייייייייייייייי
יבן שרמוטהההההההההה