וואלה מי שרוצה לעזור לי :]
לילה טוב![]()
וואלה מי שרוצה לעזור לי :]
לילה טוב![]()
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=qvhK3...eature=related
חחח איזה ערסים קטנים הומואים חשים גנגסטרים XD
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אלון איזה דגל זה?
איזו מדינה
תגידו מי פה בתול XD
קרדיט לחבר מפורום אחר על החתימה !קרדיט לחבר מפורום אחר על הפצצה שלמעלה!נתונים אישייםגובה1.72משקל78ק"גהיקף יד39אחוז שומן 12קראטיסט סיני[לא קלאסי]דרגת קוברה קאי לבן.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אני לחצתי כבר
כנסו לזה:http://www.youtube.com/watch?v=Tk3P7...eature=related
חחחחחח אתם נשפכים אזה ערסים
!
היה קורע יואו אני מת!היו פה שניים קורעים!אחד אמר שהוא הומו עם הדוש חחח קרע אותי
^
אז תגיד ח
לחצתי
קרדיט לחבר מפורום אחר על החתימה !קרדיט לחבר מפורום אחר על הפצצה שלמעלה!נתונים אישייםגובה1.72משקל78ק"גהיקף יד39אחוז שומן 12קראטיסט סיני[לא קלאסי]דרגת קוברה קאי לבן.
הצבעתי ! לילה טוב לכולם וצום קל למי שצםכי אני לא איזה טמבל שסתם רוצה צעצוע, אז תעשו מצווה ותצביעו
לי.תודה למצביעים :]
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."