קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. הגדול על הBandit -קרדיט לפורום אחר-
    על ידי -Udi- בפורום מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-03-2011, 22:45
  2. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 23-02-2011, 20:36
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 01-03-2010, 18:08
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-10-2009, 23:54
  5. חתימה לפורום אחר
    על ידי -David- בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 11-11-2005, 15:04
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 9 << ראשון 12345 ... אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 123

פרסום)שיחה בין פרופסור לסטודנט(קרדיט לפורום אחר) - עמוד 3

ציטוט נכתב במקור על ידי NoiTuloVe צפיה בהודעה
    עזוב את המפץ הגדול בצד, עזוב את התנ"ך ואת ההוכחות בצד.

ביומיום אני לא חושב שיש אלוהים. בלי שום הוכחה ובלי כלום. אני חושב שאני אחראי למעשים שלי ואין אל שקובע את הגורל (ואני גם לא מאמין בגורל). אם הייתי בא מרקע שונה הייתי חושב אחרת.
    שוב אני לא מדבר איתך על זה גם..בלי קשרלזה שצריךלהצמיד אתהגורל ואת האחריות למעשיך לאל..אני מדבר איתך על זה..אתה יכול להגיד באופן מוחלט לגמרי בלי שום היסוס ב100% שאין בורא ובשום אופן וסיכוי שהוא לא קיים?
    ועזוב אותך מההקשר של בורא שבודק את המעשים שלך וכדומה..אני מדבר איתך נטו על בורא

2. קישורים ממומנים

תומך טכני האוואטר של Asmo
    שם פרטי
    שמעון
    לייקים
    1
    נקודות
    180

אחי כל התשובות שאתה רוצה יש בשעת אפס עכשיו ראיתי את זה בכיתי מרוב שזה נכון אני לא צוחק כולם לראות שמתי את זה בדף 2
    Asus p6t-se
    Intel Core i7 920 [3.4Ghz@1.1v]
    Patriot 6GB CL-8 Viper Series
    Sapphire HD 4890 Vapor x oc
    640gb WD BLACK
    PCP&C Silencer 750
    Noctua NH-U12P SE Push/Pull
    LanCool Dragon Lord PC-K62
    ---
    Dell UltraSharp 2209wa
    Scythe kaze master pro

Jvc Ha-RX500
    Razer Barracuda
    Razer sphex
    Logitech MX-518
    JBL invader 4.1

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

ציטוט נכתב במקור על ידי bob habanay צפיה בהודעה
    שוב אני לא מדבר איתך על זה גם..בלי קשרלזה שצריךלהצמיד אתהגורל ואת האחריות למעשיך לאל..אני מדבר איתך על זה..אתה יכול להגיד באופן מוחלט לגמרי בלי שום היסוס ב100% שאין בורא ובשום אופן וסיכוי שהוא לא קיים?
    ועזוב אותך מההקשר של בורא שבודק את המעשים שלך וכדומה..אני מדבר איתך נטו על בורא
    נכון להיום, כן.

נכון להיום, כן.
    אז אני יכול לקרוא לך מאמין..

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

אז אני יכול לקרוא לך מאמין..
    למה אתה מתכוון?

למה אתה מתכוון?
    אתה מאמין..אמרתה בעצמך נכון להיום ..ככה שזאת אומרת שמחר אולי זה לא יהיה כך ויש הבדל בין לדעת משהוא באופן מוחלט לגמרי לבין להאמין..ואם אתה יודע משהוא באופן מוחלט לגמרי בלי שום ספק אז מחר זה לא ישתנה..אלהאם כן חוקי הפיזיקה ישתנו אולי..או לא יודע מה..אבל לקצור אני בטוח שאתה לא בטוח ב1000000000% שאין בורא אולי יש בך איזה 0.0001 שמטיל ספק

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

אתה מאמין..אמרתה בעצמך נכון להיום ..ככה שזאת אומרת שמחר אולי זה לא יהיה כך ויש הבדל בין לדעת משהוא באופן מוחלט לגמרי לבין להאמין..ואם אתה יודע משהוא באופן מוחלט לגמרי בלי שום ספק אז מחר זה לא ישתנה..אלהאם כן חוקי הפיזיקה ישתנו אולי..או לא יודע מה..אבל לקצור אני בטוח שאתה לא בטוח ב1000000000% שאין בורא אולי יש בך איזה 0.0001 שמטיל ספק
    אמרתי נכון להיום כי אני נשען על המדע ולא על האמונה. אם מחר יצא מחקר חדש שיוכיח שיש אלוהים. אז אני אשנה את הדעה שלי כי רק אידיוט לא יעשה זאת. הרי כל חייו הוא נשען על משהו שבסוף אותו משהו מוכיח משהו. למה שהוא לא ימשיך להישען? ובינתיים המדע לא הוכיח שיש אלוהים.

אבל אני שואל אותך עכשיו. אם מחר יוצא מחקר חדש לגמרי שסותר כל דבר שכתוב בתנ"ך, בגמרא ובמשנה בקשר לאל. אתה חוזר בשאלה?

עזוב ת'שאלה אני בטוח שתגיד לא. כי הרי כל חייך נשענת על התנ"ך והאמונה וטוב לך, למה שתשנה את הדעה ופתאום תישען על משהו אחר?

דרך אגב, להגיד שאני לא מאמין שיש אלוהים ולהגיד ב-100% שאלוהים לא קיים זה אותו דבר.

אמרתי נכון להיום כי אני נשען על המדע ולא על האמונה. אם מחר יצא מחקר חדש שיוכיח שיש אלוהים. אז אני אשנה את הדעה שלי כי רק אידיוט לא יעשה זאת. הרי כל חייו הוא נשען על משהו שבסוף אותו משהו מוכיח משהו. למה שהוא לא ימשיך להישען? ובינתיים המדע לא הוכיח שיש אלוהים.

אבל אני שואל אותך עכשיו. אם מחר יוצא מחקר חדש לגמרי שסותר כל דבר שכתוב בתנ"ך, בגמרא ובמשנה בקשר לאל. אתה חוזר בשאלה?

עזוב ת'שאלה אני בטוח שתגיד לא. כי הרי כל חייך נשענת על התנ"ך והאמונה וטוב לך, למה שתשנה את הדעה ופתאום תישען על משהו אחר?

דרך אגב, להגיד שאני לא מאמין שיש אלוהים ולהגיד ב-100% שאלוהים לא קיים זה אותו דבר.
    דבר ראשון המדע לא סותר את האל..ולא שולל את קיומו.
    בקשר למחקר כבר התגשמו דברים שניבאו לפני 3000 שנה ככה שזה כבר לא רלוונטי..כי כבר הם הוכיחו את עצמם..
    ואני בכלל לא יהודי ואני בכלל במשפחה שהיא לא בעד הדברים האלה ואני רוצה להתגייר בעזרת ה' ככה שאני בא מרקע שלא בעד הדברים האלו..
    ות'אמת זה לא..יש הבדל בין להאמין שאין לידיעה שאין..אלו דברים שונים שונים.

טוב אני צריך לזוז אני אגיב מאוחר יותר

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

דבר ראשון המדע לא סותר את האל..ולא שולל את קיומו.
    בקשר למחקר כבר התגשמו דברים שניבאו לפני 3000 שנה ככה שזה כבר לא רלוונטי..כי כבר הם הוכיחו את עצמם..
    ואני בכלל לא יהודי ואני בכלל במשפחה שהיא לא בעד הדברים האלה ואני רוצה להתגייר בעזרת ה' ככה שאני בא מרקע שלא בעד הדברים האלו..
    ות'אמת זה לא..יש הבדל בין להאמין שאין לידיעה שאין..אלו דברים שונים שונים.
    האבולוציה לא שוללת את קיומו של האל? המפץ הגדול?

דרך אגב, בקשר לנבואות. יש את הנבואה "מצפון תיפתח הרעה" נכון? איך אתה יודע שזו נבואה ולא סיפור? כי עד כמה שאני יודע אשור תקפה את ירושלים, ואשור זה צפונה לירושלים. ככה שה"נבואות" לא אומרות כלום.

בקשר לאמונה והידיעה. תקרא לזה איך שאתה רוצה. רק מחקר מדעי מעמיק שיוכיח שיש אל יגרום לי לחזור בתשובה, ולא שום דבר שכתוב בתנ"ך. בינינו, אני בטוח ב-100% שמה שכתוב שם על האל זה חרטא. אל תיעלב, ככה אני חושב.

דרך אגב, יש פה איזה נושא שמישהו פרסם סרטון שטען שיש שם הוכחות. ראיתי חצי שעה מהסרט. מי שמדבר בסרט (נראה לי הרב אמנון יצחק) מביא "הוכחות" (טענות) שיש אלוהים.
    קיצור אני יביא לך לינק לאשכול, ותגיב על התגובה שלי.
    הנה:
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=373016&page=5
    תראה את הסרטון ואת התגובה שלי, ותגיד לי אם אני צודק שאין שם אפילו הוכחה אחת.
    נערך לאחרונה על ידי NoiTuloVe; 10-08-2008 בשעה 18:02.

תומך טכני האוואטר של Asmo
    שם פרטי
    שמעון
    לייקים
    1
    נקודות
    180

למה אתה לא רואה תסירטונים שהבאתי לך ? תראה את שעת האפס
    Asus p6t-se
    Intel Core i7 920 [3.4Ghz@1.1v]
    Patriot 6GB CL-8 Viper Series
    Sapphire HD 4890 Vapor x oc
    640gb WD BLACK
    PCP&C Silencer 750
    Noctua NH-U12P SE Push/Pull
    LanCool Dragon Lord PC-K62
    ---
    Dell UltraSharp 2209wa
    Scythe kaze master pro

Jvc Ha-RX500
    Razer Barracuda
    Razer sphex
    Logitech MX-518
    JBL invader 4.1

דרך אגב, בקשר לנבואות. יש את הנבואה "מצפון תיפתח הרעה" נכון? איך אתה יודע שזו נבואה ולא סיפור? כי עד כמה שאני יודע אשור תקפה את ירושלים, ואשור זה צפונה לירושלים. ככה שה"נבואות" לא אומרות כלום.

בקשר לאמונה והידיעה. תקרא לזה איך שאתה רוצה. רק מחקר מדעי מעמיק שיוכיח שיש אל יגרום לי לחזור בתשובה, ולא שום דבר שכתוב בתנ"ך. בינינו, אני בטוח ב-100% שמה שכתוב שם על האל זה חרטא. אל תיעלב, ככה אני חושב.

דרך אגב, יש פה איזה נושא שמישהו פרסם סרטון שטען שיש שם הוכחות. ראיתי חצי שעה מהסרט. מי שמדבר בסרט (נראה לי הרב אמנון יצחק) מביא "הוכחות" (טענות) שיש אלוהים.
    הנה:
    יש אכן 15 הוכחות.
    כפי שאמרת אתה ראית רק חצי שעה ממנו.
    אז איך אתה יכול לבוא ולומר שאין שום הוכחה!?
    תראה מדקה 40.
    משם מתחיל להביא הוכחות.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

ציטוט נכתב במקור על ידי TootyFruty צפיה בהודעה
    יש אכן 15 הוכחות.
    כפי שאמרת אתה ראית רק חצי שעה ממנו.
    אז איך אתה יכול לבוא ולומר שאין שום הוכחה!?
    תראה מדקה 40.
    משם מתחיל להביא הוכחות.
    אז לא היית יכול לחסוך ממני לראות את כל ה-40 דקות הראשונות? כי לא היה שם כלום.

+ 40 דקות שגם שם לא היה כלום?
    נערך לאחרונה על ידי NoiTuloVe; 11-08-2008 בשעה 03:51.

הנה:
    האבולוציה היא תאוריה הבנויה על עובדות אך היא לא נכונה בהכרח..והיא לא שוללת את קיומו של האל..והמפץ הגדול? נו מה אתה מצפה שאני שוב אשאל אותך מאיפה הגיע המפץ הגדול? מאיפה החומרים באו החוקיות ששורה בהם ובכלל התהליך עצמו...והמפץ הגדול לא שולל את קיומו של הבורא בכלל..אני לא מבין בכלל למה אנשים חושבים שתאוריית המפץ הגדול שוללת את קיומו של הבורא..היא רק מתארת את אופן היווצרותו של העולם על ידי חומרים שכבר היוא! אבל היא לא מתארת מאיפה הם באו ואיך ומה ולמה..והיא טוענת איכשהוא במקרה וכדומה..והיא לא שוללת את קיומו של הבורא! ואי אפשר בשום דרך לשלול את קיומו של הבורא!
    אלה רק להניח בהסתברות גבוהה לפחות שהוא לא קיים..(אנשים מרדנים יניחו בהתסברות גבוה כזאת) אבל בעקרון אני הייתי ממליץ לך ללכת על 50% של סיכוי שיש מצב שיש בורא ו50% שאין מצב של בורא.
    ועזוב אותך מהתנ''ך כרגע קודם כל בוא נדון על זה ואחר כך על התנ''ך.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

האבולוציה היא תאוריה הבנויה על עובדות אך היא לא נכונה בהכרח..והיא לא שוללת את קיומו של האל..והמפץ הגדול? נו מה אתה מצפה שאני שוב אשאל אותך מאיפה הגיע המפץ הגדול? מאיפה החומרים באו החוקיות ששורה בהם ובכלל התהליך עצמו...והמפץ הגדול לא שולל את קיומו של הבורא בכלל..אני לא מבין בכלל למה אנשים חושבים שתאוריית המפץ הגדול שוללת את קיומו של הבורא..היא רק מתארת את אופן היווצרותו של העולם על ידי חומרים שכבר היוא! אבל היא לא מתארת מאיפה הם באו ואיך ומה ולמה..והיא טוענת איכשהוא במקרה וכדומה..והיא לא שוללת את קיומו של הבורא! ואי אפשר בשום דרך לשלול את קיומו של הבורא!
    אלה רק להניח בהסתברות גבוהה לפחות שהוא לא קיים..(אנשים מרדנים יניחו בהתסברות גבוה כזאת) אבל בעקרון אני הייתי ממליץ לך ללכת על 50% של סיכוי שיש מצב שיש בורא ו50% שאין מצב של בורא.
    ועזוב אותך מהתנ''ך כרגע קודם כל בוא נדון על זה ואחר כך על התנ''ך.
    איך האבולוציה שוללת את קיום האלוהים: לפי האבולוציה האדם הוא גלגול של הקוף. עפ"י התורה האדם נברא מהאדמה.

איך המפץ הגדול שולל את קיום האלוהים: המפץ הגדול היה לפני 13.7 מיליארד שנה. עפ"י התנ"ך נברא העולם לפני 6000+- שנה. במפץ הגדול לא היה שום כוח 'על-טבעי' שיצר את העולם.

אבל בעקרון אני הייתי ממליץ לך ללכת על 50% של סיכוי שיש מצב שיש בורא ו50% שאין מצב של בורא.
    הייתי ממליץ לך לא לרשום את ההודעה הזאת שוב. אני לא אומר לך במה להאמין, אני רק מציג את דעותיי. אני מצפה שתגלה כלפיי את אותו היחס גם אם אתה חושב משהו אחר. 'כל אדם אחראי לגורלו', אז אל תנסה להחזיר אותי בתשובה.

תודה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,462 | הודעות: 8,174,049 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect