נפתחה בפורום אחוות אוקראינים,כל האוקראינים של אטרף מתבקשים להתפקד ולהצטרף למען יגדל כוחנו ונגרש את הברברים. :o
*רק טהורים בבקשה.
*מרוקאים לא להגיב.
נפתחה בפורום אחוות אוקראינים,כל האוקראינים של אטרף מתבקשים להתפקד ולהצטרף למען יגדל כוחנו ונגרש את הברברים. :o
*רק טהורים בבקשה.
*מרוקאים לא להגיב.
|
|
מה אתה רוצה?
אני אוקראיני אז מה?
קרדיט ל- <HEN>
הזמנתי אותך לאחווה,מקווה שאתה טהור.
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל אני לא אוקראינית)':
אני יכול לפתוח גם קבוצה או רק אתם ?
תפתח קבוצה לאשכנזים גאיםD:
כל אחד יכול לפתוח קבוצה
זה קבוצות חברתיות כאלה כמו במקושרים ורשתות חברתיות אחרות
אבל לפני שאתם סתם פותחים תחפרו קצת באפשרויות אתם יכולים לעשות קבוצה ציבורית, קבוצה מנוהלת [שאתם מאשרים את הכניסה של המשתמשים לקבוצה] או סגורה [שרק אתם יכולים לשלוח הזמנות למשתמשים]
כמו כן אתם יכולים לשלוח בקשת חברות למשתמשים אחרים בפורום [ראו דוגמא אצלי בפרופיל] ולפתוח אלבומי תמונות
[אפשר לראות דוגמאות אצלי בפרופיל]
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
עשה טובה תוריד לי תבאן במירק
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח
פורום אוקראינים,......................
בהמשך פורום גרוזינים!
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
תצרף אותי