חברה שלי עומדת לקחת גלולות והשאלה שלי היא
האם זה בטוח לעשות סקס ללא קונדום??
פרט למחלות וכל זה, האם גלולות מספיקות למניעת הריון? או שצריך גם קונדום בנוסף, תודה מראש לעונים
(באמא שלכם אל תגידו דברים על מחלות זאת לא השאלה)
חברה שלי עומדת לקחת גלולות והשאלה שלי היא
האם זה בטוח לעשות סקס ללא קונדום??
פרט למחלות וכל זה, האם גלולות מספיקות למניעת הריון? או שצריך גם קונדום בנוסף, תודה מראש לעונים
(באמא שלכם אל תגידו דברים על מחלות זאת לא השאלה)
|
|
תתיצעו עם רופא צריך לקחת את זה לפני בצורה מסויימת תתיעצו עם רופא
לפי מה שהבנתי ממנה יש גלולות שלוקחים באופן סדיר ואז אפשר לעשות סקס ספונטנית. יעני לפי מה שהבנתי אם היא לוקחת את הגלולות האלו אפשר לעשות סקס ללא קונדום(ללא חשש מהריון) אז השאלה האם זה נכון??
ושוב, אל תזכירו מחלות
כן זה נכון.
ויש גם גלולות שאפשר לקחת אחרי הסקס,עד 3 ימים.
יש דרך מסויימת ליטול את הגלולות והדרך היא זהה בכל סוגי הגלולות - נוטלים את הגלולה הראשונה ביום הראשון של דימום הווסת ואחריה ממשיכים בנטילת הגלולות באופן סדיר יום יום במשך 21 ולאחר 21 יום ישנה הפסקה של שבוע בה הן מקבלות מחזור ושוב מתחילות חפיסה חדשה.
ניתן לקיים יחסי מין בטוחים ברוב סוגי הגלולות כבר לאחר נטילת הגלולה הראשונה, למרות גניקולוגים מרבים לומר כי החודש הראשון של הנטילה אצל נערות שונה מאשר אצל בוגרות עקב ההתפתחות התקנית בגילאי ההתבגרות ולכן מומלץ מאוד להשתמש בקונדום בחודש הראשון כי שוב, אין דרך מסויימת לדעת איך גלולה משפיעה על כל אחת.
ישנן גלולות מהרבה סוגים ולכן חשוב לשאול את הגניקולוג בדיוק איך נוטלים את הגלולות. ישנן גלולות שבהן ההפסקה היא קצרה יותר וישנן גלולות חדישות יותר עם מינון נמוך יותר של אסטרוגן.
שוב, שום דבר שנאמר הוא אינו בגדר המלצה רפואית ואינו תחליף לביקור אצל רופא.
מקווה שעזרתי.
אסף.
דניאל את מטעה אותו הבחורה לקחה שבוע לפני הסקס גלולות כל יום היא עדיין תכנס מה שאסף כתב זה מה שהכי נכון ושוב זה לא מהווה תחליף לרופא.
הדרך הכי בטוחה גם קונדום וגם גלולות ואז אתה מקבל 100 אחוז
הדרך הכי בטוחה זה כמו שיניב אמר זה גם קונדום וגם גלולות ואז זה 100% ביטחון. אם אתה ממש לא רוצה קונדום תתייעץ עם רופא לגבי זה כדי להיות בטוח.
אי אפשר להתחיל לקחת גלולות בלי לבקר אצל הגניקולוג אז עדיף להפנות את השאלות אליו.
אביב, אתה מדבר על פוסטינור. זאת גלולה מפוצצת בהורמונים שאם לוקחים יותר מדי (פעם אחת זה גם יותר מדי) עלולים לגרום נזק תמידי למערכת האישה. הגלולות האלה נועדו לשעת חירום בלבד, ואין לראות בהם אמצעי מניעה קבוע
לא ציינת את זה בהודעה וזה עלול להטעות.
אז כן, עכשיו אני אומר לך.