היי, שאלתי פה בפורומים אחרים ולא כל כך ידעו לעזור לי.
אני מתגייסת בקרוב ואני רוצה להתחיל לקחת גלולות. שמעתי שיש גלולות שהצבא נותן בחינם או בהנחה ורציתי לדעת איזה סוג אלה. שווה לקחת את הגלולות החינמיות? שמעתי שפמינט נותנים בהנחה. מישהי יודעת?
היי, שאלתי פה בפורומים אחרים ולא כל כך ידעו לעזור לי.
אני מתגייסת בקרוב ואני רוצה להתחיל לקחת גלולות. שמעתי שיש גלולות שהצבא נותן בחינם או בהנחה ורציתי לדעת איזה סוג אלה. שווה לקחת את הגלולות החינמיות? שמעתי שפמינט נותנים בהנחה. מישהי יודעת?
|
|
אני אברר לך ואחזיר לך תשובה, לא מזמן שלחו במייל הודעה על כך שהצבא נותן רק 4 סוגי גלולות לחיילות בצבא, ד"א, שווה שתקבלי מרשמים מגניקולוגית באזרחי, ככה תוכלי להגיד בצבא שכבר התחלת להשתמש בגלולות ויהיו חייבים להמשיך לספק לך אותן.
הצבא לא מעודד קיום יחסי מין ולכן המדיניות בשימוש בגלולות היא שלא נותנים גלולות לצרכי יחסי מין, למרות שהם יודעים שהחיילות נוטלות אותן אך ורק לצורך כך.
ד"א, אני לא חושב שהצבא נותן פמינט, אבל שוב, אני אבדוק ואחזיר תשובה.
אור, הצבא יותר מודאג מכניסה להריון מאשר מקיום יחסי מין... אם היא תבקש היא תקבל. (או שזה עובד רק לפוסטינור?)
אני מציע שבכל מקרה תדברי עם הגניקולוג לפני הגיוס. ככלל אצבע תזכרי שכל טיפול רפואי שאת צריכה לקבל,
תדאגי לדעת בדיוק מה הטיפול המומלץ ע"י מומחה לפני הצבא, כי בצבא המומחים.. לא משהו.
אוקיי, תודה. עשיתי בדיקות מהצד שלי ומסתבר שהצבא בכלל נותן איזו גלולה שקוראים לה לודן (אבל היא ממש לא מומלצת כי יש לה מלא תופעות לוואי) ושהם נותנים פמינט בהנחה גדולה (23 ש"ח לחבילה שזה ממש זול לגלולה שהיא הרבה יותר טובה מהשאר!). אז נראה לי שאני אתחיל כבר עם פמינט... גם קיבלתי עליה המלצות מחברות.
תודה!