|
|
ואיך אפשר להשוות את מייקל ג'קסון לאנשים אחרים.
עזוב את הכסף שלו בצד.
הוא עבר ניתוחים בסדר גודל עצום משינוי צבע עור ועד השתלת שיער. ז"א הוא השתנה באופן טוטאלי.
גם התקופה בה הוא עבר את הניתוחים היתה לפני המון זמן, מאז רופאים צברו ניסיון והשכלה בנוגע לניתוחים פלסטיים.
קח לדוגמא את דנה אינטרנשיונל, הניתוחים שלה נחשבים למוצלחים ביותר.
לא שהיא לא שפכה ימבה כסף, תמיד תלוי לאיזה מקום הולכים, ועד כמה יודעים מה רוצים.
אם למישהו יש אף ממש מכוער שיעשה ניתוח אף , אם מישהי ממש שמנה שתעשה שאיבת שומן , למה לא סכ"ה ?
פשוט לא בהגזמה שכל בגוף והפרצוף מנותחים כי זה כבר נראה רע ..
1. הייתם רוצים לעבור ניתוח פלסטי? כן, איפה? לייזר\ הלבנת שיניים נחשבים?
2. אם בת זוגתכם הייתה רוצה לעבור ניתוח פלסטי בחזה\אף\שפתיים\ישבן - מה היתה דעתכם? שהיא יפה גם ככה.
3. מה דעתכם על סלבס או אפילו סתם אנשים, שמס' הניתוחים שלהם גדול ממידת הנעליים שלי? לא ממש אוהבת את התופעה.
4. האם עדיף לעבור הרבה ניתוחים פלסטיים ולהראות כמו מדונה בגיל 50? או לא לעבור כלל ולהראות כמו ציבי לבני? לא לעבור כלל.
תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.
בסדר..אבל יש כאלה, במיוחד אצל בנות שזה יותר משנה להן, לדוגמא שיש להן אף גדול, או שיש להן עצם כזאת בולטת באף, אף זה איבר מאוד בולט, והוא יכול להרוס את כל היופי בפנים...והן מחליטות לעבור ניתוח, אני אישית, וזו דעתי בכל דבר שקשור בחיים, ששום דבר לא רע, אבל צריך לדעת מתי להפסיק, ולא להגזים...
אתם מסתבכים עם זה יותר מדי, אם מתייחסים לרגש ולההרגשה העצמית עם המראה החיצוני, תמיד יש ויש, אי אפשר להכליל את זה.
יש כאלה שנעלבים ממילה קטנה שאומרים עליהם, מה שגורם להם לרצות לעבור ניתוח פלסטי כדי להעלות לעצמם את הביטחון עצמי, יש כאלה ששמים זין, ובמקביל לא מרגישים נוח עם עצמם כי זה מה שהם חושבים, והם עושים את זה לסיפוק עצמי לאו דווקא כדי להעלות את הביטחון העצמי.
תיגעו בציצי של מישהי אחרי סיליקון ותראו איך כל הדעות שלכם משתנות אז אל תשחקו לי אותה .
התהליך (התקין) לניתוח פלסטי הוא:
1. הולכים להתייעצות במרפאה
2. המרפאה שולחת אותך לפגישה אצל פסיכולוג
3. הפסיכולוג קובע שאין שום סיבה לא לעשות את הניתוח
4. עושים ניתוח, ויוצאים מאושרים
ולגבי הגדלת חזה:
אם מישהי הייתה שטוחה כל החיים, יש לה כסף ולהפוך לB יעשה לה טוב, למה לא?
תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.
אם באמת צריך אז כן
והכי חשוב כל עוד אני לא משלם על זה אז שיעשו בכיף : )