|
|
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח
לך תבכה בחדר או משהו מועיל.
לנושא - יכול להיות שפנת'רה לא מוכרים לכולם, אבל אני בספק עם יש ריפים יותר טובים משלהם.
אני לא רואה שום ריף של רולינג סטונס שהוא ממש אבל ממש יפה, כנ"ל לגביי השיר Enter Sandman. הוא פשוט מוכר כי דוחפים אותו לכל פרסומת בטלויזיה.
לגביי Smoke on the water אני מסכים =].
חח מי הבחור הטיפש שאמר שפנטרה להקה סוג ג'?
פנטרה להקה סוג א' בזאנר שלה..וישמצב ב' בכללי.
למרות שאני שאני מושבע שלהם..
בכל מקרה בואו נסכים כולם..שsmoke הריפ הטוב ביותר בכל הזמנים?
והכי מוכר?
למרות שאני דלוק על אנטר..אחד הריפים העצבניים!
היי היי!
אתה מלכלך. smoke on the water הוא הריף הכי מוכר.
הכי טוב? ממש אבל ממש אבל ממש לא. אני יכול לציין המון ריפים יותר טובים אבל בגלל שהם מז'אנר הדת' מטאל\מלודת', לא הרבה יאהבו אותם\לא הרבה מכירים אותם.
אז - "הריפ הכי טוב בכל הזמנים" - הוא לא.
עריכה: פנת'רה לא סוג ב' בכללי, אין הרבה להקות שהשפיעו יותר ממנה בז'אנר שלה ובמטאל בכללי, אם יש בכלל להקות כאלו (אל תגידו מיידן, כי הם פילחו ריפים).
עריכה 2: אמממממממ, עכשיו כשאני חושב על זה, יש ריפים ממש אבל ממש טובים לג'ודס פריסט, והם ממש אבל ממש אנדרייטד (ראה את השיר Painkiller), פשוט ריף גאוני.
נערך לאחרונה על ידי Serpent; 10-08-2008 בשעה 20:54.
Deep Purple - Black Night
ממש מגניב.
וגם יש איזה קטעון בס שלדעתי ראוי לציון-
Pearl Jam - Do The Evolution.
אה, וכמובן, הגירסה של
Big Brother & The Holding Company
לסאמרטיים. זו גיטרה!
![]()
אחי אם זה הריפ הכי מוכר זה הריפ גם הכי גאוני..לא סתם הוא מוכרחח
חוץ מי זה פנטרה ביכלל שינו את הסגנון שלהם עם השנים ככה שהם לא מסורים..למרות שיש להם השפעה על המטאל בכל זאת..אבל לא ההשפעה הכי גדולה ,רק שתדע שהשפעות האמיתיות טמונות דווקא ברוקנרול כמו ביטלס,דיפ,אפילו אלוויס,ג'ימי כל הקלאסיקות אלה הן הלקות והאומנים המשפיעים באמת..
ויש גם את המשפיעםי שהם יחסית חדשים..מטאליקה למשל..nirvana
שהביאה זאנר חדש לעולם..כל הלהקות המשפיעות הן בעצם הלהקות
הלהקות שפיתחו זאנרים חדשים..ע"ע מטאליקה ת'ראש,נירוונה,פרל גראנג' וכולי!
בקיצור נסגור שsmoke הריפ המוכר ביותר בכל הזמנים!![]()
אוי, זה מזכיר לי שיש גם את
All Apologies
Come As You Are
שדי נדבקים לראש ותמיד כיף לחזור אליהם.
בולשיט?
משפיעים חדשים? Nirvana לא משפיעה בשיט , אני חוזר על עצמי כמעט בכל נושא שהיא להקה אוברייטד, לא מגיע לה שום הערצה, אני בספק עם אנשים מכירים עוד שירים שלה חוץ מ - Smells Like Teen Spirit.
יכול להיות שיש, אבל עדיין, לא הרבה.
וזה לא קשור איזה להקה פיתחה ז'אנר חדש ואיזה לא.
גם פנת'רה פיתחו ז'אנר חדש - גרוב מטאל [ או מה שזה לא יהיה, למרות שאני לא שומע את התקופה הזאת שלהם].
ולגביי המוכר - כן, כנראה שזה smoke on the water אבל בהחלט לא גאוני.
אתה רוצה ריף מוכר עוד יותר??
תשמע את השיר של נייטוייש - The Phantom Of The Opera
תשאל את ההורים אם הם שמעו על זה, תשמיע להם את השיר, והם יגידו שהם מכירים.
יותר אנשים מכירים את Phantom Of The Opera מאשר את Smoke on The Water, שהפאנטום רק עכשיו עלה לי לראש.
נערך לאחרונה על ידי Funk-A-Delic; 13-08-2008 בשעה 13:55.
אחי אתה מדבר בולשיט בלי סוף..שטויות לגמרי.אבל עזוב
פנטרה לא המציאו את הגרוב..הם עברו אליו מהגלאם הם עברו לגרוב וממש לא המציאו אותו..
אם זאת נירוונה שהמציאה את הגראנג' שהיה להיטטטטט ענק בשנתו ה90 רק שתדע..
וכנ"ל מטאליקה שפיתחו והיו הלהקה הראשונה שהוציאה אלבום ת'ראש שהיה מאוד אהוד ופופולרי בשנות ה80..ככה שהם להקות משפיעות עם ריפים משפיעים..זה הכל..
וזה לא חשוב כמה שירים של נירוונה מכירים העיקר שסמלס שיר שמשפיע ומוכר זה מספיק..
ואני מתערב איתך שרוב האנשים שמכירים את smoke לא מכירים שום שיר אחר של דיפ..
הא והשיר של נייטוויש ?!לא אמא לא שמעה זבל..
דרך אגב בטעות ערכתי לך רציתי לכתוב ציטוט ויצא לי בטעות עריכה..
אל תעלב..
שאלה פאנטם אוף דה אופרה זה לא של איירון סתם הסכלתי ולא הבנתי או שנייטוויש עשו קאבר?
Alice: Oh, no, no. I was just wondering if you could help me find my way.
Cheshire Cat: Well that depends on where you want to get to.
Alice: Oh, it really doesn't matter, as long as...
Cheshire Cat: Then it really doesn't matter which way you go
۞Alice In Wonderland۞
♥
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
סמוק זה ריף קליט ....
לא קשה לקלוט אותו בגלל זה הוא כלכך מפורסם..
גאונות זה כבר משהו אחר...
ריף גאוני לדעתי זה של CEMETERY GATES
או THE TROOPER.
חובש קרבי