מה יותר שווה שרתים פרטיים או מקורי ?
ויש דרך לקנות תמקורי בחנויות כמו CS ?
ואני מוירד TRIAL למה להורדה קוראים TRIAL מה חסרים שמה דברים שיש במקורי ?
מה יותר שווה שרתים פרטיים או מקורי ?
ויש דרך לקנות תמקורי בחנויות כמו CS ?
ואני מוירד TRIAL למה להורדה קוראים TRIAL מה חסרים שמה דברים שיש במקורי ?
נערך לאחרונה על ידי komermore; 14-08-2008 בשעה 15:39.
|
|
לדעתי לא חסר שם שום דבר שיש במקורי, פשוט זה לעשרה ימי ניסיון ואח"כ אתה לא יכול לשחק בזה יותר..
בקשר לחנות, לא מכיר..
תחפש נראה לי שבבאג אתה תמצא מקסימום תקנה דרך האינטרנט
וכל אחד עם הדעה שלו - במקורי יש יותר אנשים ומכל העולם, ובשרתים פרטיים בד"כ יש הרבה פחות..
קודם כל ברוך הבא, שנית, ברור שהמקורי יותר שווה אבל זה 15$ בחודש (אני אישית משחק במקורי למרות המחיר), לא הבנתי את השאלה השניה מזה לקנטת? ולא חסרים דברים בהורדה פשוט אם אתה תשחק במשתמש trial במקורי אזתהיה לך רמה מוגבלת וקצת הגבלת גישות, וכמובן שזה לעשרה ימים בלבד, שאלות טענות מענות?
בברכה, Joni
לקנטת = לקנות... =\
מה שמתסכל בוואו המקורי, זה שאתה לא קונה פעם אחת וזהו, אתה משלם על המשחק ועוד כל חודש אתה משלם 15$ רק בשביל לשחק בו..
בגירסה פרוצה אתה לא צריך לשלם, אבל שוב, המקורי יותר טוב..
אני מבין למה זה 15 דולר אתם יודעים איזה קשה זה להשיג כזה איחסון ענקי של 10 מיליון מחוברים הם משלמים יותר מ2000 דולר בחודש על איחסון השרתים אם לא הרבה יותר
אבל איזה חרא שזה לא משלמים פעם אחת וזהו
אם אתה מתכוון לשחק באמיתי אתה יכול להצטרף לשרת שאני משחק בוא ואני אוכל לעזור לך קצת
בברכה, Joni
זה פשוט מאוד:
1. אתה יוצר משתמש
2. בשלב של היצירת משתמש יבקשו ממך CD KEY, תרשום אותו
3. אחרי שיצרת את המשתמש, זהו אתה יכול להכנס למשחק.
4. בהתחלה אתה מקבל חודש חינם על זה שקנית את המשחק, כך שיוצא כאילו קיבלת 15$ חזרה.
כשהחודש עומד להיגמר אז אתה נכנס לחשבון שלך באתר שלהם ונותן להם פרטים של הכרטיס אשראי וכו'.
**אגב נקודה חשובה, אם אתה הולך לשחק במקורי אני ממליץ לך לתת פרטים אמיתיים, ולעשות סיסמה קשה יחסית, ולא סיסמה שאתה משתמש בה במקום אחר, אבל זאת רק המלצה תעשה מה שתרצה![]()
בברכה, Joni
חח ניראה לא ניראה לי שההורים שלי יסכימו לשלם על זה כסף
אפשר גם להפוך את הTRAILER לרגיל לאחר 10 ימים. בתשלום כמובן