באיזה גיל התחלתם לשתות, ואיזה גיל אתם עכשיו,
ואם לא שתיתם בחיים רק תגידו איזה גיל אתם... ותשאירו לי לצחוק עליכם על זה שאתם חנונים...
אני בן 13 ופעם ראשונה ששתיתי היה כשהייתי בן 11 אני חושב![]()
|
|
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
שתיתי בפעם ראשונה בגיל 13 עם חברים...
ואם להגיד את האמת - עכשיו אני בסטלה של החיים...(שתיתי עם חברים ביים)
אני בן 15...
נערך לאחרונה על ידי kid; 15-08-2008 בשעה 05:52.
אני לא מבין מה יש להתלהב משתיה.. פעם ראשונה שותים, משתגעים.. זהו..
ולנושא, בערך 13 לפני 5 שנים... אבל אני בטוח שדחפו לי ערק לפני
שמע יצא לטעום אלכוהול באירועים וזה...
אבל פעם ראשונה שראסמי שתיתי עם חברים או משו הייתה בגיל 15 וחצי משו כזה...
אני בן 19 היום ><
התחלתי לישתות (מטרנה) בגיל 2 חודשים XD
וודקה אני שותה מגיד 13 .. עכשיו אני בן 16