יאללה יבבש פה, למה אף אחד לא משתף אותנו בדברים מעניינים? (כמו קאטס למשל)
נכתב במקור על ידי Youngik חח פעם הייתה איזה שיחה אחת בין שמן (אני לא גזעני הוא באמת שמן) לבין חבר שלי
נכתב במקור על ידי Mr Hardal שניייה אחת מעליב את אימי שנייה שנייה (חחח יצא לי מוזר) אוהב אותי? לא נשכח ולא נסלח MOMMY I LOVE U חח סתם ככה? אין בעיה מננוול
?-_-
טל כפ שטות
נכתב במקור על ידי sHaooLizZ טל כפ שטות כן אתה בדרך לקבל אחת כזאת עם הזין שלי
נערך לאחרונה על ידי Tal; 16-08-2008 בשעה 01:01.
בוא'נה מה קרה לך שאתה כ"כ מאושר היום?
נכתב במקור על ידי Tal כן אתה בדרך לקבל אחת כזאת עם הזין שלי אני אשים לך איזה כאפה עם השטרונוגול אתה תרגע אחי
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=376324 כנסו יא שמנים
בברכה, Joni
נכנסתי, אמרתי מזל טוב.... אל תדאג חושבים עלייך פה לא להלחץ
נכתב במקור על ידי Tal כן אתה בדרך לקבל אחת כזאת עם הזין שלי מה נשמע טל? מה שלום המתמש Steam הכל סיידר?
גם לי יש משתמש בסטים, אבל אני בכל זאת משחק בפרוץ
נערך לאחרונה על ידי Mr Hardal; 16-08-2008 בשעה 01:11.
נכתב במקור על ידי sMarter מה נשמע טל? מה שלום המתמש Steam הכל סיידר?
יייאאיי תיראו אמא של טל עבדה אליי שובב! תגיד לה שתחזיר ת'כסף סאמק ההיתי יכול לקנות עוד משתמש Steam איזה באסה
נערך לאחרונה על ידי A&E; 16-08-2008 בשעה 01:15.
נכתב במקור על ידי sMarter יייאאיי תיראו אמא של טל עבדה אליי שובב! תגיד לה שתחזיר ת'כסף סאמק ההיתי יכול לקנות עוד משתמש Steam איזה באסה גם אחותך עבדה עליי.. היא אמרה היא נראת טוב :\
נכתב במקור על ידי Tal גם אחותך עבדה עליי.. היא אמרה היא נראת טוב :\ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח מה זה הדבר הזה בכבוד שלי
צפייה בענן תגיות
חוקי הפורום