תספיק לעשן כל עוד אתה יכול, זה הדבר הכי חכם שתוכל לעשות. משום מה יש לי הרגשה שהתחלת לעשן בשביל פוזה ו/או מלחץ חברתי, כמו 95% מהאנשים.
תספיק לעשן כל עוד אתה יכול, זה הדבר הכי חכם שתוכל לעשות. משום מה יש לי הרגשה שהתחלת לעשן בשביל פוזה ו/או מלחץ חברתי, כמו 95% מהאנשים.
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
|
|
לדעתי תפסיק לעשן וזה יחסוך ממך הכל...
בברכה,עמית.
אחי תקשיב מישפט ששמעתי מחבר שלי והוא דיי חכם
"סיגריות לא יעשו אותך גבר, הם יעשו לך את הקבר"
אמממ אחיי תן לזה לבוא לבד..
גם אני בן 15וחצי ואני מעשן משו כמו שנה וזה ביגלל פוזה או חברה או משו שאני התחלתי כל החברים שלי ביכלל לא עישנו ולא סיפרתי להם ביכלל תמיד הייתי הולך לצד לבד מעשן וחוזר אוכל מסטיק או משו ואני לא כמו הילדים האלה "אין לי,תן לי" אני קונה קופסאות חופשי יענו קופסא-קופסא וחצי ביום" והקטע של ההורים זה יבוא לבד בהתחלה גם אני אבא שלי לא הפרעה לו לא כלום אימא שלי עשתה מזה סרטים וכל זה אבל עכשיו אני נגיד מעשן למטה עולה לבית עם ריח הכל וזהו לא מדברים איתי..
הם גם אמרו לי שהם יודעים וכל זה...
אבל לא משנה מה אני בחיים לא יעשן לידם מתוך כבוד וגם כי הם לא מעשנים...
אהה ואחי עצה שלי תפסיק זה לא שאני מדבר כאילו אני בן איזה 400 שמעשן מאתיים שנה אני אומר לך לא מבחינה בריאותית או משו כזה רק מבחינה כספית, הולך לי בחודש משו כמו 400-350 שקל נישבע לך..
אתה עכשיו תתחיל תגיד מה קופסא ב3 ימים אחרי זה תרד לקופסא ביומיים ואז תיהיה מכור ..
אני לא מכור או משו אם אני מקבל החלטה שאני רוצה אני מפסיק אבל אני לא רוצה כי אני מתאר לצמי כזה בלי סיגירה אחרי אוכל או בבוקר או ששותים וזה מבאס תחת...
קיצר הבאתי חפירה אחושרמוטה אבל לא נורא תתחיל לקורא :]
![]()
כן כן אני הוא Dan1 האחד והיחידשיניתי כינוי
![]()
מה הבעיה להגיד
" אמא אני לא רוצה לשקר לך אני מעשן "
תאמין לי לא תעשה לך כלום
עזוב אחי.. אל תגיד לאף אחד.. זה רק יסבך אותך..
מה הייתי עושה?.. וואלה הייתי מפסיק לעשן.
כל האנשים מתחילים לעשן לפוזה אף אחד לא יתחיל לעשן כי הוא צריך את זה כפרה
התחלתי לעשן 10 ביום יעני קופסא ביומים זה באמת אוכל כסף אחושרמוטה
מבחינת בריאות לא אכפת לי למה אני יחלה סרטן אולי רק בגיל 40 ככה
ואני לוקח לריאות אז סרטן שפה לא יהיה לי
ואמא שלך עכשיו בסדר עם זה אחשלי?
אמממ מזה בסדר פה ושמה היא זורקת איזה מילה.. כי היא גם חושבת כל מי שמעשן הוא ערס מת או עבריין וכל זה בחודש הראשון היא רק הציקה לי עכשיו היא לא אומרת כלום מידי פעם זורקת מילה..
תיראה ההורים שלי אמרו לי שאני ייפסיק עכשיו ויתיחיל בגיל 16וחצי-17 והם ייקנו לי קופסאות וכל זה בטח ההורים שלך יגידו את זה גם לך..
ושמע לי כל אחד מתחיל כה מ10 ביומיים ואז מבקשים ממך אתה נותן ולאט לאט אתה מתחיל לעשן קופסא ביום ואם אתה לא מעשן אותה אתה מחלק אותה..
![]()
כן כן אני הוא Dan1 האחד והיחידשיניתי כינוי
![]()
מבקשים ממני אני לא נותן למה אחר כך אני נתקע בלי ולא מוכרים לי
עד שאני מוצא מישהו שייקנה בשבילי ב3 בלילה זה ים זמן תאמין לי