יאללה אז מחר על מדי הזית
אין לי מושג איפה זורקים אותי בצבא רק מחר אני מקווה לדעת
אז קצת הקדשות לאנשים הנפלאים שפה ואני מצטער אם שכחתי מישהו
אילן מי יתן ויהיה לך שיער פטריה שיהיה לליאור סוף סוף בדיחה אחת נורמלית באמת בן אדם עשר קצת קטן אבל וכן זה הגיל שלו
אבי יא פעוררררררררררררררררררררררר מתי אתה מתגייס בטח אתה תשתמט, אה ובהצלחה עם מלכה למה אחרת אני חזור חמשוש ודופק לה בראש
תומר הפלסטנאי של אטרף מת עליך שמנצ'קקקקק אחד התותחים
לליאוניד השמן הזה אחד האנשים הכי מצחיקים שיש
אור גם בן אדם תותח באמת בן אדם גדול
ליאור תודה לך חמודיייייייייי על שבועייייים נפלאיייים של שקט, האמת גם ליאור אחלה בן אדם קצת מתרגז יותר מדי מהר אבל גם הוא בסדר מדי פעם
חביב הרבה זמן לא דיברנו, בהצלחה בגבעתי החובש הכי סקסי של אטרף
אסף הדו ן ז'ואן החדש העצות שלו שוות זהב
בני שברת את המיתוס חבל שכך :\
נדב נעלמת לא יודע מה נסגר איתך מקווה שרק טוב אה? ואני חייב לך מכות אל תשכח
אלי הזקן שבאטרף בהצלחה בלימודים ועם נינט אטרף בידיים שלך אז בידיים טובות אה ומתי אתה מתחתן כבר?
אדם הבטחות כמו חול אין מה לאכול חחח אבל בן אדם שיא הסבבהעזר לי פעם אחתאז אני חייב לו על זה
ליאור תודה על השקט חחח
אריק עוד כמה שנים תראו אותו מרקיד את כל אירופה שמור על המירק
ליאור (sunz) פיייי בקושי שומעים ממך אתה נעלמת לך יא אוחצ'ה
Aviad צא מהמחברת לא קרה כלום ושלא תעזזזז לגעת לי בגישות אהבהצלחה אם איינשטיין ניוטון וכל המניאקים האלה
קובי העראקקי הבן אדם היחיד שאפילו מכסחת הדשא לא הצליחה לקצץ לו את השיער (שבגב) האמת אני אתגעגע ליציאות ההזויות שלך שמור על עצמך יא שטיח אנושי.
חומני (מיכאל) במגלן שמור על עצמך חבוב ותהרוג כמה ערבים בשבילי, תנו כבוד לבחור הוא באמת שומר על המדינה לא כמוני או כמו אבי שחולם להיות בצנחנים באמת כל הכבוד אחי
איתי crazyrobot תודההההה על כל התרגומים על הסדרות והסרטים והסקריפטים שהבאת לי באמת תודה איתי אתה מלך
דור תותח אש מגיל שש בן אדם מעולה תמיד עוזר שצריך אותו ושמכיר את ההיא מהשכבה שלו
אביב התימני ששר מזרחית במירק מהיום מותר לך לשיר כמה שתרצה ותודה על העזרה
אני בטוח ששכחתי מישהו ואני ממש אבל ממש מצטער
אה ולאיור לא שכחתי אותך תודה על שבועיים של שקט
גיא השמנצ'ק פעם תותחן תמיד תותחן ותודה שעזרת מדי פעם
באמת אם שכחתי מישהו אני ממש מצטער יש פה הרבה תותחים באטרף כל מי שהזכרתי ברשימה הוא תותח אחד אחד.
צה"ל קורא סרג'יו מתייצב
![]()

ציטוט ההודעה