|
|
לפי מה שאני ראיתי ההילה זה מין צבע מעפן כזה מסביב לגוף שלך כאילו אתה זוהר..איזה דתי מטומטם עשה סירטון ערך וידאו הראה שהבן אדם צהוב ואז ההילה הופכת להיות כחולה או ורודה
אנשים אומרים שההילה נועדה להגן על הבן אדם..
ושמישהו פעם ביקש שרב יסיר את ההילה וקפצו עליו כל השדים והרוחות הרעות שמפניהם ההילה מגינה
זה מראה כמה מאמנים הם מפגרים וכמה הם נואשים..
ההילה שרופל מדבר עליה סה"כ אנרגיית חום שאתה פולט מהגוף..
מה הילה בזה..להסתכל על בן אדם עם משקפת תרמית או משהו כזה
ולראות שהוא מוקף חום?
טוב אני לא נכנס לפורום בשבת..
אבל אני לא שמור שבת..
אני מסורתי חצי חצי כזה..
וזה לא העניין..פשוט בגלל זה לא הייתי ועניתי או דיברתי..
ליאור אני רואה שאתה מציע סכומים שקשה לי להאמין שתוכל להביא לי ..
זה יותר נותן לי תחושה של זלזול - לא יודע אולי אתה חושב שאני פתי מאמין שגם יאמין חוץ מבה' גם בזה שתביא לי 20K . (או שהעלת את ההצעה פשוט קראתי עמוד אחד או שתיים והפסקתי כי אין לי כוח לקרוא עוד) - ואולי אתה לא מזלזל.
דבר שני שכח מזה אני לא הולך לעשות סייאנס זה דבר אסור על פי היהדות אז שכח מזה - ולא אני לא מפחד שתוכיח לי שאין ה' כי אני לא מפחד :]
דבר שלישי אני ינסה לחפש לך סייאנס מצולם אבל קשה לי להאמין שאני יימצא ובעניין ההילות זאת דרך נוספת (noitulove) לנסות להישען על בורא ולא על אבולוציה אבל אתה צריך להיות נוכח בצילום ובהקלטה כדי להאמין ב-100% אחרת זה לא יילך וזה בעייתי ומסובך.
אז שמעו או שתחפשו סייאנס מצולם ואני עושה את זה גם בזמן הקרוב כדי להוכיח לכם ואני לא חייב לכם כלום ואני גם לא ייתווכח איתכם פה עוד הרבה בפורום - אז ננסה ונראה אולי נצליח לשכנע אותכם תשתדלו גם לחפש אבל אם אתם לא מחפשים גם וזורקים זין אז סתם חבל.
ראיתי הרצאה של איזה רב שהסביר על הסיאנס. הוא הראה איך לעשות סיאנס וגם סיאנס מצולם. מה שעושים, שמים כולם אצבע על הכוס... מהזווית שלי זה נראה כאילו אחד מזיז (יש אפילו צילום שרואים בבירור את צורת האחיזה של אותו בנאדם שמנסה להזיז את הכוס).
הקטע עם ההילות זה חארטה. להב אמר ללכת למכון צילום ולעשות תמונה ולראות הילה.. כמו שאמרו פה יש הילה וניתן לראות אותה בעזרת צילום מיוחד. הבעיה היא שההילה שאתם מתכוונים אליה היא הילה אחרת, הילה רוחנית ולא פיזית. ולא הצליחו להוכיח שקיימת הילה כזאת עפ"י מה שאני יודע.
ראיתי גם הרצאה של רב שמסביר על ההילות אבל הוא עושה סלט... הוא מערבב בין ההילות הרוחניות והפיזיות.. ואנשים הולכים אחריו ומאמינים לו..
זה באמת נראה כאילו מישהו מזיז את הכוס בכוח...(אני מתכוון לבנאדם ששם את האצבע שלו על הכוס) - אבל זה לא ככה.
דווקא לפי מה שידוע לי הוכיחו שהילה רוחנית קיימת בעזרת צילום וידאו עם שימוש בחיישנים מסויימים - כמובן שלא חקרתי לעומק אין לי אישית טעם.
תגדיר לי מבחינה מדעית בבקשה הילה פיזית. תודה כי אין לי מושג על הילה פיזית בכלל...לי אישית ידוע רק על רוחנית.
אני אשמח אם תביא לי קישור להרצאה על ההילות על הרב שעשה סלט :]
אני רוצה לראות ולהבין גם אולי אני יבין את זה אחרת ויסביר לך...
ביהדות אסור לעשות סיאנס מהעובדה שסיאנס לא קיים
ככה חובת ההוכחה לא חלה על אף אחד
וזה תמיד נוח
זה כמו שאסור לראות את אלוהים או שאי אפשר
כי אז אתה תתפוצץ או משהו..
http://62.219.50.97//Movies/000/GilGershon/hila.wmv
אתה יכול גם להיכנס להידברות ולכתוב בחיפוש 'הילה' זה יביא אותך לאותה הרצאה, ותוכל לצפות בה ישירות.
הילה פיזית או במונח המדעי, הילה אלקטרו-מגנטית, היא שדה אלקטרו-מגנטי שנוצר מסביב לאדם בעקבות זרמי חשמל שעוברים בגופו.
לא אחי אני לא עורך הקדוש ברוך הוא אוהב שעושים ככה לאנשים כאלה
אנשים כאלה צריכים אשכרה להרוג אותם
כופרים מסריחים
<אור>
אתה בוחר בעמדת מגננה..מה קרה? הראש כואב לך מידי?