|
|
לא הבנתם אותי
התכוונתי לזה שזה פורום של 18+. מעטים האנשים ששותים בריזרים ושטויות בגילאים האלה.. בד"כ שותים בירה או משהו.
בריזרים שותים בגיל 15 ככה.
בריזר שותים סתם..אבל ביגלל שיש בזה כמה 4 % אלכוהול אז זה המקום
אבל שום בריזר ושום וודקה הכי פאנן להתשכר מבירות גם אתה נהנה מי זה
וגם אחרי אתה בסטלה..כי תעשו טובה,רוב האנשים ששותים וודקה לא שותים אותה כי כיף להם וטעים להם רק אולי עם רד בול או עירבוב אחר..
בתאכלס לשתות חלק זה שיט:\אין על בירות..לשבת כל החברה על שתי ארגזים של 20 כי פאנן...
נערך לאחרונה על ידי VodkanonStop; 18-08-2008 בשעה 21:19.
בואנה איזה מצחיקים, כל אחד אומר "אני הייתי מעדיף סמירנוף, למרות שבריזר אבטיח זה אחד הדברים הכי טעימים שיש בא לי למצוץ לעצמי מרוב שזה טעים שיואואואואואןיעכלוגיעלוגכי" תגידו בריזר וזהו -_-
ובריזר אבטיח.. אם אין אז עוברים להייניקן, טובורג רד או גולדסטאר S:
נערך לאחרונה על ידי Toxicity; 18-08-2008 בשעה 23:50.
בריזר אבטיחחח
אי אפשר להבין אתכם אנשים =\
איך אתה אוהב גם הייניקן וגם גולדסטאר/טובורג רד??
חח ת'אכלס בפאב, איזה ליטר וחצי וונשטייפן או לף בראון אחד הדברים D:
סתם לפני איזה מסיבה בחיים אני לא ישתה בירה חח, זה מכביד וזה ממלא אותך וגם לוקח זמן להתמסטל...
אני אוהב לשתות בירה ופשוט להנות מהטעם, לשתות בירה עם אוכל, לשתות בירה בשביל הטעם יותר מאשר בשביל הסטלה... :]
בדיוק מה שהוא אמר XD הרוב בדרך כלל שותים לפוזות נותרו המעטים ששותים בשביל הטעם או בשביל לקנות בשבילי XD
וכמו שאמרו בריזר זה משקה של כוסיות מי שבא אומר אתה סך הכל בן 14 אני אישית תופר לו את התחת אני שותה או בירה או קוקטיילים ולא אני לא מתכוון לוודקה-בול(XD אני המצאתי(אני חושב)סוגריים בתוך סוגריים XD)