לפי מה שהבנתי מחבר שלי החברה פשטה רגל ואף אחד מהעובדים
לא קבל משכורת (חחח עקצו את חבר שלי הוא היה אמור לקבל 1500ש'ח)
הוא אמר שברגר קינג קונים אותם והופכים את כל הסניפים שיש לברגר קינג
קיצר זה סופי או שזה לא בטוח ? D:
לפי מה שהבנתי מחבר שלי החברה פשטה רגל ואף אחד מהעובדים
לא קבל משכורת (חחח עקצו את חבר שלי הוא היה אמור לקבל 1500ש'ח)
הוא אמר שברגר קינג קונים אותם והופכים את כל הסניפים שיש לברגר קינג
קיצר זה סופי או שזה לא בטוח ? D:
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
|
|
כי תכלס
בורגראנץ' מגעיל
:\
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
הגישה שם מגעילה
אתה מזמין ובקופה יש אחת מזה פקצה , לועסת את אותו מסטיק 12 שנה
רוצים לנהל בקטגורית סדרות וטלוויזיה? כנסו לכאן:
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...66#post6039366
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
הכול אותו טעם..
הקומבינה היה חזק
כל השאר מעפן..
The Pod
סוף כל סוף סתם מגעיל...
פעם הזמנתי שם לאחותי הקטנה המבורגר חיכיתי שעה ובסוף אני קולט במטבח את המנהל סניף אוכל לה את ההמבורגר מול העיניים שלי החחרא הזה...בסוף ביטלתי את ההזמנה ועפתי משם ממש מלוכלך שם ולא נקי וגועל נפש של אוכל ושירות :/
יאללה שישאירו רק את מק ולמי ששומר כשרות יש לו סניפים כשרים
ברגר קינג גם נחמד אבל לא טרי והכל הם מעתיקים ממק כמו הומואים :/
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992