|
|
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
הוא אוכל מלא רק כי הוא שורף מלא קלוריות בשחיהה ואז אין לו כוח אנרגה וכדי לקבל את זה הוא אוכל מלא!!
וכל מה שהוא אוכל הוא מוריד בשחיה וכושר לא סתם הוא זכה ב-8- מדליות אולימפיות
וואי אנשים חושפים פה את טמטומם..
מי שלא מבין שישתוק.
זאת בסך הכל דיאטה לתקופת האולימפיטאה הבן שוחה 24 פעמים ב9 ימים זה יותר מ2 תחרויות ליום שלא נדבר על כל האימונים שעושים להם בדרך.
לאלה שאמרו שקלוריה זאת קלוריה אז שמהר יזרקו את עצמם מגג.
קלוריה זה קלוריה אבל קלוריות לא באות לבד הם באות יחד עם חומרים אחרים.
ולאלה שאמרו שהוא צריך לאכול כמו ספורטאי :\ מה אתם מבלבלים תמוח ברור שהוא אוכל כמו ספרוטאי תהיו בטוחים שתפריט הזה נבנה על ידי דיאטתן מומחה והיא מספקת לשחין כל מה שהוא צריך בתקופת המשחקים.
אז בחיאט ראבאק תפסיקו לקרוא תהגזמות של YNET ותלכו לעשות משו אחר
פשוט מטורף !!!
אני בקושי סוגר 1700 קלוריות עם הקיבה הקטנה שלי...
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
בטח שזה הגיוני
קלוריה=אנרגיה
ככל שתאכל יותר קלוריות כה יהיה לך יותר אנרגיה ויהיה לך כח לעשות ספור
קלוריה\אנרגיה לא מנוצלת הופכת לשומן וכתוצאה מכך משמינים..
שחקני טניס אוכלים בין מערכה למכרה בננה(יש בזה הרבה קלוריות יחסית לפרי וזה אוכל "קל" נחשב) כדי שיהיה להם כח לעוד מערכה
לכן קלוריות זה טוב לספורטאים גרוע לאנשים שאוכלים כל היום ולא עושים ספורט ומנצלים את הקלוריות האלה
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
חחחח וואי אחי מטורףך!!!
בתור שחיין חח אתם פשוט לא מבינים כמה הבנאדם שורף
כששחיתי תחרותי כל יום אימון של שעתיים זה יצא לי איזה 800 קלוריות שרופות ככה.
וזה אני בתור ילד בן 12, ששוחה פחות חזק ממנו. אז נגיד גם הוא 800 קלוריות בשעתיים, כל אימון שלו 4 שעות מינימום אז נלך על 1500. שני אימונים כאלה ביום כבר 3000. שלא נדבר על אימוני האנאירובי שהם עושים הרבה זה כבר מוסיף איזה 300 אני חושב (?.. אין לי מושג בקשר לזה) כבר 3400 עוד 2000 + לתהליכי קיום נורמליים כי הוא ספורטאי זה יוצא 5000 + כבר שרופים ביום. ושתבינו אני לא אומר שזה מדויק אבל מהניסיון שלי ועם שחיינים שאני הכרתי זה יכול לצאת ככה ואפילו יותר.
ועכשיו אחרי החפירה חחח תקשיבו הוא אוכל ככה רק לפני תחרות הוא עושה מה שנקרא העמסה שזה בעיקר פחמימות מיוחדות (לא מבין בזה יותר מדי). זה כדי שיהיה לו המון אנרגיה לשרוף במשחים שלו ומהר.
ולזה שאמר שהוא שוחה 24 פעמים ב9 ימים זה נכון אבל בלי אימונים (בכלל לפני תחרויות נהוג לתת יום מנוחה).