אני וחבר מנסים לעשות "דרקון ירוק" רק שאנחנו עושים את זה אם אלכהול 95% והייתי רוצה לדעת כמה זמן להשאיר את זה רוב המדריכים אומרים שבועיים לפחות אבל זה לוודקה 40% תודה מראש
אני וחבר מנסים לעשות "דרקון ירוק" רק שאנחנו עושים את זה אם אלכהול 95% והייתי רוצה לדעת כמה זמן להשאיר את זה רוב המדריכים אומרים שבועיים לפחות אבל זה לוודקה 40% תודה מראש
|
|
סליחה שלא הבהרתי את זה אבל זה כשמשרים ירוק בתוך אלכהול בישביל לקבל את שתי האפקטים בבת אחת![]()
נערך לאחרונה על ידי derghast; 20-08-2008 בשעה 16:45.
אחי , אל תעשה שטויות כאלו שלא ידפק לך המוח.
בא לך סאטלה טובה ? אל תערבב[/quote]
כשמערביבים אלכוהול עם גראס זה מקבל את שני האפקטים- סטלה של THC ושל אלכוהול!!! זה מפציץ מוחות!!! זה אחד הדברים הכי נחשבים ובמוערכים. לי נדמה ששבוע תחכה עם זה וזה יספיק יעני החילוף חומרים ייתבצע בצורה הכי טובה.... טוב לשתות את זה אם מי סוכר או קולה ורד-בול
![]()
כשמערביבים אלכוהול עם גראס זה מקבל את שני האפקטים- סטלה של THC ושל אלכוהול!!! זה מפציץ מוחות!!! זה אחד הדברים הכי נחשבים ובמוערכים. לי נדמה ששבוע תחכה עם זה וזה יספיק יעני החילוף חומרים ייתבצע בצורה הכי טובה.... טוב לשתות את זה אם מי סוכר או קולה ורד-בול
[/quote]
נכון, צודק.
תשמע תשמע אתה כננראה ילד קצת מופשע שעוד לא התבגר.. אני גם שותה ובכמיות וגם מעשן אבל בחיים בחיים לא מערבבים את שני הדברים .. אולי אתה מקבל סאטלה טובה אבל במקרה תקבל גם מכה טובה בראש באחת הפעמים ונראה איפה נמצא אותך
תודה על הדאגה אבל את ההחלטה כבר עשיתי חוץ מזה מה יהיו החיים בלי שטויות?
תודה על התשובה ועל התמיכהנכתב במקור על ידי PsySenior
אתה כננראה פסיכולוג אם אתה יכול לנתח את האישיות שלי לפי הכתוב אבל אם לא אז בבקשה תשאיר את זה למקצוענים, ואני שמח שאתה שותה בכמויות ומעשן זה גורם לי לרצות ליהיות כמוך, אבל אל תגיד לאנשים שהם לא יכולים לעשות בגלל שאתה פוחד לעשות או לא עושה מכל סיבה אחרת.נכתב במקור על ידי alechko_g