http://www.youtube.com/watch?v=60RzA...eature=relatedאין מישהו שלא שמע אותו פעם חח ..
אה ואיזה כוסית היא הא?![]()
http://www.youtube.com/watch?v=60RzA...eature=relatedאין מישהו שלא שמע אותו פעם חח ..
אה ואיזה כוסית היא הא?![]()
בס"ד
ה' מלך ה' מלך ה' ימלוך לעולם ועד!!!:דירוג::דירוג::דירוג:
|
|
מה זה נראה לך לוח פירסום פה?
זה נראלי פורום דיבורים חמוד שלי..
בס"ד
ה' מלך ה' מלך ה' ימלוך לעולם ועד!!!:דירוג::דירוג::דירוג:
אה?
חרא שיר חרוש מכל הכיוונים
שירים כאלה אתה שומע רק בסופר פארם מקסימום ניו פארם :/
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
טוב, גם לדעתי השיר לא משהו..
שני דברים:
1- ערכתי לך את הכותרת, שים לב פעם הבאה ותתייג נכון..
2- אם תמשיכו שניכם לריב הנושא יינעל ותקבלו אזהרה.
אסף אני לא גננת... =\
אין מתחיל איתי ומתחיל איתו..
צריך 2 בשביל לריב..
אלימות זה לא הפיתרון..
.. זהו נגמרו לי המשפטים
בקיצור, שאף אחד מכם לא יגיב פה ספאם יותר..