חאלס לפנטז על שיראל מסכנה מה עשתה לכם גם תמחקו תגיות חוץ מ-זיו קולע בוטנים לתחת , מר חרדל לועס פיתה שזה תגיות שלי![]()
חאלס לפנטז על שיראל מסכנה מה עשתה לכם גם תמחקו תגיות חוץ מ-זיו קולע בוטנים לתחת , מר חרדל לועס פיתה שזה תגיות שלי![]()
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
טוב חברים אני אומר לכם לילה טוב עכשיו וגם מישיראל אני והיא זזים לישון מר חרדל תיסתפק להישאר לבד אוו שמישהו ישאר איתך יאלה לילה טובי לכם אני הולך להינות![]()
חחח גאי
חרדל מה אתה אומר על התץויות אין כמו קטשופ
נערך לאחרונה על ידי אסף רחמים; 22-08-2008 בשעה 03:10.
חחח גאי
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
לילה טוב חבר'ה :]
לילה טובלילה טוב חבר'ה :]
88
תגובות באשכוליללה אחד סוס אוו לא סוס יאלה חברים עכשיו באמת שיראל ואני הולכים לישון אוו לעשות משהו אחר לילה טוב לכם נדבר מחר באשכולילה של שישי![]()
נערך לאחרונה על ידי אסף רחמים; 22-08-2008 בשעה 03:15.
חחח גאי
http://www.youtube.com/watch?v=QADu8J7K1pA
מי יכול על השיר הזה מי?![]()
לילה טוב שיראל,
לילה טוב נבו,
אני לא מתפלל,
אבל גם זה יבוא
סתם אין בזה הגיון אבל רציתי חרוזים
יאללה לילה טוב![]()
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי