אעלק אתה וזיו הספאמתם! הייתם צריכים לראות את מייקל XD חחח איך אני מת על הבנאדם השרוט הזה
נכתב במקור על ידי Youngik חח פעם הייתה איזה שיחה אחת בין שמן (אני לא גזעני הוא באמת שמן) לבין חבר שלי
נכתב במקור על ידי S3NSA וחש. [] חח.... סקס, סמים בסדר- אבל אני לא אוהב רוקנ'רול.... אפשר היפ הופ במקום? אני לא סובל היפ הופ או קוקנ'נרול חחחחחחח רק אבל רק מזרחית!
נכתב במקור על ידי S3NSA אתם מודעים לזה שאת כל ההודעות שעשיתם פה היום ישללו מחר והן ירדו מהמונה? אתה לא אוהב אותי? אתה רוצה שאני יתאבד?
נכתב במקור על ידי L&D נשמה איפה קנית את שמוליק ? לא קניתי... הכל כתוב בחתימה
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה נכתב במקור על ידי אושרי לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים
l&d אחי, עוד מעט הודעה 4K שלך... אתה מביא לי קרדיט? XD
נכתב במקור על ידי Mr Hardal l&d אחי, עוד מעט הודעה 4K שלך... אתה מביא לי קרדיט? XD חחחחח נראה כבר.. כי מחר מוחקים אז נראה לי זה יחזור
נכתב במקור על ידי Mr Hardal l&d אחי, עוד מעט הודעה 4K שלך... אתה מביא לי קרדיט? XD כן בטח נכתב במקור על ידי MoTkAy אתה לא אוהב אותי? אתה רוצה שאני יתאבד? לא! אל תקפוץ!!!!!! יהיה בסדר החיים יפים!!!!!!! [אלא אם אתה ספאמר ולא עולות לך הודעות במונה]
נכתב במקור על ידי S3NSA כן בטח לא! אל תקפוץ!!!!!! יהיה בסדר החיים יפים!!!!!!! [אלא אם אתה ספאמר ולא עולות לך הודעות במונה] אחי דבר עם אבא שלך!!!! אני רוצה גם כזה חחחחחח (שמוליק)
נכתב במקור על ידי L&D אחי דבר עם אבא שלך!!!! אני רוצה גם כזה חחחחחח (שמוליק) חח אני חושב שהוא יחיד מסוגו אבל..... אם אבא שלי ימצא אחד כחול אני יגיד לך
נכתב במקור על ידי S3NSA חח אני חושב שהוא יחיד מסוגו אבל..... אם אבא שלי ימצא אחד כחול אני יגיד לך אללה סבבה אחי .. נראה לי הלכו לישון הקטנים
נכתב במקור על ידי L&D אללה סבבה אחי .. נראה לי הלכו לישון הקטנים הגיע הזמן באמת.... -_- עכשיו הגדולים מתחילים לשחק
נכתב במקור על ידי S3NSA כן בטח לא! אל תקפוץ!!!!!! יהיה בסדר החיים יפים!!!!!!! [אלא אם אתה ספאמר ולא עולות לך הודעות במונה]
נכתב במקור על ידי S3NSA הגיע הזמן באמת.... -_- עכשיו הגדולים מתחילים לשחק רק עכשיו ? אני כבר מזמן משחק גולות עם הביצים שלי.. =\
חחחחחחחחחחח אעלק אתה גדול
קטנים הלכתם ?
צפייה בענן תגיות
חוקי הפורום