אוקיי, קודם כל הסרט נדחה ליולי 2009, הוא לא יצא לאקרנים בנובמבר הקרוב.
מה אני מצפה מהסרט? אין לי ציפיות. אני איבדתי כל סיבה ומשמעות להנות מסרטי הארי פוטר מאז שראיתי את הסרט החמישי ושמעתי שדיוויד ייטס יביים את הבאים אחריו. זהו.
למה? כי הוא מטומטם. במקום לעבוד יסודי וטוב, הוא ממציא. במקום לעבוד לפי קווים מנחים הוא מטעה את הצופים.
לצערי הרב אנו חיים בדור של אידיוטים, אנשים שלא קוראים ספרים אלא מחכים לסרטים. ואם הם רואים את הסרט הרבה דברים מושמטים מהספר. חוץ מהראשון והשני שהיו נפלאים. (כריסטופר קולומבוס התותח...)
מהסרט השלישי הכול החל להתדרדר, פרטים הושמטו, שחקנים התדרדרו, חלקם נעלמו לצערי הרב (כמו ריצ'רד האריס שעשה את דמבלדור באופן מושלם). ואז הגיע דיוויד ייטס.
דיוויד ייטס הוא במאי מחורבן שלא מבין מהחיים שלו בגרוש. הוא הביא שחקן רזה ומצומק נטול שפם לתפקיד סלגהורן, שזה כבר חטא...
הכי עיצבנה אותי העובדה שדמבלדור גיי. בעקבות זה שג'יי קיי רולינג גילתה לעולם שדמבלדור גיי, מר ייטס הדפקט השמיט חלק שהוא המציא שמאוד היה יכול לעזור להשפלתו וסילוקו מהקאסט: הוא התכוון לעשות את דמבלדור פדופיל. הוא התכוון לעשות שדמבלדור מנהל רומן עם תלמידת שישית.
אוח! אם הוא רק לא היה מקבל את הממו. הוא היה נזרק לאלפי עזאזלים...
לסיכום:
הארי פוטר השישי הולך להיות ההארי פוטר הכי גרוע בתולדות הארי פוטר. הוא יהיה משפיל ומבזה. אני לא אתפלא אם ג'יי קיי רולינג לא תצא מהבית שבוע אחרי יציאת הסרט לאקרנים.
והאצבע המאשימה מופנית אל אדם אחד... הבמאי...
אם אתם לא מאמינים לי, חכו ל-2009 ואז תראו...

ציטוט ההודעה