ברור שמשעמם לך. עקבתי אחרי הטענות שלך אבל אחרי שלא קיבלת תשובות שסיפקו אותך, דהיינו שנראה לך את הקב"ה.. אז אתה מתחיל לקלל.
מה שנותר לי להגיד זה שהשם ירחם עליך..
ברור שמשעמם לך. עקבתי אחרי הטענות שלך אבל אחרי שלא קיבלת תשובות שסיפקו אותך, דהיינו שנראה לך את הקב"ה.. אז אתה מתחיל לקלל.
מה שנותר לי להגיד זה שהשם ירחם עליך..
Puta los ches!
![]()
|
|
חחח אפשר להירגע למה להתעצבן ולהוציא עצבים על המקלדת ??
בא לפה ילד fאp והעתיק אשכול שלם. שזה כבר דפוק. עדיף לנעול .
בקשר לויכוח אני לא מבין מה הבעיה להתווכח כמו בני אדם . . .
ליאור...ברצינות..מה אתה עושה שטויות...בסדר הבנו שאתה לא מקבל על עצמך את מה שהבאנו לך..אבל למה סתם לנסות לזלזל ולפגוע?
ובטח להכנס ולהתחיל לקלל כמו לא יודע מה.
ברצינות אתה מדבר על כך שהדת מטומטמת ותראה מה אתה עושה..אתה מקלל משיעמום בפורום במקום לעשות משהוא אחר..
בכנות אני מכבד אותך אבל תפסיק עם השטויות האלה.
עדיין לא הבנת שהם מקללים אותו?
והוא אולי קילל פעם אחת
וחברה יש איסור על לשון הרע!! לא להגרר לקללות!
תחשבו על יצחק ז''ל,ועל כל הקללות כאן בפורום שמוקדש לו.
נערך לאחרונה על ידי bob habanay; 29-08-2008 בשעה 03:26.
אני מנסה לראות כמה זמן יעבור עד שיתנו לי באן..עד אז אני משתעשע לראות איך שאחד כאן תופס עמדה של מנהיגות..רושם איזה 2-3 דברים מלאי ביטחון עצמי ומלא דבילים תופסים את הגל
אני אסכם את מה שבסה"כ הלך כאן..
יש לנו כאן בחור שחושב שהזרע נמצא בראש..
צחקתי עליו..כי אתה תצחק גם כן על בן אדם שחושב שידיים נמצאות בתחת..
בא איזה גבר שחושב שזה שאני צוחק זה לא בסדר..והוא יגרום לי לא ללעוג יותר לאנשים פרימיטיביים מבחירה..בעקבות המאורע..בא איזה שמוק בן 15 חש לי גבר ומתחיל לדבר..
חבל שבמציאות הוא לא כזה תותח..
סה"כ..רוב האנשים שאני רב איתם פה הם אנשים קטנים..ובגלל זה ממש לא איכפת שעושים עליי עליהום..
מי שרוצה יכול להצטרף..כולכם מגינים על בן אדם שסבור שהזרע נמצא בראש
כל הכבוד לכם שאת מקדמים ככה ידע ומודעות![]()
נערך לאחרונה על ידי Li0rz; 29-08-2008 בשעה 16:38.
אני ילד קטן? אתה בן 17.. ואתה קורא לי קטן? חחחח
הזרע נמצא בראש אבל לא בפשטות המשמעות! ואתה לא מתחבר לדת משום שאתה לא מסוגל לחשוב על דברים מעבר למשמעות המופשטת..
Puta los ches!
![]()
זה לא משנה איך תסתכל על זה גם אם תביא לי הסבר רוחני כמו שנתת לי עכשיו..לפי הלינקים שלו והמאמרים שהוא תומך בהם
אי שמירת הברית כמו שזה נקרא..גורמת לכהות העיניים ולעיוורון..
וזה לא נכון תכלס..ומי שחושב ככה..אפשר לתקן אותו ולהסביר לו שהפחדים שלא לא נכונים..אבל מכאן ומתוך בחירה לחיות ככה..אני מזלזל..