8
אם כבר הביטלס,
The Beatles - Get Back
8
אם כבר הביטלס,
The Beatles - Get Back
|
|
10
חרשנו ביטלס בואו נחדש
לד זפלין - מובי דיק
Alice: Oh, no, no. I was just wondering if you could help me find my way.
Cheshire Cat: Well that depends on where you want to get to.
Alice: Oh, it really doesn't matter, as long as...
Cheshire Cat: Then it really doesn't matter which way you go
۞Alice In Wonderland۞
♥
8
שיגעון-זה חייב להיות אהבה
למפגרים:Madness-It Must Be Love
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
לא מכיר
SKillet - Your Better Than Drugs
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
8.5
breaking benjamin - dance with the devil
לחופש יש תאריך:
23.10.15
חחחחחחחח לקח לי איזה חצי דקה להבין מזה TNOTB חחחחחחחח
100
Tenacious D - Hostiry
We Rein!
אתה מתכוון ל-history?
7
Tenacious D-The Metal
כן לזה התכוונתי...
9
אני מנגן את זה על Xפרט
guns n roses - welcome to the jungle
10
Queen -Killer Queen ני מנגן את זה על אקספרט גם :]
פשששששששש סוס
לאט לאט מתקדם אה?
לא מכיר
דר"א אני מנגן על HARD כמעט עד הסוף - נשאר לי הבאטל האחרון
Charlie Daniels Band - The Devil Went Out To Georgia
זהו? נמאס מהמשחק הזה?
בדיוקר שתי שניות להגיב... =\
אני אדלג אל מה שאמרת(ספאמרון קטן9
10
MCR - welcome to the black parade
Alice: Oh, no, no. I was just wondering if you could help me find my way.
Cheshire Cat: Well that depends on where you want to get to.
Alice: Oh, it really doesn't matter, as long as...
Cheshire Cat: Then it really doesn't matter which way you go
۞Alice In Wonderland۞
♥
10
3 Days Grace - Riot