קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה דחופה בקשר לטופס MMC (טופס תיאוריה
    על ידי XpoNdic בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 07-03-2006, 11:10
  2. שאלה דחופה בקשר לטופס MMC (טופס תיאוריה
    על ידי XpoNdic בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-03-2006, 23:01
  3. יששש עברתי תיאוריה!!!!! +טיפים
    על ידי Master-P בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 29-12-2005, 18:30
  4. עברתי תיאוריה! איזה כיף!!
    על ידי nadavos בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 01-11-2005, 20:57
  5. מישהו מכיר אתרים עם מבחני תיאוריה??
    על ידי nadavos בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 29-10-2005, 22:02
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

מבחני תיאוריה לא הוגנים - נכשלתי.

ברירת מחדל מבחני תיאוריה לא הוגנים - נכשלתי.

שלום לכולם.
    היום נכשלתי זו הפעם השניה במבחן התאוריה החדש. ראוי לציין שלמדתי היטב, ולפני כשנתיים נבחנתי במבחן הישן ועברתי אותו בפעם הראשונה וללא בעיות מיוחדות.
    אמנם הוזהרתי מראש שהמבחן החדש קשה באופן מיוחד ואחוזי המעבר שלו נמוכים מאוד - אבל לזה לא ציפיתי. מדובר בקובץ של 30 שאלות שלחלקן קשר מועט עד לא קיים עם מבחני התיאוריה ותוכנן מתאים יותר לחומר שאותו לומדים אצל המורה ממש (לדוגמא 'איזו פעולה יש לעשות לפני הזזת מוט ההילוכים ברכב אוטומטי?'. לחלקן שתי תשובות נכונות או יותר ('האם המשטרה רשאית לדרוש בדיקת דם להמצאות אלכוהול או סמים?' והתשובות: 1. המשטרה רשאית לדרוש כל בדיקה של נהג בכל מצב ובכל זמן כדי לשמור על הבטיחות, ו:2. המשטרה רשאית לדרוש בדיקת דם אם היה לה חשד סביר שהנהג נהג בהשפעת אלכוהול). לחלקן תשובה נכונה אחת אך היא אינה התשובה הנכונה עפ"י המערכת ('מאיזו נתיב יש לפנות שמאלה על פי הציור המצורף?' התשובה הנכונה על פי המערכת: מהנתיב השמאלי. תשובות נוספות: 1. מהנתיב הימני, 2. מהנתיב האמצעי (אותה סימנתי), 3. אסור לפנות שמאלה).

השאלה שלי היא, איך זה מתרחש חודש שלם ואף אחד עוד לא עשה מזה רעש? מי יודע כמה תלמידים נפלו על שאלות מכשילות כאלה? לא רק זה, אלא שאם אתה בוחר לערער אסור לגשת למבחן שבועיים לאחר מכן - כנראה כדי להרתיע תלמידים מלעשות ככה. ולפי הפקידות, הערעור בדרך כלל גם לא מתקבל.
    זה לא מעניין אותי שזה רק ההתחלה ודברים ישתפרו וזה בשלב הרצה. זה 40 שקל וכל פעם שאני ניגשת ההערכה העצמית שלי נופלת קצת וזה לא יעשה לי טוב בטסטים. וחוץ מזה, ששלב ההרצה היה צריך להיעשות הרבה לפני שזה הפך לאופציה היחידה.

עוד שאלות לדוגמא, ככה בשביל הכיף:
    1. מהו שטח מת? (תשובה שעניתי: שטח בתחום ההיקפי של הרכב בו קיימים ליקויים בשדה הראייה של הנוהג בו. תשובה 'נכונה': הטווח אותו עובר הרכב עד שנהג הרכב קולט מה מתרחש בו)
    2. באיזה תחום ממעבר חציה להולכי הרגל אסור להעמיד רכב? (התשובה שלי: 12 מטר לפני המעבר ו12 מטר אחריו. התשובה של המערכת: על המעבר ובתחום 12 מטר לפניו)

3. כיצד תבצע עלייה משול הדרך אל הכביש? (התשובה שלי: התחלת הנסיעה על שול הדרך, צבירת תאוצה ועליה על הכביש. התשובה של המערכת: במהירות נמוכה תוך כדי הטיית גלגלי הרכב הקדמיים בזווית עלייה עם משטח הצמיג (WTF זוית עליה עם משטח הצמיג?!))

בקיצור, יש למישהו הצעות מה אפשר לעשות? אי אפשר להמשיך ככה והחברה החפיפניקית שחושבת שמותר לה לשחק ככה בתלמידי נהיגה בגלל שהם נוער בדר"כ ולא יעשו כלום צריכה לתת דין וחשבון.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של DIESEL POWER
    שם פרטי
    יבגני
    לייקים
    0
    נקודות
    0

איזו פעולה יש לעשות לפני הזזת מוט ההילוכים ברכב אוטומטי?'
    ללחוץ על הבלם?

אם יש חץ על הכביש שמורה על פנייה שמאלה רק בנתיב השמאלי (כמו בתמונה), אז כן מותר לפנות רק מהנתיב הכי שמאלי. שזה דיי ברור.

12 מטר לפני המעבר ו12 מטר, זה ניראה לי קשור לתחנת אוטובוס, שלא מסומנת באדום צהוב, לא?
    התשובה :על המעבר ובתחום 12 מטר לפניו
    ניראת הכי הגיונית, תחשוב על זה, הגיוני לך שאסור לחנות 12 מטר לפניו ואחרי, אבל הגיוני גם שמותר לחנות עליו? כי התשובה שלך לא כוללת את זה.

לגבי השאלות שלא עניתי עליהן, הן באמת לא הגיוניות.
    אין לך מה לעשות חוץ מאשר לפרסם את הדבר הטיפשי הזה ברבים.
    כתוב למערכת YNET,

http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-1206,00.html

"נתקלתם במחדל שאתם מעוניינים לחשוף?
    ספרו לנו - ונספר לכולם."

וכתוב להם על השאלות הטיפשיות הללו, הם כבר ימצאו דרך לרדת על מופז והתאוריה הטיפשית הזאת.

בהצלחה!

Berlingo כי לפעמים... פשוט אין ברירה

משתמש מכור
    לייקים
    1
    נקודות
    36

חביבי גם אני נכשלתי, אומנם לא בשאלות על התנהגות בכביש אבל בהחלט על שאלות מרגיזות כמו "מה הסכנות והבעיות המיוחדות בחציית צמתים?" עניתי "הסכנות והבעיות בצמתים הן התנהגות משתמשי הדרך האחרים כאשר הם פועלים מכוח הצדק ולא מחוכמה", התשובה "החציה מסוכנת מכיוון שיש נהגים שאינם שומרים על החוק" (ודיברו על בעיה מיוחדת של צומת).
    "מה דינו של אדם המסיע (דוחף) רכב בכוח גופו?"
    "באילו תנאים מותר להסיע נוסע בטרקטור משא בנוסף לנהג?" שמשום מה אני מקבל שאלה על טרקטור ולא על רכב.
    שאלות לא הוגנות לחלוטין וזה נראה כאילו התאוריה באה להכשיל אותך.
    למרות שאמרו שהורידו 300 שאלות מכשילות.

ברירת מחדל כן אבל

בציור המצורף זה ממש דו משמעי, סה"כ יש שלושה נתיבים - שניים בכיוון הנסיעה שלי ואחד לכיוון השני. אם לא הייתה תשובה של 'נתיב אמצעי' הייתי מסמנת שמאלי, זה ברור. אבל כיוון שיש נתיב אמצעי הייתי חייבת להניח שהם מתייחסים לנתיב לפניה שמאלה כנתיב אמצעי ולנתיב של הכיוון השני כנתיב שמאלי, לא?

משתמש מכור האוואטר של DIESEL POWER
    שם פרטי
    יבגני
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי michalkessel צפיה בהודעה
    בציור המצורף זה ממש דו משמעי, סה"כ יש שלושה נתיבים - שניים בכיוון הנסיעה שלי ואחד לכיוון השני. אם לא הייתה תשובה של 'נתיב אמצעי' הייתי מסמנת שמאלי, זה ברור. אבל כיוון שיש נתיב אמצעי הייתי חייבת להניח שהם מתייחסים לנתיב לפניה שמאלה כנתיב אמצעי ולנתיב של הכיוון השני כנתיב שמאלי, לא?
    בסדר.
    עכשיו אתם עושים את התיאוריה במחשב נכון?
    ואין משגיח? אתם יכולים לשאול אותו על דו משמעויות. אני משער.
    כשאני ניגשתי לתיאוריה, יצא ככה שאני ישבתי בסוף, ולוח התמרורים היה קטן ומקדימה. בלי משקפיים (וכניראה גם איתם) לא ראיתי כלום.
    את התיאוריה שלי עשיתי תוך 20 דקוות, בעמידה מול הלוח הזה.
    הבוחן (=המשגיח) השתגע, ואמר שאני מפריע לו להתרכז.
    הסברתי לו יפה שאני לא רואה. אז הוא אמר סבבה, פעם הבאה תשאל אותי אם אתה רוצה לקום.
    בפעם השניה כבר ביקשתי לקום, אבל לא חזרתי לשבת . (נישארתי לעמוד מול הלוח)
    אני חושב שהמשגיחים יעזרו לכם להבין דו משמעויות, ואם יש טעויות הם בהחלט יעשו משהו בנידון.
    (או שלא, אחרי הכל פה זה מדינת ישראל ...).

שוב, כמו שכבר אמרתי נסו לפנות לYNET.
    הם יעשו צחוק מכל התאוריה האת וממופז בפרט.
    חוץ מיזה, אין הרבה מה לעשות, או לשתוק או לשתוק וללמוד שוב לתיאוריה.

בסופו של דבר עוברים את זה.

נ.ב
    לא מחשבים את כמות הנתיבים בנתיב הנגדי. תמיד מחשבים את כמות הנתיבים בצד הימני של הכביש (במיקרה שזה יותר מנתיב). ככה שמצטער, אבל השאלה הזאת דיי ברורה.
    נערך לאחרונה על ידי DIESEL POWER; 18-08-2008 בשעה 01:35.

Berlingo כי לפעמים... פשוט אין ברירה

ברירת מחדל הממ

אם זה באמת כמו שאתה אומר, שלא מחשבים את הנתיבים בצד השני של הכביש, למה הייתה תשובה 'הנתיב האמצעי' אם בעצם לא קיים נתיב אמצעי?
    כדי להטעות את התלמידים על מנת שהם יכשלו בתאוריה סתם?
    לזה אני מתכוונת כשאני אומרת שהחובבנות של המבחן הזה שערורייתית. אסור להטעות תלמידים סתם, לא מדובר פה בידע שחשוב לך בתור נהג, סתם בהטעייה טפשית.

משתמש כבוד האוואטר של Li0rz
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ
    ואז! הזקנה..התפצלה לשניים..

יש לי רישיון כבר וניסיתי לעשות את המבחן תיאוריה הזה
    אצל מישהי שבדיוק לומדת והיו לי איזה 7 שגיאות.

***נערך על ידי ההנהלה, קרא חוקים!***
    נערך לאחרונה על ידי DIESEL POWER; 18-08-2008 בשעה 11:41.

משתמש כבוד האוואטר של Dave Grohl
    לייקים
    0
    נקודות
    1,211

זה ידוע שמדינת ישראל אוהבת לזיין בשכל והם נותנים שאלות שאפשר לפרש אותם בכמה דרכים - בדיוק כמו בגרויות באנגלית לטעמי, בהרבה מהשאלונים יש שאלות שמה לעשות הם דו משמעיות.
    השיטה שמצאתי שהכי יעילה היא לא להגדיל ראש - מסתבר שבשביל לעבור דברים במדינה הזאת אתה צריך להיות נעל, ובגלל זה התשובה הפשוטה ביותר היא בד"כ הפתרון.
    אם תתחילי להתעמק בתשובות (כמו בשאלה עם הנתיבים שאמרת האמצעי במקום השמאלי, זה התעמקות -> למרות שלפי מיטב זכרוני בתאוריה באמת בספרים רשום מהאמצע)
    כן =/ מרתיח רצח.
    Bring the Violence-

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    1,955
    משפט מחץ
    כל הבנות זונות,רק החכמות לוקחות כסף

אני ברוך ה' עברתי תתיאוריה הזאת אבל תלמד אחי טוב אני הייתי ממליץ לך ללמוד דרך אתר למד
    שלפחות הלדמטר שלך יהיה בין 80-90 % לא פחות
    בהצלחה..
    ד"א יש בתי ספר לנהיגה שיש להם קורסים לתיאוריה .. תשאל תבדוק ותירשם הכי טוב

Acid-Boy -טבעי שלא ישלוט בעצמו
    מנהל לשעבר :

תמונות סקס.
    תמונות ישראליות.
    וגיבורים.

אחי יש בלינקייה כתובת של אתר שהמלצתי עליו לא מזמן בשם דרך...
    האתר חינם לגמרי אני למדתי ממנו ועברתי תיאוריה לפי השיטה החדשה
    בגלל זה המלצתי עליו, תנסה אותו ואני בטוח שתחזור לפורום ותודה לי...
    בהצלחה

אחי תלמד דרך אתר דרך אחלה אתר ובאמת תחכה שיהיה לך לפחות 90 אחוז

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,976 | הודעות: 8,201,569 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect