עם כן לאיפה גם
אני כן לכול מרוקו, כל תאילנד, וושינגטון, מיאמ,י לאס וגאס, ניו יורק, אורלנדו,קנדה ובעוד 2 מקומות שאני לא זוכר ו ב איטליה, שוויץ, צרפת, הולנד, בלגיה, צרפת, הרבה חחחח אה והשנה אני טס לבולגריה ו לספרד גם P:![]()
עם כן לאיפה גם
אני כן לכול מרוקו, כל תאילנד, וושינגטון, מיאמ,י לאס וגאס, ניו יורק, אורלנדו,קנדה ובעוד 2 מקומות שאני לא זוכר ו ב איטליה, שוויץ, צרפת, הולנד, בלגיה, צרפת, הרבה חחחח אה והשנה אני טס לבולגריה ו לספרד גם P:![]()
נערך לאחרונה על ידי אסף רחמים; 31-08-2008 בשעה 09:11.
חחח גאי
|
|
צרפת, אנגליה, גרמניה, הולנד, בלגיה, סלובניה, צ'כיה, קרואטיה, איטליה, שוויץ, דנמרק, שבדיה, נורבגיה, קנדה, ארצות הברית, מקסיקו, אוסטריה, פולין, מלטה. (ותיקן וטאבה, אבל אני לא מחשיב את זה)..
נערך לאחרונה על ידי NoiTuloVe; 31-08-2008 בשעה 02:48.
לא טסתי אבל הפלגתי פעם.
לאנגליה[לונדון]וצרפת[פריז] .
נערך לאחרונה על ידי .Eliran.; 31-08-2008 בשעה 07:30.
הם היו בכל העולם חחח אני בקושי בחולון ההיתי ואני גר שם חחח
בלה בלה בלה בלה...................בלה
ani ahi lo sovel et ele she mitlahavim mize shehem tasu le harbe mekomot, ba tahles im ani ishal otha ma asita be kol makom lo tohal laanot li, yaani ata tas bishvil leagid :"haiiti sham"
dereh agav gam ani haiiti be kama mekomot: hungaria,gemania,zarfat,tanzania,sfarad.
בברכה, Joni
הייתי ב:תאילנד,צרפת,גרמניה,הולנד,איטליה,אוסטריה,ס ובניה,תוריכה,קפריסין,מצרים(סיני) ובולגריה.
השנה אני טס סוף סוף לניו-יורק
שווה לנסות! ^^^
rotem55 לשעבר.
פתגם חכם אומר:אף פעם אל תתווכח עם אידיוט. הוא רק יגרור
אותך לרמה שלו, ואז ינצח אתך בזכות הניסיון .
כן, טורקיה יוון אהרב רומניה
לונדון ברסה ורומא
מבינים בכדורסל ? כנסו לכאן ותראו לנו את זה :http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=460885