מה נשמע אנשים?
איך חיי הלילה?
^.^
מה נשמע אנשים?
איך חיי הלילה?
^.^
|
|
לילה טוב (:
כנל..
הנה זה בא..
כיתה י'
מזה למה נעלו מקודם?
יקקה בדיוק באתי לפתוח XD
וחיי הלילה שלי סוערים,תודה ששאלת: מסתדר ת'תיק למחר והולך לישון מוקדם בידיעה שלא עשיתי ת'עבודת קיץ במתמטיקה אבל אני שמח שאני יודע שצריך להגיש אותה עד ל-20 D:
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
לילה טוב אנשים
מחר בצפר כיתה י' :-<
אבל יאללה כמו שנה שעברה נעשה בלגאנים :-)....
לילה טוב
מחר כיתה ט' סעמק נראה לי הכיתה הכי קשדה בחטיבה....ומסתבר לי גם שהיה צריך לעשות עבודה במתמטיקה שאין לי מושג מי נגד מי שם :/
אבל יהיה טוב נכון?:]
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
יהיה מצוין..
תלקק למורים ואתה תסתדר בצורה טובה![]()
איפה שיראל הזאתי?...
יש לי מתנה בשבילה