|
|
סבבה, בשביל זה יש פה פורום - בשביל לחלוק דעות . זה לא שאני היחיד עם דעה כזאת , הכדורגל באנגליה לא יפה לדעתי - שרונאלדו יחזור מנצסטר תשחק שוב יפה (מקווה) , ארסנל משחקת יפה ויש לי עדיין תקוות לליברפול(על צ'לסי אני מעדיף לא לדבר).
הליגה האנגלית היא הטובה בעולם היום עובדתית ללא ספק , והזכרתי את זה פה הרבה פעמים . ההעברה של רוביניו לצ'לסי ממחישה את זה לגמרי , כאילו מנצסטר סיטי ? למה ? הכסף שולט שם היום (למרות שרוביניו לא עבר בגלל הכסף , הוא רוצה ליהיות המלך שם) .עכשיו הערבי הזה שם בסיטי ישלוט , ואולי יתחרה בתוך שנתיים - שלוש ב4 הגדולות .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 02-09-2008 בשעה 19:43.
Siete
פורסמה כתבה שבה אומר הבעלים החדש של הסיטי שיש בכונתו להציע הצעה בינואר למנצסטר על רונאלדו, סכום ענק שהיה בסביבות 240 מיליון ליש"ט, לפי דבריו של הבעלים הוא רוצה לבנות את הקבוצה הטובה בעולם, והוא אמר שרונאלדו רוצה לעבור למועדון הגדול בעולם אז הוא רוצה לראות את אם רונאלדו רציני במה שהוא אמר.
120 מיליון לישט הוא אמר .. נמאס מהקבוצות האנגליות האלה בלי ההיסטוריה שצצות פתאום ( צ'לסי , סיטי ).
זה לא יקרה לעולם , רונאלדו בעזרת השם שנה הבאה לבן .
Siete
קודם כל רונאלדו יסיים את העונה במנצ'סטר ורק אז הוא יעבור לאן שבא לו.. יש הסכם בינו
לבין פרגי... אגב אם הבעלים המטומטם הזה ימשיך לדבר ככה בפומבי, הוא יאכל בראש מקבוצות,
יתבעו אותו.. כמה כסף שלא יהיה לו, יהיה לו מוניטין גרוע בגלל תביעות..
אסור לו להגיד דבר כזה בשום אופן גם אם העולם מתהפך..