אני סבור שיצא להרבה ממכם לקרוא בתקופה האחרונה הרבה איומים של האיש בעל הגלימה אשר נקרא חסן נסראללה, דבר אחד אני יכול לאומר עליו הבנאדם אלוף במלחמה פסיכולוגית, זה המלחמה שעד היום הוא הצליח לנצח את ישראל, הוא התגאה בעצמו במלחמת לבנון השנייה על ניצחונו הגדול על העם הציוני, הוא חכם יותר ממה שהוא נראה, הוא יודע שהמלחמה היתה כישלון אחד גדול, ישראל לא ניצחה אך גם לא הפסידה.
בשבועות האחרונים ביקרו עיתונים בכווית (ובעוד מקומות בעולם הערבי) את נסראללה (אין להם בדיוק האהבה אליו בלחיזבאללה בפרט).
הם ביקרו את המלחמה ואת שחרור קונטאר, הם בעצם בדקו לעומק מה בעצם השיג נסראללה במלחמה, התשובה היא פשוטה כלום! הוא החזיר את סמיר נכון, אבל לסמיר בעצם היה תנאים טובים בכלא (הבטן מעידה על כך).
לבנון רק הפסידה מהמלחמה.
זה ציטוט של דברי נסראללה (מאתמול) :
בעצם הוא מנסה לאומר לאנשיו שאנחנו משמידים כל מה שעומד בדרכינו, זה משהו שמאוד מרגיז אותי, במלחמה האחרונה אנשיו התחבאו מאחורי ילדים ונשים (נלחמנו נגד ארגון ולא נגד מדינה וזה אומר שיש גבולות שאי אפשר לחצות).ההתנגדות זיהתה את האויב שכבש את האדמה, שלקח בשבי, שטבח נשים, ילדים וגדולים, שהרס בתים ותשתיות ושעדיין כובש ותוקף ומאיים ומבטיח ומפר את הריבונות.
בתקופה האחרונה ישנה גם הרבה איומי סרק של איראן, מה שמראה על דבר אחד העם המוסלמי מפחד מאיתנו.
המלחמה הבאה של ישראל היא עניין של זמן, אני יודע שיש את השמאלנים וכל האנשים שנגד, אבל אתם צריכים להבין דבר אחד שלום יהיה רק שאנחנו או הם לא נהיה פה.
כתבתי את האשכול הזה בגלל שאנחנו בתור יהודים תושבי מדינת ישראל צריכים להתאחד בשביל שנוכל לגבור על האויב שלנו, ובשביל שזה יקרה צריך להפסיק שנאת חינם שיש במדינה הקטנה שלנו, זה מתחיל עם על האלימות וכו'..
מקווה שתכבדו את הדיון הזה ותכתבו את דעתכם האישית על כל המצב.

ציטוט ההודעה