מוטי איווניר פתח מצוין את הקדנציה שלו כמאמן הנבחרת הצעירה, הכחולים-לבנים קרובים מאוד לפלייאוף על ההעפלה לאליפות אירופה 2009. ליאור רפאלוב (צמד), יובל אבידור, ליאור ז'אן ותמיר כחלון אחראים לשערים במשחק החוץ. איווניר: "נהיה חייבים לנצח את גרמניה"
המקום השני הובטח, ביום שלישי הקרוב מוטי איווניר וחניכיו ירצו להשלים את העבודה. מחליפו של גיא לוי, במשחקו הרשמי הראשון כמאמן הנבחרת הצעירה, הוביל הערב (ו') את הכחולים-לבנים ל-0:5 קליל בחוץ על לוכסמבורג, שהבטיח כי ישראל תדורג באחד משני המקומות הראשונים בבית ט'.
כעת היעד הבא, והקשה בהרבה, הוא ניצחון בגרמניה, במשחק הנעילה של מוקדמות אליפות אירופה, שיבטיח את המקום הראשון ואיתו את ההעפלה לפלייאוף על ההעפלה ליורו 2009.
ביברס נאתכו. פתח בקישור של איווניר (צילום: אלי אלגרט)
אם ישראל תפסיד או תסיים בתיקו מול גרמניה (שניצחה 0:3 את צפון אירלנד במשחק המקביל) היא תעלה לפלייאוף רק אם תסיים כאחת מארבע הסגניות הטובות ביותר (מתוך 10). בגלל עובדה זו, חשוב במיוחד הניצחון הגדול על לוכסמבורג, ששיפר בצורה משמעותית את הפרש השערים של הנבחרת.
"המשימה הושלמה והחל משבת נתחיל להתכונן לגרמניה", אמר איווניר לאתר ההתאחדות לכדורגל. "שיחקנו טוב, השחקנים היו נחושים ומרוכזים. היינו ראשונים לכל כדור, והראנו רצינות. הבקענו חמישה שערים והיינו יכולים להבקיע יותר, למרות שאנחנו לא מתלוננים. זו תוצאה טובה, למרות שהמטרה עדיין לא השתנתה ועל מנת לסיים במקום הראשון נהיה חייבים לנצח את גרמניה ביום שלישי".
שיהיה בהצלחה לנבחרת הצעירה !
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3592628,00.html




ציטוט ההודעה






