אחים שלי אני משחק במייפל גלובאל פתחתי את המישתמש במייפל גלובאל תיראו הוא לא נותן לי ליכנס אני גר באיטליה למישתמשים אחרים שיש לי הוא נותן את פתחתי ליפני כמה ימים למה אני לא יכול ליכנס תודה לעוזרים
![]()
אחים שלי אני משחק במייפל גלובאל פתחתי את המישתמש במייפל גלובאל תיראו הוא לא נותן לי ליכנס אני גר באיטליה למישתמשים אחרים שיש לי הוא נותן את פתחתי ליפני כמה ימים למה אני לא יכול ליכנס תודה לעוזרים
![]()
|
|
אתה גר באיטליה נכון?
משום מה הוא לא נותן לך להיכנס לשחקן בגלל שהוא מזהה שהאיי פי הוא באמת מאירופה (ככה אני חושב לפחות) הוא אומר לך שאתה צריך להירשם בכתובת שנותנים לך (מייפל אירופה) ובעצם להתחיל שחקן חדש.. מקווה שעזרתי =]
אז מה אם פעם ראשונה אתה רואה את זה.. קרא ותרגם.. זה בדיוק מה שאמרתי למעלה..
אתה גר באיטליה נכון?
משום מה הוא לא נותן לך להיכנס לשחקן בגלל שהוא מזהה שהאיי פי הוא באמת מאירופה (ככה אני חושב לפחות) הוא אומר לך שאתה צריך להירשם בכתובת שנותנים לך (מייפל אירופה) ובעצם להתחיל שחקן חדש.. מקווה שעזרתי =]
שמע יש כמה תוכנות שמשנות כתובת אייפי
אבל למצוא תוכנות בחינם שבאמת עובדות לא יהיה קל
אני מציע לשחק במייפל האירופאי כדי להקטין את כמות הלאגים
ולנסות משהו חדש
נערך לאחרונה על ידי OneX; 08-09-2008 בשעה 17:17.
אח שלי כולם פה משחקים במייפל גלובאל ויש לי מישתמשים חזקים בגלובאל אני לא רוצה לשחק מייפל אירופה ולהתחיל הכול מחדש ודבר שני אתה בטוח שעים אני ישנה אי פי הוא יתן לי למה יש את התוכנה הזאת שמחביאה אי פי אתה אומר זה יעזור?