אתגר מצא את ההבדלים של פורום MapleStory, יוצא לדרך !
האתגר הוא כמו האתגר הקודם, רק הפעם אני מנהל אותו.
למי שלא השתתף אתגר הקודם, אז הינה כמה דברים + כמה דברים חדשים לכולם + הזדמנות חדשה לכולם, כי האתגר התאפס - חובה קריאה !!!
חוקים :
- חובה להעלות את התמונות אך ורק אחרי שמצאתם את כל מס' ההבדלים שציינתי בתמונה. מי שיביא תמונה אם רק חלק מההבדלים, לא יקבל את נק' האתגר, ורק "יעזור" לחבריו בכך שיגלה להם מעט מההבדלים.
- אסור לערוך אחרי שהבאתם את התמונה, כבר בתמונה חדשה. ( כאילו אם נגיד פתרתם את ההבדלים הרגילים ופרסמת, ואז ראית מישהו שאומר איפה הבונוס, אסור לכם לערוך.
- להעלות את התמונות לשרת ImageShack, ואם שרת זה עובד לכם לאט/ לא עובד תעלו לשרת Siz , שתיהם לא עובדים !? לפרטי...
- לערוך את אחת התמונות שהבאתי, בעזרת הצייר, ולסמן את ההבדלים בעיגולים בצבע בולט.
- לא לקלל, לעשות דאבל, להספים.
עוד הסבר קטן על האתגר :
ישנן שלוש רמות קושי :
קל - 1 נק' באתגר.
בינוני - 2 נק' באתגר.
קשה - 3 נק' באתגר.
בסוף האתגר מי שיצבור הכי הרבה נק' יזכה בפרס, ומי שיצבור את הסכום הגדול ביותר אחרי הסכום הזוכה יתנחם במקום השני.
פרסים :
מקום ראשון : 70 נק'
מקום שני : 30 נק'
*משהו חדש באתגר ! :
בחלק מן התמונות אני יעשה הבדל אחד יותר ממה שאני יגיד. הבדל זה הינו בונוס בלבד, מי שימצא את כל ההבדלים בתמונה + הבונוס יזכה בנק' נוספת על הבונוס.
אני לא יציין באיזה תמונות יהיה הבונוס. תצטרכו לחפש טוב !
- אם מישהו כבר מצא את ההבדלים, אך לא ציין את הבונוס, עבוד לכולם, עוברים תמונה! אסור לכם להגיד שמצאתם את הבונוס.
חושבים שאני עושה קשה מדי/קל מדי ? תגידו לי בפרטי
טבלת הנק'
noamp עם 9 נק'
daniopop עם 3 נק'
Orel Abergel עם 2 נק'.
הינה התמונה הראשונה.
מספר הבדלים : 5
דרגה : קל
בהצלחה !
*רמז כי זאת הראשונה, יש בונוס בתמונה הזאת, אך לא חובה למצוא אותו.
![]()