"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
פשש..
אתה נראה מגניב
אחלה קוביות
תודה לכולם.
וכן, אני מדבר על ה'לונדון דאנג'ן', איזה אדיר זה אהה?
ואם אתה זוכר את הקטע שיש בכביכול פאב איפה שהוא היה בוחר את הקורבנות, אני הייתי ליד הדלת... חחחחחחח אחי השתנתי במכנסיים...ופשוט אני לא רוצה כי אני מפחד להרוס לאנשים אם ילכו לזה בעתיד.
הקעקוע = DROP DEAD, ומה שהמסר שלו הוא פחות או יותר ככה (בקצרה),
יש את המצבים שהחיים מושלמים, כל הזמן במגמת עלייה, אין דאגות על הראש הכל טוב...אז הקעקוע הוא כדי להזכיר שמתישהו, ההרגשה הזאת מתפגרת/מתה (מפה ה DROP DEAD), כדי שלא יהיו יותר מדי ציפיות וכדי שכשתיהיה נפילה, היא לא תיהיה כזאת שתפיל אותי על הקרשים.
פשש
חצי מהפורום הזה פריקים יראבאק
איזה מניאק אתה חח
ולך לישון 4 בבוקר חח
קיצור תודה על ההסבר והייתי שם בדאנג'ן.
איזה מפחיד הקטע עם הכסאות הזה שכולם יושבים ופתאום חושך ומשהו נוגע לך בשיער כזה והכסאות פתאום
עפים אחורה חח והמנתח הזה שהאיש פתאום קם הרג אותי...
הייתי לפניי שנה ככה ולפני איזה 5 שנים, לפניי 5 שנים היה מפחיד פי 100...
היה קטע עם סירות כזה שהורידו, הדבר הכי שווה הורידו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כה זה עם המעלית שעולה ואז נופלת ואז מצלמים אותך זה נדיר איזה תמונות יוצאות שם חחחחחחחחחחחחח
אהה ונכון בבית העינויים שכאילו מסבירים על העינויים באותה תקופה...והמכשיר שחותך את הזין? חחחחח המניאק לקח אותי בתור מתנדב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מלחיץ זה שהוא מקרב את המכשיר הזה לזין שלך XDDDDDDDD
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
נראה מגניב לגמרי, בן כמה אתה אחי?
תמונה ראשונה יותר מחמיאה לך, תצטרף לחבר'ה עם הזיפים D:
נערך לאחרונה על ידי Toxicity; 10-09-2008 בשעה 01:13.
סקסי D:
נערך לאחרונה על ידי פצצת שומן; 13-09-2008 בשעה 02:28.
אשקלון האמיתית XD
נראה סבבה
Dj BaRaK Cohen