לפחות זה D:
כדורגל טוב רק בדקות הסיום של המחצית הראשונה.
אוואט, אין מה להגיד, אחד הגרועים היום.
לפחות זה D:
כדורגל טוב רק בדקות הסיום של המחצית הראשונה.
אוואט, אין מה להגיד, אחד הגרועים היום.
Real Madrid ♥
|
|
פשוט בושה, עזבו את זה שאנחנו מובילים, אבל בושה שסופגים גול אחרי 47 שניות
יותר מזל משכל
שני גולים דרדלה
אבל צריך פיס בחיים![]()
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
איזה משחק מגעיל... אני מתבייש בהם באמא שלי.. שיחקנו מול קבוצה מליגה א', שקל הם
לא שווים חוץ מהחלוץ שלהם שהרשים אותי... בניון היה גועלי... אוואט פעם טוב, פעם רע..
תמיר כהן נשאר זבל... בוזגלו לא שווה יריקה.. קוזוקין נשאר בי"ם.. אוחיון נעלם ברוב חלקי המשחק..
היחידי שנתן תפוקה זה טל בן חיים... לטביה ינצחו אותנו במצב הזה.. אבל האמת יש לנו יותר מדי
פצועים.. ברדה, קולואטי, בן סהר, אלברמן - רביעיית שחקנים חשובה מאוד.. אבל קשטן הסיק מסקנה
ברורה מהמשחק הזה.. קוזוקין ישב בבית מהמשחקים הבאים בגלל שהוא צעיר מדי.. הוא צריך להשתפשף
אצל נבחרת הנוער..
אלברמן - אחד הטובים , כשיחזור נראה יותר טוב אני מקווה . אין לי כח להוסיף הרבה , היה בושה היום .
אוואט היה צריך לקחת את הגול הזה ( כן הוא היה צריך לקחת , הגיע באיחור כמו אפס ) , גם בדפורטיבו היה לו מלא גולים כאלו . אני לא יכול להבין למה לוטינה העיף אותו מהסגל , אבל ועוד איך אני יכול להבין למה מההרכב - יש לו טעויות של טמבל, ותמיד היו לו .
אני לא מאמין שלא נצחנו את שוויץ בבית , שנפגש איתם פעם הבאה , יהיה להם סגל מלא והם ינצחו אותנו . בכל מקרה אין מונדיאל כפי שאתם רואים , יוון ושוויץ(בהרכב מלא) פשוט טובות יותר .ותומר , בוזגלו בישל 2 שערים .
2-1 ללוקסמבורג דקה 90 !@#!@#!@#!@#!@#!@#! אני לא מאמין 1@#!@#
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 11-09-2008 בשעה 00:18.
Siete
איזה משחק יואו...
כמעט כל המחצית הראשונה הקוזוקין האפס הזה לא עובד את החצי ורק שקלמי סבן נכנס ישר מתחיל לפרוץ .... ישר פרץ וישר גול !! זה התפקיד של המגנים לפרוץ לא לעמוד כמו אפסים לחכות שיבואו נגדך .. אפילו בן חיים עושה דריבלים ליד הרחבה של מולדובה .. פשוט בושה לקוזוקין ! לך הביתה אפס !
ואז הוא מבקיע את הגול וווווווווGOOL ניצחון "ישראל מלחמה"
:]