אני חושב שהשיר שאני הכי אוהב זה את "תאירו אותי שספטבר היגמר"
אבל אני אוהב את כל השירים של גרין דיי אבל זה המועדף עלי ביותר.....
אני חושב שהשיר שאני הכי אוהב זה את "תאירו אותי שספטבר היגמר"
אבל אני אוהב את כל השירים של גרין דיי אבל זה המועדף עלי ביותר.....
|
|
לא מת עליהם
basket case די טוב וזאת גם אחת הלהקות הראשונות שאני שמעתי ואני עדין שומע אותם לפעמים
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
וממתי דיונים לא צריך?
להבא תתיג גם דיונים
ו"המוטרף":
להבא תקרא חוקים ותלמד לתייג נכון.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אני גם אוהב את הבחירה שלך[פותח האשכול]
כיף לשמוע אותו![]()
לא מת עליהם..
אולי הולידיי או בולוורד וזהו...
וכשזה קורה, אז רק יוטיוב >.<